Parsberg Regnskab レビュヌ

1. 䌚蚈監査人
  2. 䌚蚈士
  3. 蚘垳サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Vi hjÊlper enkeltmandsvirksomheder og selskaber med bl.a. bogfÞring, moms, lÞn og skat. Derudover tilbyder vi opstilling & indberetning af årsrapporter og selvangivelser til en fordelagtig pris. Vi lÊgger vÊgt på kvalitet, tilgÊngelighed og gennemsigtighed. Vores primÊre målgruppe er virksomheder i regnskabsklasse A og B.

ほが満足

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

Super kvalitet

Super kvalitet.
Der er forståelse for (i mit tilfÊlde) et lidt sÊregent erhverv, hvor det kan vÊre svÊrt at gennemskue div. fradrag o.lign. Det er der helt styr på her!
KÊmpe god service, altid med et smil, grundighed, effektivt og med en meget tålmodig og pÊdagogisk tilgang til alt det med tal (som jeg tydeligvis ikke forstår mig på).
Virkelig en stor anbefaling herfra!

2025幎5月5日

Parsberg Regnskab からの回答

Tusind tak for de utrolig flotte ord - de betyder meget! Rigtig dejligt at hÞre, at du fÞler dig trygt og godt hjulpet. Din anbefaling varmer virkelig ☺

Jeg fÞler mig virkelig tryg.

Jeg vil anbefale alle at få hjÊlp fra Kenneth! Han yder super overskuelig vejledning, og enormt professionel hjÊlp. Der er ingen dumme spÞrgsmål, og jeg fÞler mig virkelig tryg i hans favn. Kenneth har hjulpet mig med bogfÞring og mit regnskab, og når man ikke selv har forstand på området, giver det en ro til at fokusere på alt andet.
Jeg er utrolig glad for samarbejdet, og vil anbefale alle at få Kenneth som deres Þkonomiske guru.

2025幎7月23日

Parsberg Regnskab からの回答

Tusind tak for din flotte og meget motiverende anmeldelse! Det betyder virkelig meget for mig at hÞre, at du fÞler dig tryg og godt hjulpet – det er prÊcis dét, jeg strÊber efter i samarbejdet med mine kunder. Tak for tilliden – jeg ser frem til at fortsÊtte det gode samarbejde ☺

Dygtig, grundig, sÞd og god til at forklare

Jeg kan på det varmeste anbefale Kenneth! Dygtig, grundig, sÞd og god til at forklare de spÞrgsmål, jeg kom med.
Det bliver helt sikkert ikke sidste gang, jeg spÞrger om hjÊlp fra Kenneth!

2025幎4月21日

Parsberg Regnskab からの回答

Tusind tak for din varme anbefaling – og for de pÊne ord! Det betyder meget for mig. Jeg gÞr mig umage for at gÞre regnskab og Þkonomi mere forstÃ¥eligt, sÃ¥ det er dejligt at hÞre, at du har haft en god oplevelse.

Du er altid velkommen, hvis der opstÃ¥r nye spÞrgsmÃ¥l eller behov ☺

Kenneth er yderst dedikeret og gÞr

Kenneth er yderst dedikeret og gÞr intet halvt. Vores firma oplever Kenneth, som en grundig og meget kompetent revisor.
Vi lÊgger trygt firmaets og vores private regnskab og bogfÞring i Kenneths hÊnder.

2025幎7月15日

Parsberg Regnskab からの回答

Tusind tak for de pÊne ord – og for jeres tillid! Det glÊder mig meget, at I oplever mit arbejde som grundigt og kompetent – det er netop det, jeg strÊber efter hver dag.

Det er en fornÞjelse at samarbejde med jer ☺

Total tryghed og hÞj faglighed!

Total tryghed og hÞj faglighed!
Jeg kan varmt anbefale Kenneth! Han leverer arbejde til perfektion og har styr pÃ¥ selv de mindste detaljer. Det gÞr, at jeg fÞler mig helt tryg omkring bÃ¥de moms og skat – to omrÃ¥der der ellers nemt kan skabe uro. Professionel, tilgÊngelig og med en rolig tilgang, der gÞr regnskab til noget, man kan stole pÃ¥.
En uvurderlig hjÊlp for mig som virksomhedsejer😍

2025幎7月23日

Parsberg Regnskab からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de varme ord! Det betyder rigtig meget at hÞre, at du fÞler dig tryg og godt hjulpet – netop det er mÃ¥let med mit arbejde!

Jeg sÊtter stor pris pÃ¥ din tillid og det gode samarbejde ☺