Tack sÃ¥ mycket för en kul webbshop med massa kul till kalas. Min dotters 2Ã¥rs fest med prinsess-tema vart mer Àn lyckat! Tusen tack för all hjÀlp. Smidig och snabb leverans, bra priser och mass... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Detta Àr andra gÃ¥ngen vi bestÀller dekorationer för vÃ¥r dotters fest, och vi Àr lika nöjda som sist. Kommunikation, leverans och kvalitet pÃ¥ produkter Àr toppen! Tack tack tack och vi ses nÀsta gÃ¥ng... ãã£ãšèŠã
Fin nÀtbutik med trevliga produkter, som ger ditt kalas extra guldkant ð. Produkterna kommer snabbt, paketeras fint och omsorgsfullt. Alltid lika roligt att handla hÀr ð Rekommenderas varmt!
äŒæ¥ãåçããŸãã
Snabb leverans och bra utbud!! Ballongerna passade perfekt till babblarna-kalaset och dom personliga julkulorna gjorde sig vÀldigt fina i granen. Rekommenderas ðððŒ
äŒæ¥ãåçããŸãã
Din festbutik på nÀtet! Hos oss hittar du vÀlkÀnda mÀrken till ett mer unikt utbud av festdekorationer. Vi uppdaterar stÀndigt sortimentet så det alltid finns något nytt och spÀnnande till ditt nÀsta firande.
ã¹ãŠã§ãŒãã³
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 50ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Har bestÀllt flera gånger ifrån er men denna gång inte lika nöjd. Hade bestÀllt ballonger till min mans 50 års fest men minst två av ballongerna saknade full text samt två trasiga. Köpte en girlang med siffrorna 50 dÀr 0 inte satt ihop och bÀgge av sÀmre kvalitet. Köpte Àven takfÀsten/klister som inte höll måttet utan takdekoren ramlade ner flera gånger så att jag fick anvÀnda tejp istÀllet.

Partydekor ããã®åç
BestÀllde saker och fick hem fel, kontaktade kundservice och fick sådan bra service!
Kommer absolut att handla hÀr ifrÃ¥n igen! ðž
Bra sortiment, snabb leverans och bra kundservice!
Boa som jag bestÀllde var både gles och fjÀdrarna lossade enkelt och föll av. På hemsidan såg den ut att vara tÀtt och fin.

Partydekor ããã®åç
Julgranskula med namn. Enkelt att bestÀlla. Snabb leverans och superfina!
Snabb leverans och fina produkter. Det blev en magisk babyshowerð
Snabbt och smidigt Ànda ner i brevlÃ¥dan ðð»

Partydekor ããã®åç
Snabb leverans. Bra kvalitet. Produkten jag fick ser precis ut som den jag bestÀllde och som annonsen utlovade. Svenskt AB...
Ãlskar företag som har personlig kontakt och kundservice och inte en chattbot. Mailade och fick svar direkt tillbaks! SÃ¥ fint bemötande! Tack!
Snabb leverans och fin tårtdekor. LÀtt att fÀsta och sÀtta i tårtan!

Partydekor ããã®åç
Snabb leverans direkt hem i brevlådan. Mycket nöjd kund.

Partydekor ããã®åç
Snabb leverans och vÀldigt trevlig personal. Rekommenderas! ð

Partydekor ããã®åç
Fina påskÀgg med personligt tryck och snabb leverans!

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã