Fel parfym o påstår att du ljuger.
Fel parfym, trots att jag inte krÀvde Ã¥terbetalning sÃ¥ fick man inte feedback pÃ¥ sina frÃ¥gor. Jag frÃ¥gade om jag kan göra en ny bestÀllning pÃ¥ Parfymen och om sÀljaren kan öppna förpackningen sÃ¥ det verkligen Àr rÀtt parfym i kartongen denna gÃ¥ng. Jag var tydlig med att jag inte krÀver Ã¥terbetalning för att det Àr inte butikens fel att tillverkaren lagt parfym i fel kartong. Ni kontaktar leverantören, sÀger ni iaf och sjÀlvklart sÀger dem Nej detta brukar inte hÀnda, det Àr första gÃ¥ngen isf. Med andra ord ljuger jag. Vad har jag för anledning o ljuga, nÀr jag inte ens krÀver en Ã¥terbetalning. Bara berÀttar sanningen o allt jag begÀr Àr att jag bestÀller pÃ¥ nytt samma parfym men om ni kan vara snÀlla o öppna förpackningen o kolla innehÃ¥llet. Ãr det sÃ¥ mycket begÀrt? Eller Àr det fel flaskor i samtliga kartonger att man vÀljer o undvika o svara pÃ¥ min begÀran? Detta blir sista gÃ¥ngen jag handlar hÀr eller rekommenderar er till nÃ¥gon, tvÀrtom sÀga att undvika er. Delox och Computersalg har bÀttre priser pÃ¥ det mesta, men jag ville supporta lokal butik frÃ¥n Sverige o istÀllet blir jag en lögnare. Jag kan ocksÃ¥ sÀga och visa att jag har mÃ¥nga parfymer. Har ca 60-70st. Aldrig tidigare har nÃ¥gon butik skickat till mig heller fel parfym och det Àr sant ocksÃ¥. Men inget jag pÃ¥pekade till er.
Regel 1 i sÀljbranschen Àr: Kunden har alltid rÀtt.
Uppdatering: dagen efter ser man pÃ¥ sidan nu att parfymen inte lÀngre finns i lager, alltsÃ¥ rÃ¥ka jag köpa den sista, eller kanske dem öppnade en kartong o sett att Kineserna blÃ¥st dem med fel parfymer i fel kartong. SkÀms pÃ¥ er. LâInfinite parfymen handlar det om. Synd att ni inte har fysisk butik. Ha lite skam i kroppen, mÃ¥ Allah straffa er för alltid tills ni vÀljer att göra rÀtt â