Fijne webshop, overzichtelijk en eerlijk. Ideaal als je een luchtje eerst wilt proberen voordat je een hele fles koopt. Zelf gebruik ik het ook om een miniatuurcollectie bij elkaar te sprokkelen. Va... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Prettige ervaring gehad met een ondernemer die m.i. snapt hoe het moet. Na bestelling snel een bericht met betaalinfo en daarna word je op de hoogte gehouden van het leverproces op een persoonlijke ma... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Super goede ervaring met ParfumProberen. Zelf vind ik een groot flacon kopen van een bepaalde parfum vaak te veel geld, zeker als ik er meerdere wil kopen. Via ParfumProberen heb ik nu meerdere sample... ãã£ãšèŠã
Vlotte verzending, lekkere geuren, lage prijs. Er wordt ook vlot gereageerd op contactbericht
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Parfumproberen is een website die jouw parfum laat proberen zonder een hele fles aan te schaffen. Wij verkopen testers van originele geuren, zodat iedereen parfum kunt proberen.
é£çµ¡å
Ehrensteindam 6, 3077 JE, Rotterdam, ãªã©ã³ã
- 0642377661
- klantenservice@parfumproberen.nl
- parfumproberen.nl
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Vlotte verzending, goede klantenservice
Top!!!!!!!!
Zeer klantvriendelijk en snel en adequaat
Persoonlijk, snel en attent!
Zeer klantgericht
De prachtige geur is uitstekendâŠ
De prachtige geur is uitstekend geleverd. Ik heb vaker bij Parfumoutlet besteld. Beslist een aanrader!!
Goed ingepakt en goed service
ben blij met de mogelijkheid om parfumâŠ
ben blij met de mogelijkheid om parfum te kunnen uitproberen!
Zal dit zeker vaker doen!
Samples waren goed verpakt en snelâŠ
Samples waren goed verpakt en snel geleverd.
Ik vond het leuk dat er bij het pakketje een persoonlijke boodschap zat.
Als ik weer een sample wil hebben van bepaalde geuren zal ik zeker op deze site kijken.
Duidelijke site
Duidelijke site, snelle verzending en zo kun je een geur eerst ff proberen voordat je een grote pot kooptððŒ
Snel geleverd en keurig verpakt
Snelle levering en leuk handgeschrevenâŠ
Snelle levering en leuk handgeschreven berichtje erbij! Super tevreden!
Levering en parfum perfect in orde
Levering en parfum perfect in orde. Met een leuke handgeschreven tekst op het visitekaartje. Ik heb mijn nieuwe geurtje gevonden.
Snel geleverd
Snelle verzending en een persoonlijkeâŠ
Snelle verzending en een persoonlijke note toegevoegd !!
Superfijn!!!
De eerste 2 bestellingen gingen super
De eerste 2 bestellingen gingen super. Helaas was de laatste bestelling niet top. Spuitflacon was defect waardoor de grond en je hand onder zit. Maar.. ik heb contact gezocht en de communicatie liep super. Probleem wordt opgelost zonder gedoe.
Baccarat rouge 540 besteld
Baccarat rouge 540 besteld, las meerdere positiven reacties hierover, helaas geen geluk gehad, de geur blijft helemaal niet lang op, zeer jammer...was niet goedkoop een flacon van 5ml
Geur is heerlijk, het gaat mij om de sterkte, zijn die parfums ÃŒberhaupt origineel? Kan me niet voorstellen dat na 1 uurtje is het geurtje niet meer te ruiken.

Parfumproberen ããã®åç
Goede manier om parfum te proberen.
Snel en netjes verpakt. Op de kleine flesjes staat duidelijk de naam van de gekozen parfum. Een goede manier om dure parfums eerst te proberen.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ