レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

5぀星のうち2の評䟡

Umiddelbart satses der mere pÃ¥ kvantitet end kvalitet. Mange mennesker, for lidt plads ved buffet bordet. Man kunne knap nok komme forbi. Synd at de bruger sÃ¥ fine rÃ¥varer, og sÃ¥ skamkoger bÃ¥de jomfr... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

LÊkkert buffet 👏👏 Rigtig god service/ lÊkkert mad 😋 - ejer spurgte om vi var tilpas, noget, som gÞr oplevelsen endnu mere fuldendt 💪💪❀ Vi fik rigtig god betjening af en kvik ung fyr, han... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Onsdag ankom Vi til blokhus for at nyde et par dages ferie. Der var kommet nye ejere af Blokhus fiskerestaurant og vi valgte at give deres Frokost-Fiskebuffet en chance. Det fortrÞd vi absolut ikke.... もっず芋る

䌁業情報

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち4の評䟡

LÊkker mad og service mindet personale

Rigtig godt mad til alle, vi var en familie pÃ¥ 5 voksne og 2 bÞrn der var afsted til en omgang frokost buffet. En af dem var endda ikke tosset med fisk, men stegene der blev serveret var lÊkre og mÞre. Der var meget forskelligt fisk som var veltilberedte 👍
Rigtig venligt personale som var rigtig service mindet, stort bÞrne rum som bÞrnene kunne gÃ¥ ned og lege i, men ogsÃ¥ meget bÞrnevenlig personale der accepterede der var bÞrn 👍

Eneste men til restauranten er pladsen omkring buffeten, man skulle stå lidt i kÞ og kunne ha svÊrt ved overblikket, havde der vÊret bedre plads omkring havde restauranten fået 5 stjerner.

2026幎3月29日
5぀星のうち1の評䟡

Jeg vil bestemt ikke anbefale at spise

Jeg vil bestemt ikke anbefale at spise der. Der reklameres med fisk og stege buffet. Og det er fisk og flÊske steg. Så man kan ikke andet at spise ingen gang alacarte. Og så bliver man over fuset over at min kÊrst giver mig en kylling nuggets. Og står ved bordet og sig at vi skal betale 279 kr for en nugget. Og vi havede sagt at jeg ikke ville betale for min buffet. Det har vi på ingen måde. Vi havede bestil en gang pomfritter til 79 kr og beskylder os for at lyve. Det er sku dårlig opfÞrelse. Vi havede bestilt til 5 personer og det betaler man da for.
Og til dem der spiste fisk. Sagde det var sidste gang vi kom der. Det var under alt kritik. Så gå en bue uden om og jer en pizza

2025幎12月14日

Virkelig lÊkkert mad

Virkelig lÊkkert mad. Veltilberedt og smagfuldt. Stort udvalg, som hele tiden blev fyldt op.
Top proffesionelt og meget venligt personale. Alt i alt et virkelig dejligt besÞg, vi kommer klart igen.

2025幎10月17日
5぀星のうち1の評䟡

Dårlig kvalitet - hÞj pris

NÃ¥r jeg kommer til en by ved vesterhavet,forventer jeg som minimum en fiskerestaurant der kan lave en fiskebuffet.
Jeg er vant til at komme på fiskerestauranter, men er aldrig kommet et sted hvor min umiddelbare vurdering er, det meste af maden, det jeg nåede at smage, nok er kÞbt i et supermarked og varmet op - jeg spiste ikke ret meget da jeg havde mistet appetitten.
Jeg henvendte mig til serveringen, og fortalte vi kun havde spist for en, da maden var dårligt tilberede.
Svaret var - chefen er taget hjem, det kan jeg ikke tage stilling til om I skal betale fuld pris.
Totalt og aldeles skandalÞst at en chef ikke kan tage ansvar i åbningstiden

2025幎7月30日
5぀星のうち2の評䟡

Skuffende frokostbuffet!

Skuffende frokostbuffet!! Maden var TØR og intetsigende, som om det var fra dagen fÞr. Rejerne var gode trods alt. Der var ALT for varmt i restauranten. Prisen er alt for hÞj ift. udvalg og kvalitet. Venligt og imÞdekommende personale, derfor de 2 stjerner.

2025幎7月29日

KÊmpe anbefaling

Virkelig en dejlig aften. Man fÞlte sig velkommen fra start. Der var en dejlig stemning. Maden i buffeten var virkelig lÊkker. De stegte sild var de bedste stegte sild jeg har fået. Og den italiensk inspirerede Sushi.
Virkelig value for pengene.
KÊmpe anbefaling og jeg kommer gerne en anden gang.

2025幎6月21日
5぀星のうち5の評䟡

Et sted du har lyst til at besÞge igen

Vi havde i dag bestilt bord til frokost buffet og blev straks ved ankomsten vist rundt til buffet med forretter, varm buffet og dessert buffet. PÃ¥ denne restaurant er service i top og man kan tydeligt mÊrke at personalet og kÞkkenet har et godt samarbejde og kan lide at vÊre der. Maden var SÅ lÊkker, og vi kunne knap rokke med Þrerne da vi var fÊrdige 😂
Her kommer vi helt sikkert igen!!
Mvh. Dorthe og Sanny

2025幎4月12日