レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Viktor i kundtjÀnst förtjÀnar en lönehöjning. Vilken hjÀlp! Var fast med AI chatten pÃ¥ en söndag med ett lite akut Àrende. TÀnkte att det var kört. Han skriver till mig i chatten och ordnar allt. 10/1... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Tycker det Àr en bra rÀnta något låg vÀrdering men samtidigt lÀttare att lösa ut

5぀星のうち1の評䟡

Jag Ã¥ngrar verkligen att jag anlitade detta företag. Under hela processen fick jag ingen information om jag inte sjÀlv jagade efter svar, och jag upplevde Àven att felaktiga uppgifter lÀmnades.... もっず芋る

䌁業情報

1. 質屋
  2. 金・銀取匕䌚瀟
  3. 宝食品買い付け業者

圓該䌁業による蚘述

Hos oss lånar du pengar med sÀkerhet i en sak du Àger. Har du bil, klocka eller smycke? Då kan du anvÀnda det för att låna pengar utan inkomstkrav. Låna pengar smidigt, snabbt och smart på www.pantlan.se

3.5

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Lögnare och tjuvar!

Jag ångrar verkligen att jag anlitade detta företag. Under hela processen fick jag ingen information om jag inte sjÀlv jagade efter svar, och jag upplevde Àven att felaktiga uppgifter lÀmnades.

Privat egendom som från början skulle sÀljas tillsammans med bilen plockades ut långt innan försÀljningen skulle ske, utan att jag informerades om detta. Informationen undanhölls helt och jag upptÀckte det först sjÀlv genom bilderna.

Att privat egendom tas bort och att detta dessutom inte kommuniceras kan uppfattas som mycket oseriöst och i vÀrsta fall som ett försök till stöld.

Sammantaget Àr jag mycket missnöjd och kan tyvÀrr inte rekommendera detta företag.

2026幎3月13日

Skandal

Skulle sÀlja en dyr rolex. Skicka dit den, sen får man till svar att deras kreditvÀrdighet Àr typ konkurs. Vi kan inte ta klockan. StÀng företaget.

2026幎1月29日

SÀmsta företag på jorden

SÀmsta företag på jorden. Vid 4 olika tillfÀllen har jag stått och vÀntat på att nån kommer för att kontrollera min bil men ingen har dykt upp. Jag har tagit ledigt från jobbet och Àndå har dom inte respekterat det. NÀr dom kom till slut och kollade på bilen så får jag bara ett sms dÀr dom sÀger tyvÀrr kan vi inte ta emot bilen. Utan nån förklaring varför osv. Jag Àr till slut glad att dom inte gjorde det för enligt dom villkor så Àr det ett rån med deras rÀnta. SÀmsta möjliga betyg!!!

2025幎8月22日
5぀星のうち5の評䟡

Fick pengarna snabbt och det var

Fick pengarna snabbt och det var smidigt att skicka in

2024幎8月19日
PantlÃ¥n.se ロゎ

Pantlån.se からの回答

Hej David! Tack för för att du tog dig tid att lÀmna ett omdöme. Vi Àr glada över att se att du uppskattade vår tjÀnst och vÀlkomnar dig tillbaka till Pantlån!

5぀星のうち1の評䟡

47% i årsrÀnta Àr rena rama bedrÀgeriförsöket.

Fick ett brev idag med föreslag om att låna pengar med min bil som sÀkerhet. Ingen information om årsrÀnta som efter lite rÀknande hamnade på över 47% att jÀmföra med andra lån rent ocker. Det innebÀr att jag betalar av min egen bil på 2,1 år och står kvar med skulden utan bil. Detta Àr bedrÀgeri och mitt nÀsta steg Àr att undersöka vad lÀnsstyrelsen i Stockholm sÀger eftersom dom anvÀnder sig av deras logotype i brevet.

2025幎1月3日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス