Snelle, makkelijke manier om je auto achter te laten wanneer je op reis vertrekt.nette overdekte parkeergarage. Sleutel mocht behouden. Geen wachttijd gehad zowel bij vertrek als bij aankomst. Cha... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
We zijn Parkcare zeer dankbaar dat ze extra voor ons reden om ons naar de luchthaven te brengen en dat we daardoor onze vlucht niet miste! Door omstandigheden waren we te laat en was hun shuttle net... ãã£ãšèŠã
Deze parking boeken ging goed, bij aankomst enkele personen die alles vlot lieten verlopen en werden we onmiddellijk naar de luchthaven gebracht. Bij terugkomst, snel opgehaald en stond de wagen netj... ãã£ãšèŠã
Een heel overzichtelijke site die duidelijk laat zien waar de parkings gelegen zijn en hoeveel minuten het wandelen is tot de luchthaven. Door het ingeven van je nummerplaat en de QR code die je krij... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
ParkCare is een vergelijkingswebsite voor het parkeren bij vliegvelden. Zo kunt u snel en eenvoudig de prijzen van verschillende aanbieders vergelijken en weet u zeker dat u niet te veel betaald. Met de handige vergelijkingstool ziet u bijvoorbeeld de afstanden van de aanbieders tot het vliegveld, de parkeervorm, de prijs en verschillende faciliteiten die u worden aangeboden. Zo vindt u niet alleen een parkeerplek, maar ook fijne extraâs die het parkeren alleen maar beter maken. U kunt bij ParkCare kiezen tussen Valet Parking, Shuttle Parking, Park & Walk en Park, Sleep & Fly. Deze verschillende opties zorgen ervoor dat er altijd een parkeerplek te vinden is die bij uw wensen passen. Op de website kunt u gelijk een parkeerplek naar keuze boeken zonder extra boekingskosten. Daarnaast gebruiken wij alleen maar betrouwbare betaalmethodes zoals iDeal, PayPal en creditcard. De vergelijkingstool en de kosteloze boekingen zorgen ervoor dat klanten bij ParkCare altijd voor de laagste prijs reserveren. Het aanbod van parkeeraanbieders wordt altijd gecontroleerd, zodat u alleen maar betrouwbare bedrijven te zien krijgt van hoge kwaliteit. Bij elke aanbieder vindt u ook ervaringen van klanten, zodat u zeker weet dat u een goed keuze maakt. Dit alles zorgt ervoor dat uw parkeerervaring zo makkelijk en fijn mogelijk is. Dit is terug te zien in de hoge beoordeling die de klanten van ParkCare geven.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Uitstekende service
Al meerdere malen gebruik gemaakt van deze parking uitstekende service en beveiligde parking.steeds stipt en heel vriendelijk. Een aanrader !
Nooya parking.... wegblijven
Nooya parking....
Slechste ervaring ooit...
Je komt toe aan de parking, hek dicht niemand daar. Bellen, 20 minuten wachten. Komt er een zeer onverzorgde gast toe met een verwilderde baard...
Begint die kerel over ook procedure dat hij de wagen op de parking moet rijden, met tegenzin laat ik dit toe...
Met z'n gsm bezig terwijl aan het proberen rijden, schakelen en koppeling gebruiken was blijkbaar een 'nieuw' concept..
Komt de aap uit de mouw, en? Hoelang gaat u weg meneer?
Ah, mooi , graag wel de auto sleutel afgeven???
Om wat mee te doen denk ik dan...
Beweert die gast dat dit zo op hun site staat, heb dit nadien nogmaals gecheckt, niks van aan.
Hoop dan ook m'n parkeergeld terug te krijgen, als deze jongens een beetje fatsoen hebben...
FOUTE informatie
FOUTE informatie: Op jullie site staat 13 minuten lopen, in werkelijkheid is het 32 MINUTEN lopen !!! Ook wordt er over een shuttle bus gesproken maar die is in geen velden of wegen te bekennen, er is niemand bij de parkeerplaats en het hek staat dag en nacht open.
Bekijk op Maps van google de WERKELIJKE loopafstand
alles perfect verlopen
De parking is niet op 5 minuten van deâŠ
De parking is niet op 5 minuten van de vlieghaven, maar een goed halfuur! De bus (niet en shuttle), die je naar de vlieghaven brengt doet er een half uur over!
de ondersteuning en de berichtgeving
Goede prijs/kwaliteitverhouding
niet ver van de luchthaven, vriendelijk onthaal, snelle service
Bijbetalen voor een derde persoon
Fijn service maar wel raar dat ik tweemaal 10 euro moest bijbetalen voor het vervoer van en naar de luchthaven omdat we met drie waren.. In de parkeerprijs zitten slechts twee personen inbegrepen. Ik kan dat begrijpen bij een druk seizoen maar we waren maar alleen om te brengen en uiteindelijk zijn ze dan niet de goedkopere parking
Lokatie van P4 is 20 min
Lokatie van P4 is 20 min. stappen van de terminal, meer dan de 1200 m die Parkcare aanduidt (eerder 2 km!). Je kan wel vooraf via de express parking bagage en andere passagiers bij de terminal afzetten, doch dat kost extra 3 Euro à 2 (vertrek/aankomst), wat onaanvaardbaar is.
Bij terugkeer lag betonnen wandelsyrook naar P4 er vrij ijzig bij.
Hele fijne communicatie
Hele fijne communicatie. Onze vlucht werd geannuleerd, waardoor we onze auto meteen ook weer terug nodig hadden. Ze brachten deze na een korte wachttijd ook netjes weer terug. Heel fijn!
Zeer stipte én correcte service
Zeer stipt service : alles loopt zoals het dient te verlopen : we reden op het gesteld uur de garage binnen, gaven onze autosleutel af, de medewerkers zorgen voor het parkeren en zorgzaam stallen van de wagen ; we werden ook direct naar de luchthaven gebracht, dus snel ter plaatse ! Ook bij het terugkeren in de luchthaven : belletje en even daarna was de taxiservice te plaatse en stond onze wagen klaar om in te stappen. Top service en zeer tevreden !! Een aanrader !!
Parkeren nabij Charleroi (Brussels Airport)
Gemakkelijk te boeken en parking ook gemakkelijk te vinden en binnen/buiten te gaan.
Perfecte drop off en pick up
Vlot verlopen
Vlot verlopen. Auto in dezelfde staat teruggevonden na 3 weken.
Goed maar Niet duidelijk ivm plaats van parkerenâŠ
Niet duidelijk ivm plaats van parkeren op de nr 35 en voor slechtziende passagier was de weg naar luchthaven niet duidelijk waarbij we aan de buitenkant van de luchthaven toekwamen en daar de ingang niet vonden
Correct, comme décrit.
Correct, bien qu'un stress à l'arrivée au parking: grille fermée, un numéro de portable accroché à celle-ci. Pas de réponse au premier appel. Angoisse. DeuxiÚme essai quelques minutes plus tad: Steve répond, dit qu'il arrive. Quelques minutes aprÚs, le voilà , il nous demande de suivre son véhicule, jusqu'à un autre terrain dans al même rue, le premier étant plein.
Steve nous rappelle le chemin à suivre à pied jusqu'au terminal de CRL.
Distance à pied et chemin conforme à la description.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ