Hej alle i skÞnne mennesker i den japanske have ,park 13. Vi holdt barnedÃ¥b og bryllup hos jer igÃ¥r og sikke et arrangement, altsÃ¥ virkelig godt arrangeret , med dejlig mad og skÞn vin og ja alt s... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vi holdte i januar 2025 barnedÃ¥b for vores lille datter Novah i welnesshuset hos Park13. Vi havde en helt igennem fantastisk dag i flotte omgivelser. Dagen fÞr dÃ¥ben fik vi lov til at pynte op med ba... ãã£ãšèŠã
Har vÊret pÃ¥ kursus i 2023/2024 og mÃ¥ sige, at rengÞringen er mangelfuld. Toiletterne har de samme spindelvÊv gang efter gang. Stolene er fulde af pletter, hÃ¥r etc. Der trÊnger til en ordentlig rengÞr... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi har netop holdt en stÞrre fest ved Park13 (kobberbryllup/40 Ã¥rs fÞdselsdag). Alt spillede bare og der har ikke vÊret noget som helst at sÊtte en finger pÃ¥. Alle vores gÊster har komplimentere... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
PARK13 - Danmarks Japanske Have er en oplevelsesplatform placeret i Aarhus, og der er i sandhed hÞjt til loftet både inde og ude i denne oase kun 15 min. kÞrsel fra Aarhus C. Med sit 10.000 m2 haveanlÊg i typisk shinsen kaiyu-stil omfatter parken restaurant samt event-, konference-, selskabs- og mÞdelokaler med en kapacitet på op til 350 personer. HaveanlÊgget, der med plaskende vandfald, små bjergsÞer og slyngende stier danner rammen om parken, udgÞr således en oplagt kulisse til events, konferencer, selskaber, mÞder og afholdelse af andre arrangementer. Her er det kun fantasien, der sÊtter grÊnser.
é£çµ¡å
Randersvej 395, 8200, Aarhus N, ãã³ããŒã¯
- info@park13.dk
- park13.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Intet mindre end perfekt
Til vores bryllup har Park13 ikke kun leveret udsÞgt mad, sÊrdeles venlig service, samt de smukkeste omgivelser i form af stedets velholdte japanske have - de har også leveret fuldt ud på tryghed og fremragende vejledning i forbindelse med planlÊgningen af dagen.
Da vi skulle finde et sted at holde vores bryllup, var Nicolai fra Park13 den eneste af de personer, vi kontaktede, der med det samme spurgte, om vi ville komme forbi til en snak og en rundvisning. Vi var solgt efter det fÞrste mÞde! Både fordi stedet er fortryllende smukt, men også fordi Nicolai virkelig forstod at omsÊtte vores lÞse idéer til en helt konkret plan.
Vores store dag forlÞb helt perfekt. Vi har de dejligste minder fra dagen, og vi har fÞlt os i gode hÊnder hele vejen igennem. Park13 forstår virkelig at skabe rammerne for en uforglemmelig fest.
Vi vil anbefale Park13 til alle der går med planer om at holde bryllup, eller en anden stor begivenhed.
Bryllup, d. 31/08-2019
Min forlovede og jeg afholdte for nyligt vores bryllup hos PARK 13.
5 stjerne er simpelthen ikke nok i dén forbindelse: De bÞr få 10 stjerner i stedet.
I vores forarbejde havde vi vÊret grundige. Vi havde undersÞgt mange steder i Ã
rhus-området, men overalt var det svÊrt at finde noget hvor vi havde fÞlelsen af ro i maven. Vi ville isÊr have lov til at sÊtte et stort prÊg på festen, så den blev personlig. Samtidig skulle festen slutte kl. 02.00 - medmindre vi ville betale et hÞjt gebyr for at forlÊnge til 04.00.
Vi mÞdtes derfor med Nicolai fra PARK13, som gav os god vejledning og en rundvisning. Det var ikke vigtigt for Nicolai at vi valgte PARK13, men det var vigtigt for ham at vi fik netop dén fest vi drÞmte om.
Der blev lyttet til vores Þnsker i forhold til mad, opsÊtning og agenda for dagen. Vi kunne feste så lÊnge vi ville uden nogle begrÊnsninger. På selve dagen stod Linea for at styre begivenhederne til topkarakter og alle gÊster var fuld ud tilfredse på vej hjem. Vi, brudeparret, tog hjem ca. kl. 03.00 mens nogle gÊster blev hÊngende - her fik de selvfÞlgelig lov til at drikke videre og få serveret aftensmad.
Alt i alt har jeg kun positive tilbagemeldinger til PARK13, som gav min kone og jeg lov til at vÊre 100 % afslappede og rolige op til brylluppet. På intet tidspunkt var vi nervÞse for om noget ville vÊre glemt eller overset, da vi vidste vi var i trygge hÊnder. Stor ros og kÊmpe tak til alle involverede hos PARK13.
De bedste hilsener
Edin
Det mest fantastiske sted at holde fest
Det mest fantastiske sted at holde fest!!! Har lige holdt min sÞns konfirmation i "Park13 - Danmarks Japanske Have" og jeg er fuldstÊndig blÊst bagover af den fantastiske dejlige oplevelse. ALT var bare PERFEKT!!! Fantastisk dejligt sted, fantastisk dejlig mad, fantastisk dejlig vin, fantastisk personale og fantastisk dejlig atmosfÊre. Selve planlÊgningen op til dagen har ogsÃ¥ vÊret SÃ
fantastisk. Tusind tak til Nicolai, som har haft vildt meget styr på det hele, givet rigtig god vejledning undervejs og ikke mindst sÞrget for, at det planlagte også blev udfÞrt til punkt og prikke.
Vi kan på det varmeste anbefale "Park 13 - Danmarks Japanske Have"
Mvh. Rikke Broberg
Vi har nu holdt 2 konfirmationer pÃ¥âŠ
Vi har nu holdt 2 konfirmationer på Park 13 indenfor 2 år og det er mildest talt vÊret nogle fremragende oplevelser med fantastisk mad og supergode tjenere i helt unikke omgivelser.
5 stjerner og thumbs up herfra
Konfirmation 5 Maj.
Vi afholdte igår vores datters konfirmation på PARK 13 og sikke en skÞn oplevelse. Sikke en service fra et helt fantastisk personale. 3 SkÞnne piger der havde styr på ALT!.
Flotte omgivelser og fremragende mad oplevelse. Ikke et eneste stykke kÞd af 55 kuverter måtte tilbage til kÞkkenet.
Vi bukker og takker for 5 stjernet oplevelse.
Bryllup
Vi holdt bryllup d. 17/3 i Park 13 og havde en fuldstÊndig fantastisk dag. FÞr, under og efter brylluppet har vi fået fremragende vejledning og rådgivning med hensyn til både fest og mad af henholdsvis Nicolai og Jan. Vores gÊster har kaldt det: "SkÞnne omgivelser", "... maden fantastisk, vinen bragende...", "UdsÞgt mad", "SÞd og serviceminded personale". Vi havde fra start af mange idéer om hvordan vi Þnskede festen, og vi fik at vide at hvad som helst kunne lade sig gÞre. Nicolai har vÊret yderst fleksibel med hvordan og hvornår vi kunne komme ind for bl.a. at pynte op som vi Þnskede. For os var det den perfekte kombination af ekslusivt og jordnÊrt. Vi vil varmt anbefale alle at holde deres arrangement i Park 13.
Godt sted at holde konfirmation
Vi holdt en dejlig konfirmationsfest hos Park13 med flotte omgivelser og god mad.
Fantastisk fest
Vi holdt bryllup i glassalen for 80 gÊster (har også tidligere holdt barnedåb i restauranten netop fordi stedet er så unikt)
Alt klappede 100%. Mad, personale og vin var helt i top.
Vi var meget tilfredse og vores gÊster var meget imponeret af hele set-up'et men også de smukke omgivelser. Fantastisk at sidde i glassalen da mÞrket faldt på og se ud på den oplyste have
Kan klart anbefales
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹