Umiddelbart satses der mere pÃ¥ kvantitet end kvalitet. Mange mennesker, for lidt plads ved buffet bordet. Man kunne knap nok komme forbi. Synd at de bruger sÃ¥ fine rÃ¥varer, og sÃ¥ skamkoger bÃ¥de jomfr... ãã£ãšèŠã
LÊkkert buffet ðð Rigtig god service/ lÊkkert mad ð - ejer spurgte om vi var tilpas, noget, som gÞr oplevelsen endnu mere fuldendt ðªðªâ€ïž Vi fik rigtig god betjening af en kvik ung fyr, han... ãã£ãšèŠã
Onsdag ankom Vi til blokhus for at nyde et par dages ferie. Der var kommet nye ejere af Blokhus fiskerestaurant og vi valgte at give deres Frokost-Fiskebuffet en chance. Det fortrÞd vi absolut ikke.... ãã£ãšèŠã
Strandvejen 2, 9492, Blokhus, ãã³ããŒã¯
- mail@blokhusfiskerestaurant.dk
- www.blokhusfiskerestaurant.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
LÊkker mad og service mindet personale
Rigtig godt mad til alle, vi var en familie pÃ¥ 5 voksne og 2 bÞrn der var afsted til en omgang frokost buffet. En af dem var endda ikke tosset med fisk, men stegene der blev serveret var lÊkre og mÞre. Der var meget forskelligt fisk som var veltilberedte ð
Rigtig venligt personale som var rigtig service mindet, stort bÞrne rum som bÞrnene kunne gÃ¥ ned og lege i, men ogsÃ¥ meget bÞrnevenlig personale der accepterede der var bÞrn ð
Eneste men til restauranten er pladsen omkring buffeten, man skulle stå lidt i kÞ og kunne ha svÊrt ved overblikket, havde der vÊret bedre plads omkring havde restauranten fået 5 stjerner.
Jeg vil bestemt ikke anbefale at spiseâŠ
Jeg vil bestemt ikke anbefale at spise der. Der reklameres med fisk og stege buffet. Og det er fisk og flÊske steg. Så man kan ikke andet at spise ingen gang alacarte. Og så bliver man over fuset over at min kÊrst giver mig en kylling nuggets. Og står ved bordet og sig at vi skal betale 279 kr for en nugget. Og vi havede sagt at jeg ikke ville betale for min buffet. Det har vi på ingen måde. Vi havede bestil en gang pomfritter til 79 kr og beskylder os for at lyve. Det er sku dårlig opfÞrelse. Vi havede bestilt til 5 personer og det betaler man da for.
Og til dem der spiste fisk. Sagde det var sidste gang vi kom der. Det var under alt kritik. Så gå en bue uden om og jer en pizza
Virkelig lÊkkert mad
Virkelig lÊkkert mad. Veltilberedt og smagfuldt. Stort udvalg, som hele tiden blev fyldt op.
Top proffesionelt og meget venligt personale. Alt i alt et virkelig dejligt besÞg, vi kommer klart igen.
LÊkkert mad
LÊkkert mad, god kundebetjening ikke sidste gang vi kommer der
SÃ¥ 5 stjerner fra os ð
En skuffende og lunken fiskebuffet
En meget skuffende mad oplevelse.
Vi forventede en lÊkker frisk fiskebuffet , men maden var desvÊrre på niveau med en gang kedelig cafeteria buffet.
Det er ikke pengene vÊrd.
Til gengÊld var personalet virkelig sÞde og serviceminded.
Dårlig kvalitet - hÞj pris
NÃ¥r jeg kommer til en by ved vesterhavet,forventer jeg som minimum en fiskerestaurant der kan lave en fiskebuffet.
Jeg er vant til at komme på fiskerestauranter, men er aldrig kommet et sted hvor min umiddelbare vurdering er, det meste af maden, det jeg nåede at smage, nok er kÞbt i et supermarked og varmet op - jeg spiste ikke ret meget da jeg havde mistet appetitten.
Jeg henvendte mig til serveringen, og fortalte vi kun havde spist for en, da maden var dårligt tilberede.
Svaret var - chefen er taget hjem, det kan jeg ikke tage stilling til om I skal betale fuld pris.
Totalt og aldeles skandalÞst at en chef ikke kan tage ansvar i åbningstiden
Skuffende frokostbuffet!
Skuffende frokostbuffet!! Maden var TÃR og intetsigende, som om det var fra dagen fÞr. Rejerne var gode trods alt. Der var ALT for varmt i restauranten. Prisen er alt for hÞj ift. udvalg og kvalitet. Venligt og imÞdekommende personale, derfor de 2 stjerner.
meget God mad og servicemindedeâŠ
meget God mad og servicemindede personale.
Ãv stjerneskud
Mit stjerneskud smagte som var det fra i går
Super
Super sted! Flot betjening og gennemgang af alle retterne inden start! Maden bare i top!
KÊmpe anbefaling
Virkelig en dejlig aften. Man fÞlte sig velkommen fra start. Der var en dejlig stemning. Maden i buffeten var virkelig lÊkker. De stegte sild var de bedste stegte sild jeg har fået. Og den italiensk inspirerede Sushi.
Virkelig value for pengene.
KÊmpe anbefaling og jeg kommer gerne en anden gang.
Fantastisk oplevelse
Hej vi var der 6-6-25 vi havde en fantastisk oplevelse maden var perfekt og servicen var i top rigtig sÞd personale. Kommer snart igen
Virkelig god mad
Virkelig god mad, og det bedste er personalet, der bliver spurgt ind til om alt er som det skal vÊre, op til flere gange, og smil på personalet, kan varmt anbefales
God oplevelse
Sikke en dejlig buffet. Maden er meget frisk og vel forberedt. Stemningen er rigtig god. En klar anbefaling herfrað
Rigtig dejlig fiske restaurant i Blokhus
Rigtig dejlig fiske restaurant i Blokhus- mad der er lavet fra bunden - mange dejlige retter anrettet flot og indbydende- mad for alle både store og små - venligt personale der ved ankomst prÊsenterede maden - super god oplevelse!
VÊrd at besÞge
VÊrd at besÞge: Fantastisk fiskebuffet og dejligt personale personale. Her kommer vi igen!!
Fantastisk sted med virkelige god mad
Fantastisk sted med virkelige god mad.
Service af unge tjener i top og smilet på hele tiden.
SÃ¥ klar anbefaling herfra ð
Et sted du har lyst til at besÞge igen
Vi havde i dag bestilt bord til frokost buffet og blev straks ved ankomsten vist rundt til buffet med forretter, varm buffet og dessert buffet. PÃ¥ denne restaurant er service i top og man kan tydeligt mÊrke at personalet og kÞkkenet har et godt samarbejde og kan lide at vÊre der. Maden var SÃ
lÊkker, og vi kunne knap rokke med Þrerne da vi var fÊrdige ð
Her kommer vi helt sikkert igen!!
Mvh. Dorthe og Sanny