Snelle, makkelijke manier om je auto achter te laten wanneer je op reis vertrekt.nette overdekte parkeergarage. Sleutel mocht behouden. Geen wachttijd gehad zowel bij vertrek als bij aankomst. Cha... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
We zijn Parkcare zeer dankbaar dat ze extra voor ons reden om ons naar de luchthaven te brengen en dat we daardoor onze vlucht niet miste! Door omstandigheden waren we te laat en was hun shuttle net... ãã£ãšèŠã
Deze parking boeken ging goed, bij aankomst enkele personen die alles vlot lieten verlopen en werden we onmiddellijk naar de luchthaven gebracht. Bij terugkomst, snel opgehaald en stond de wagen netj... ãã£ãšèŠã
Een heel overzichtelijke site die duidelijk laat zien waar de parkings gelegen zijn en hoeveel minuten het wandelen is tot de luchthaven. Door het ingeven van je nummerplaat en de QR code die je krij... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
ParkCare is een vergelijkingswebsite voor het parkeren bij vliegvelden. Zo kunt u snel en eenvoudig de prijzen van verschillende aanbieders vergelijken en weet u zeker dat u niet te veel betaald. Met de handige vergelijkingstool ziet u bijvoorbeeld de afstanden van de aanbieders tot het vliegveld, de parkeervorm, de prijs en verschillende faciliteiten die u worden aangeboden. Zo vindt u niet alleen een parkeerplek, maar ook fijne extraâs die het parkeren alleen maar beter maken. U kunt bij ParkCare kiezen tussen Valet Parking, Shuttle Parking, Park & Walk en Park, Sleep & Fly. Deze verschillende opties zorgen ervoor dat er altijd een parkeerplek te vinden is die bij uw wensen passen. Op de website kunt u gelijk een parkeerplek naar keuze boeken zonder extra boekingskosten. Daarnaast gebruiken wij alleen maar betrouwbare betaalmethodes zoals iDeal, PayPal en creditcard. De vergelijkingstool en de kosteloze boekingen zorgen ervoor dat klanten bij ParkCare altijd voor de laagste prijs reserveren. Het aanbod van parkeeraanbieders wordt altijd gecontroleerd, zodat u alleen maar betrouwbare bedrijven te zien krijgt van hoge kwaliteit. Bij elke aanbieder vindt u ook ervaringen van klanten, zodat u zeker weet dat u een goed keuze maakt. Dit alles zorgt ervoor dat uw parkeerervaring zo makkelijk en fijn mogelijk is. Dit is terug te zien in de hoge beoordeling die de klanten van ParkCare geven.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
snelle service
snelle service, zowel bij aankomst als vertrek. wel eigenaardig dat het opgegeven adres niet het finale adres is (erna word er in kolonne naar de finale parking gereden)
Onze wagen hebben we geparkeerd op P2
Onze wagen hebben we geparkeerd op P2. De parking was goed te vinden. Er staan voldoende wegwijzers ernaar toe. Ook de wandelafstand tot aan het luchthavengebouw was goed te doen.
Prijs/kwaliteit, oké.
Alles was gewoon in orde
Alles was gewoon in orde. Hoe makkelijk kan het zijn.
Prima service
Prima service, wel problemen gehad om locatie te vinden
Boeking verliep hem vlot
Boeking verliep hem vlot! Meteen alles in je mailbox om vlot in en uit de parking te rijden.
zeer goede service!
zeer goede service!
Altijd fijn parkeren zonder issues
Topervaring..!!
Aanmelden door bellen ging heel vlot.
Veel plaats om te parkeren.
Niet lang moete wachten op de chauffeur, zeer vriendelijke chauffeurs.. als wij nog eens opstijgen in amsterdam parkeren we de auto daar weer..
Afleberen en ophalen van de auto vlotâŠ
Afleberen en ophalen van de auto verliep heel vlot. Bij de inrit mag wel een bord met de naam van de parking komen.
Eazzypark: een goede thuiswacht voor de wagen, en snel vervoer naar de luchthaven.
Met veel plezier willen wij Eazzypark aanbevelen voor het parkeren van de auto tijdens langdurige vliegreizen. Wij werden zeer vriendelijk ontvangen, en werden na een korte wachttijd snel vervoerd naar de luchthaven. Bij terugkeer kregen we direct antwoord op ons telefoontje, en binnen 20 minuten kwam het busje ons ophalen. Een verlate terugvlucht was geen probleem: tegen een kleine meerkost kon de auto een dag langer in de garage blijven.
Overzichtelijk, transparant en correct.
Een no-nonsense en uiterst transparant boekingsproces waardoor ik in een mum van tijd de beste parkeeroptie voor mijn behoefte heb kunnen vinden.
Meteen na de boeking kreeg ik de nodige bevestigingen en voucher doorgestuurd.
Ik zal Parkcare.be voortaan elke keer gebruiken om zulke reserveringen te maken.
Enorme lange wachttijd in luchthaven
Enorme lange wachttijd in luchthaven, na meerdere keren te moeten bellen.
Ging heel gemakkelijk
Ging heel gemakkelijk. We konden makkelijk in en uit rijden en de parking was dicht bij de luchthaven.
Snelle service
We hebben geen 5 minuten moeten wachten, zowel bij vertrek als bij aankomst. Zeer goede service.
de boeking online verliep vlot
de boeking online verliep vlot, geen probleem met betalen. De parking was druk bezet maar er waren nog plaatsen beschikbaar. Aan het onthaal wisten ze goed wat er moest gebeuren en daardoor verliep alles vlot.
De transfer naar de luchthaven met de bus was goed. Alleen jammer dat er bij terugkomst geen transfer was maar het was dan ook midden in de nacht.
Nog nooit zo vlot en gemakkelijk aan deâŠ
Nog nooit zo vlot en gemakkelijk aan de luchthaven en aan onze auto geraakt! Zeker aan aanrader !
Bij aankomst op afgesproken datumâŠ
Bij aankomst op afgesproken datum werden wij onthaald door vriendelijke medewerker.
Na parkeren van de wagen en afgifte van de sleutel werden wij geïnformeerd om de dichtstbijzijnde route naar vlieghaven te bewandelen. Op nauwelijks enkele minuten werd ons doel bereikt. Ook bij terugkomst werden wij vriendelijk ontvangen en werd de sleutel van de wagen overhandigd zodat wij nauwelijks enkele minuten later onze terugreisroute konden aanvangen. Dikke merci , top service!
Top parkeren
alles gebeurde snel, vriendelijk en was oke wat betreft de afspraken,
Toppie
Snelle service naar en van het vliegveld.
Dichtbij snelweg ,kan deze parking aanbevelen
we moesten lang wachten voor we naar deâŠ
we moesten lang wachten voor we naar de luchthaven werden gebracht en tozn we terugkwamen was er eigenlijk een busje te weing aodat we ook nog eens extra moetsen wachten
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ