Viktor i kundtjÀnst förtjÀnar en lönehöjning. Vilken hjÀlp! Var fast med AI chatten pÃ¥ en söndag med ett lite akut Àrende. TÀnkte att det var kört. Han skriver till mig i chatten och ordnar allt. 10/1... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Tycker det Àr en bra rÀnta något låg vÀrdering men samtidigt lÀttare att lösa ut
Toppenbra service! Kunnig personal och trevligt bemötande.
Jag Ã¥ngrar verkligen att jag anlitade detta företag. Under hela processen fick jag ingen information om jag inte sjÀlv jagade efter svar, och jag upplevde Àven att felaktiga uppgifter lÀmnades.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos oss lånar du pengar med sÀkerhet i en sak du Àger. Har du bil, klocka eller smycke? Då kan du anvÀnda det för att låna pengar utan inkomstkrav. Låna pengar smidigt, snabbt och smart på www.pantlan.se
é£çµ¡å
Drottninggatan 86, 11121, Stockholm, ã¹ãŠã§ãŒãã³
- info@pantlan.se
- pantlan.se
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Sökte lÃ¥n med bil som sÀkerhet men fickâŠ
Sökte lån med bil som sÀkerhet men fick avslag utan info varför.. Har inga betanmÀrkning!
SÃ¥ rekomenderas EJ
Lögnare och tjuvar!
Jag ångrar verkligen att jag anlitade detta företag. Under hela processen fick jag ingen information om jag inte sjÀlv jagade efter svar, och jag upplevde Àven att felaktiga uppgifter lÀmnades.
Privat egendom som från början skulle sÀljas tillsammans med bilen plockades ut långt innan försÀljningen skulle ske, utan att jag informerades om detta. Informationen undanhölls helt och jag upptÀckte det först sjÀlv genom bilderna.
Att privat egendom tas bort och att detta dessutom inte kommuniceras kan uppfattas som mycket oseriöst och i vÀrsta fall som ett försök till stöld.
Sammantaget Àr jag mycket missnöjd och kan tyvÀrr inte rekommendera detta företag.
Skandal
Skulle sÀlja en dyr rolex. Skicka dit den, sen får man till svar att deras kreditvÀrdighet Àr typ konkurs. Vi kan inte ta klockan. StÀng företaget.
Toppen vÀldigt bra
Malin kan sig grejðð»
Smidigt snabbt och bra
Toppenbra service
Toppenbra service!
Kunnig personal och trevligt bemötande.
Bra bemötande.
SÀmsta företag på jorden
SÀmsta företag på jorden. Vid 4 olika tillfÀllen har jag stått och vÀntat på att nån kommer för att kontrollera min bil men ingen har dykt upp. Jag har tagit ledigt från jobbet och Àndå har dom inte respekterat det. NÀr dom kom till slut och kollade på bilen så får jag bara ett sms dÀr dom sÀger tyvÀrr kan vi inte ta emot bilen. Utan nån förklaring varför osv. Jag Àr till slut glad att dom inte gjorde det för enligt dom villkor så Àr det ett rån med deras rÀnta. SÀmsta möjliga betyg!!!
Viktor i kundtjÀnst förtjÀnar enâŠ
Viktor i kundtjÀnst förtjÀnar en lönehöjning. Vilken hjÀlp! Var fast med AI chatten på en söndag med ett lite akut Àrende. TÀnkte att det var kört. Han skriver till mig i chatten och ordnar allt. 10/10 kundservice
Tycker det Àr en bra rÀnta nÃ¥got lÃ¥gâŠ
Fick pengarna snabbt och det varâŠ
Fick pengarna snabbt och det var smidigt att skicka in

PantlÃ¥n.se ããã®åç
47% i årsrÀnta Àr rena rama bedrÀgeriförsöket.
Fick ett brev idag med föreslag om att låna pengar med min bil som sÀkerhet. Ingen information om årsrÀnta som efter lite rÀknande hamnade på över 47% att jÀmföra med andra lån rent ocker. Det innebÀr att jag betalar av min egen bil på 2,1 år och står kvar med skulden utan bil. Detta Àr bedrÀgeri och mitt nÀsta steg Àr att undersöka vad lÀnsstyrelsen i Stockholm sÀger eftersom dom anvÀnder sig av deras logotype i brevet.
Rent av bedrÀgeri!
Rent bedrÀgeri!! 80 000kr rakt i soptunnan! Fick inte en Ànda krona!
Bra kundservice och smidig inskick avâŠ
Bra kundservice och smidig inskick av vara.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ