Nada recomendable, realizan Pedidos por Duplicado,sin que el Cliente lo haya Autorizado, con su Correspondiente Cobro . NO LO ACONSEJO A NADIE. Por más que te Quejas,no te contestan,y cuando lo hacen,... もっと見る
企業が回答しました
Torebka za nie małe pieniądze okazała się szmatą nic wspólnego z opisem ni zdjęciami .nigdy więcej nie polecam nikomu .omijac z daleka ten sklep 😡😡😡😡😡
企業が回答しました
Mijn ervaring is: dat de levertijd wat aan de lange kant is aangezien de producten uit het buitenland gehaald worden. Maar daarentegen was de communicatie prima. Mijn mails werden keurig beantwoord.... もっと見る
企業が回答しました
Duidelijk een dropshipper die shitty producten doorverkoopt en daar groots aan wil verdienen. Ten eerste heel lang moeten wachten op levering, dat maakte me al argwanend. Vervolgens komen de producten... もっと見る
企業が回答しました
Bij Pantinoshop.nl streven we ernaar om een breed scala aan producten van hoge kwaliteit aan te bieden tegen betaalbare prijzen. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste modetrends, handige elektronica, stijlvolle huisdecoratie, of accessoires voor huisdieren, bij Pantinoshop.nl vind je het allemaal. Ons platform is ontworpen met gebruiksvriendelijkheid in gedachten, waardoor je eenvoudig kunt navigeren en snel het product kunt vinden dat je nodig hebt. Wat Pantinoshop.nl echt onderscheidt, is onze toewijding aan klanttevredenheid. We bieden niet alleen een divers productaanbod, maar zorgen ook voor een veilige en betrouwbare winkelervaring. Onze betaalopties, waaronder iDeal en PayPal, bieden gemoedsrust bij elke transactie. Bovendien geniet je van gratis verzending op al je bestellingen en een flexibel retourbeleid, zodat je zonder zorgen kunt winkelen. Onze klantenservice staat 24/7 voor je klaar om je te ondersteunen bij vragen of problemen. We begrijpen hoe belangrijk het is om snel antwoord te krijgen, vooral wanneer je online winkelt. Daarom zorgen we ervoor dat je altijd kunt rekenen op een snelle en behulpzame respons van ons team. Kortom, Pantinoshop.nl is jouw go-to bestemming voor al je online aankopen. Met onze focus op kwaliteit, gebruiksgemak, en klanttevredenheid, streven we ernaar om je winkelervaring zo aangenaam mogelijk te maken. Bezoek ons vandaag nog en ontdek ons uitgebreide assortiment
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常48時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
0 sterren! Absolute rommel uit China. Ze doen also ze in Nederlands een vestiging hebben maar het is 100% China. Dit is de reactie van de service bot, ''Wat ontzettend balen om te horen dat het schoenenrek zo snel uit elkaar is gevallen. Dat is natuurlijk niet wat je mag verwachten, en ik snap heel goed dat je hier boos over bent" . Ze verkopen troep wat een paar euro waard is voor 45 euro en dat krijg je dit!

bedrijf.
Super slechte kwaliteit en dito service of tewel geen service
Koop niets bij deze oplichters
Al kapotte tas bij levering !!!!
Zelf je moet uit je zakken betalen ! Slecht service!!!
Made China allie expres Temu , allie Baba
Je word gewoon belazerd!!
4 uur geleden
Hallo Zm,
Het spijt me echt om te horen over je negatieve ervaring met ons en ik begrijp je frustratie volledig. Niemand zou ooit een kapot artikel mogen ontvangen, zeker niet als ze ervoor betaald hebben met de verwachting van kwaliteit en service. Dit is absoluut niet de standaard die we nastreven bij Pantinoshop, en we willen dit graag rechtzetten.
Onze oprechte excuses voor het ongemak dat je hebt ondervonden met zowel de productkwaliteit als de klantenservice. We nemen alle klachten serieus en we willen dit probleem zo snel mogelijk oplossen.
Om de situatie op te lossen:
Retourneren en terugbetaling: We zorgen voor een retourzending van het beschadigde artikel en verwerken een volledige terugbetaling voor je. Als je je bestelnummer of andere details over de transactie kunt geven, zullen we dit onmiddellijk oplossen.
Kwaliteitsgarantie: We onderzoeken de problemen met onze leveranciers om ervoor te zorgen dat de producten die we leveren voldoen aan de hoge normen die we beloven. We willen zeker niet dat iemand zich opgelicht voelt en jouw feedback is cruciaal om ons te helpen verbeteren.
Klantenservice: Mijn excuses als je ons niet eerder hebt kunnen bereiken. We werken aan het verbeteren van onze reactietijden en ik zal er persoonlijk voor zorgen dat je zaak prioriteit krijgt.
Neem contact met ons op met uw ordernummer of andere details, zodat we hier snel iets aan kunnen doen. Nogmaals, het spijt ons voor de ervaring die je hebt gehad en we doen er alles aan om dit voor je op te lossen.
Bedankt voor je geduld.
Pantinoshop
Antwoord op jullie mail ,
Het klopt niet wat jullie nu mailen , want ik heb zo vaak gemaild en zeggen jullie steeds dat ik de kosten nog bij moeten betalen , eigenlijk wil ik mijn geld terug gestort !!
Vriendelijke groet ZM

Pantinoshop からの回答
op 19/05 2025 om 08:38 uurheb ik van pantino een e-mail ontvangen dat de bestelde goederen konden worden opgehaald. om 10:40 uur heb ik pantino per e-mail medegedeeld dat de geleverde goederen niet conform mijn bestelling waren. 1 tas voldeed niet aan mijn verwachting door het ontbreken van een draagriem aan de broekriem, zoals door mij besteld. na uitwiseling van vele e-mails op 20;21;22;23;25;27;28;29;30;31 mei en 17;18;19 juni 2025 is er door pantino geen aanvaardbare oplossing aangeboden. Ik ben van mening dat door het leveren van een niet besteld product pantino de verplichting heeft het niet bestelde product kosteloos te vervangen door het leveren van het bestelde product.
De reactie van Pantino is ongeloofwaardig. zoals in mijn 1ste review heb ik al 14 maal gereageerd op pantino's herhaalde verzoeken en foto's en reacties toegezonden, de door pantino op 5 (vijf) mei 2025 om 11:43 uur toegezonden bestelbevestiging met foto's van de bestelde producten wijkt af van de geleverde en bestelde goederen

Pantinoshop からの回答
Après plus de 25 mails j'en suis toujours au même résultat. Réponse de l'intelligence artificielle. 150€ de payé pour un retour de mon colis à plus de 60€ en Chine !!!! Tout cela pour des chaussures en plastique. Je ne sais plus quoi faire. On me propose un remboursement à 25% .... une certaine Sophie est en relation avec son superviseur un dimanche à 21h!!!! Bien sûr !!!! Ils sont désolés et vont tout faire pour que tout se passe bien pour moi!!!! Surtout n'achetez rien sir ce site, c'est une pure arnaque bien préparée. Le retour en Chine est un prétexte pour vous faire garder votre commande en plastique !!!! N'ACHETEZ RIEN SUR LE SITE PANTINO!!!!!! Faites passer le message

Pantinoshop からの回答
Mooie presentatie van de producten. Duidelijke regeling voor de levering en de betaling. Correcte permanente opvolging tracking van het product en levering zoals gemeld.

Pantinoshop からの回答
Vreselijk genept. Product was niet zoals de foto, hele slechte kwaliteit en ze boden mij geen goede oplossingen. Ik mocht wel ruilen maar most daar zelf EXTRA voor betalen. Belachelijk, trap er niet in.

Pantinoshop からの回答
Wederom een slecht dropshipping bedrijf.
Super slechte kwaliteit en dito service of tewel geen service
Koop niets bij deze oplichters
Al kapotte tas bij levering !!!!
Geef een naam en telefoonnummer in Nederland dan kunnen we communiceren
Een door AI gemaakt bericht uit China werkt niet.
Telefoon ummer op de site is nooit bereikbaar.

Dit is oplichting.
Producten komen uit China.
Terugsturen is duurder dan de aankoopprijs.
Mails worden ook van daaruitbehandeld.

Pantinoshop からの回答
Het is heerlijke zachte deken ik ben super blij ermee! En het was optijd bezorgd helemaal top!

Pantinoshop からの回答
Shipping was a bit slow but was delivered at the promised time. The product is beautiful.

Pantinoshop からの回答
Schandalig!! Let op dat je er niet in trapt.
Mooie website ziet er heel netjes uit. Spullen komen gewoon in een verpakking rechtstreeks uit China. En als je retour wil sturen maken ze het heel moeilijk. Eerst vragen ze of je waarom. 5 dagen later of je een ander product wil. Weer week later willen ze foto's van het product en de verpakking. Er gaat nu al weken overheen en heb nog steeds niks retour kunnen sturen. Nog even en we zijn zo lang aan het heen en weer mailen dat de retour termijn al verstreken is.
Ze proberen je met allerlei mailtjes zo te ontmoedigen dat vele waarschijnlijk afhaken. Daarbij vragen ze buitensporig hoge retour kosten...
Echt schandalig!

Pantinoshop からの回答
Ik heb mijn bestelling nog steeds niet gekregen, hoewel deze op 1 mei werd bevestigd

Pantinoshop からの回答
Een zadel gekocht volgens de website, bleek later alleen een hoes te zijn die je over je zadel moet doen, maar die is stuk dus dat heeft geen nut. Email gestuurd kreeg te horen dat de verwarring begrijpelijk was. Was geen verwarring er stond duidelijk zadel en op het plaatje ook een zadel. Ik kan hem ruilen voor iets anders, maar dan moet ik wel 13€ bijbetalen.
Ik wil hem dus retourneren en dat kost om en nabij de 16 euro en dan maar hopen dat je je geld terug krijgt.
Eens maar nooit weer. Een grote vergissing.

Pantinoshop からの回答
Dropshippers met een fancy website. Domme fout gemaakt om hier te bestellen. Achteraf precies dezelfde zonnebril op Temu gezien voor 2 euro, die zij voor 40 verkopen. Retourkosten zijn zo hoog dat het niet waard is om terug te sturen.

Pantinoshop からの回答
Alles goed geregeld inclusief de status van het transport. Het product was ietsje minder dan we verwachtten maar dat kan ook aan onszelf liggen

Pantinoshop からの回答
Redelijk vlug ontvangen. Is een topzadel! Is een beetje wennen om op en af de fiets te komen in het begin maar is zalig. Geen zadelpijn meer.

Zéér ontevreden. KOOP NOOIT BIJ DEZE WEBWINKEL
Artikel was niet goed en retour zenden leek onmogelijk.
In eerste instantie proberen ze je te verleiden om andere aankopen te doen tegen ongunstige voorwaarden. Na 12 e-mails heen en weer, is het me nog steeds niet gelukt om het artikel terug te sturen. De door hen verstrekte gegevens om retour te zenden klopten niet.
Toen ik van hen de juiste gegeven heb gekregen bleek dat het retour zenden van mijn artikel van €39,95 mij nog eens €55,50 zouden gaan kosten om dat het naar China gestuurd moet worden. Op jullie website wekken jullie de indruk dat jullie bedrijf in Amsterdam zit terwijl alles uit China komt.
Dit is misleiding en ondanks hun vriendelijke woorden en excuses ben ik nog geen stap dichterbij een oplossing. Ik ben bang dat ik gewoon €39,50 kwijt ben.

Pantinoshop からの回答
Webshop doet zich voor alsof het in Amsterdam gevestigd is, blijkt echter een Chinese webshop te zijn!
Lange verzendtijd, product is van slechte kwaliteit (anders dan de afbeeldingen op de website doen vermoeden.) Bij verzoek om retour worden er eerst allerlei inferieure voorstellen gedaan, uiteindelijk na diverse mailtjes en toesturen van foto's krijg je een retourformulier toegestuurd met een link voor terugzending maar ...., dan blijkt dat het product naar China teruggestuurd moet worden tegen exorbitant hoge verzendkostenverzendkosten (in mijn geval €62,50) bij een aanschafbedrag van €89,=.
Bij het bellen van de klantenservice (Nederlands telefoonnummer) wordt de telefoon niet opgenomen.
Wat ik overigens bijzonder vind is dat pantino wel de moeite neemt om in no time op de reviews op trustpilot te reageren.

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。