Paraatshop レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の1.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Mijn man heeft vanmorgen een bestelling geplaatst bij Paraatshop. De naam alleen al Mijn onderbuikgevoel had gelijk ,trustpilot bevestigde het nogmaals . Gewoon een fake verkoper ,ben er bang voo... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Blijf van deze winkel zo ver mogelijk vandaan. Bestel niets. Je krijgt niet wat je besteld en ook je geld niet terug. Het zijn afrippers. Ik begrijp echt niet dat ze gewoon mensen afrippen en z... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Bedrijf lijkt wel een spookbedrijf te zijn. Bestelling geplaats in april en ging na enkele dagen mijn aangekochte producten thuis geleverd krijgen. Na 2 weken nog niets ontvangen dus een mailtje... もっず芋る

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 53ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち4の評䟡

Ondanks de negatieve reacties die ik

Ondanks de negatieve reacties die ik online had gezien, heb ik zelf een goede ervaring gehad met Paraatshop. Mijn pakket kwam door vertraging helaas niet op tijd aan, wat natuurlijk jammer was, maar de klantenservice verraste me positief. Ze waren direct bereikbaar, zowel telefonisch als via e-mail, en hebben me snel en vriendelijk geholpen.

2025幎11月22日
5぀星のうち3の評䟡

Noodradio (niet)ontvangen

Na onderstaande slechte review is er per mail contact geweest. De bestelling is daarna snel en correct afgewerkt. Daar nu de sterretjes aangepast. De vraag om het review te verwijderen vind ik niet correct.

Noodradio niet ontvangen. 28 november een update gehad per mail dat de bestelling onderweg is.
Helaas nog steeds niets ontvangen. ook geen reactie op mijn mail. Overweeg om het volgende week te melden bij nietontvangen.nl
Annie

2025幎12月6日

Noodradio en waterzuiveraar besteld

Noodradio en waterzuiveraar besteld. Nu ongeveer een jaar geleden. Noodradio is na negatieve review op Facebook alsnog binnengekomen, waterzuiveraar nog steeds niet. Zelfs even contact gehad via Messenger. En dan vragen ze wat je nog mist... en dan niets. Bestel hier niet. De kans dat je wat krijgt is erg klein. #7990

2025幎11月30日

Niets geleverd

Op 14 november 2 radio's besteld en betaald via het contact formulier 2x een mail gestuurd ik hoor niets ook via hun FB pagina blijft het stil 79.98 betaald en niets ontvangen ook geen betaling retour!

2025幎11月14日
Paraatshop ロゎ

Paraatshop からの回答

Beste Ellen,

Bedankt voor je bericht!

Je hebt geen e-mailadres vermeldbij je bestelling. Hierdoor zijn er geen updates naar je verstuurd.
Gelukkig hebben we je telefonisch kunnen bereiken en uitgelegd dat je pakketje vandaag wordt verwacht. Bedankt voor je begrip en dat je bereid bent om de review te verwijderen.

Groetjes,
Paraatshop

Na 6,5 weken NIETS ontvangen en bedrijf reageert niet

Na 6,5 weken NIETS ontvangen, en het bedrijf is telefonisch niet bereikbaar, reageert totaal niet op meerdere e-mails, en doet het op Facebook voorkomen alsof het bij een klacht in het openbaar je bestelnummer opzoekt, maar reageert vervolgens alweer niet - meerdere malen. Ik concludeer dat ik ben opgelicht, en ga dat aangeven bij de politie.

2025幎10月17日
5぀星のうち1の評䟡

Ik heb twee radio’s betaald en eentje

Ik heb twee radio’s betaald en eentje gekregen,al weken geleden.Tig keer gemaild je hoort geen ene p..t ik ga nu stappen ondernemen voor oplichting
.of nog een radio of m’n geld terug
Wat een oplichters zooitje is dit 🀮🀮🀮🀮🀮🀮🀮🀮🀮
Mensen koop er niks

2025幎8月15日

de noodradio is geleverd januari 2025

de noodradio is geleverd januari 2025, maar dat duurde zo lang, dat ik net zo goed bij Temu had kunnen bestellen voor een veel lagere prijs. Ik had ook een solar oplaadsysteem besteld voor €50, deze is nooit geleverd. Meerdere malen contact gezocht via contactformulier, nooit reactie gehad. 1 x iemand aan de telefoon gesproken, het zou opgelost worden, nooit meer iets van gehoord en het telefoonnummer was daarna niet meer bereikbaar.

2025幎7月14日
5぀星のうち1の評䟡

Geen geld ontvangen na retour zending

Mijn moeder heeft 2 noodradio's retour gestuurd met een waarde van bijna 80 euro en bijna een maand later nog geen geld terug gekregen
Ik probeer op allerlei manieren contact te krijgen maar er word nergens op gereageerd
Ik vind dit heel vervelend worden en ga toch kijken wat voor maatregelen ik kan nemen zodat ze haar geld terug krijgt lijkt me wel zo eerlijk.....
Dit is de bestelling van T A Baak de Bruijne

2025幎6月29日

Op 18-06-2025 de noodradio betaald en

Op 18-06-2025 de noodradio betaald en besteld, we zijn nu een dikke week verder (27-06-2025) en nog steeds niets ontvangen ondanks dat er in de advertentie en mail staat dat er rekening gehouden moet worden met een levertijd van 3 tot 5 werkdagen.
Geprobeerd om telefonisch contact te krijgen wat niet lukte, toen mail gestuurd waarop geen enkele reactie het gevolg is, het is allemaal fake, zeer slechte firma!!! Trap er niet in en bestel hier nooit wat!!!

2025幎6月18日

Radio kost bij Temu €17.90

2025幎6月22日
Paraatshop ロゎ

Paraatshop からの回答

Beste Riet,

Wij kopen niet in bij Temu. U heeft natuurlijk de volle vrijheid om het bij Temu te kopen maar dat garandeert niet dezelfde kwaliteit. Helaas zien wij mensen die bij een concurrent een aankoop hebben gedaan van een noodradio en dan vervolgens naar ons toe komen met hun problemen. Hiermee kunnen wij uiteraard niet helpen! Ons motto is: paar euro maar maar wel een werkend product!

Heb je nog vragen? Contacteer ons via info@paraatshop.nl

Groetjes

Noodradio advertentie misleidend

Op Facebook advertentie gezien met aanbieding van deze noodradio afgeprijsd naar 39,95.
Dezelfde radio deze week aangeschaft bij de Action voor 9,95 euro.
Nadat ik dit in de advertentie heb gemeld word ik geheel geblokkeerd!!
Pure misleiding

2025幎6月22日
5぀星のうち4の評䟡

Goed product, lange levertijd

Vier sterren omdat mijn product (noodradio) is aangekomen en goed lijkt te werken. Geen vijf sterren omdat de levertijd 2 weken duurde zonder enig bericht en ik vreesde opgelicht te zijn.

2025幎6月12日
5぀星のうち2の評䟡

Het kwam uiteindelijk goed

Eerder plaatste ik een negatieve review omtrent Paraatshop. Na betaling hoorde ik niets meer en ik dacht echt dat ik mijn geld kwijt zou zijn. Pas toen ik in mijn vorige review vermeldde dat ik Nietbezorgd.nl had ingeschakeld, kwam men in actie. Vandaag dan eindelijk mijn bestelde artikel ontvangen.

2025幎5月23日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス