レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

BestÀllde en infraröd termometer den 26/11 som skulle levereras inom 10 dagar. Har förhört mig tvÃ¥ gÃ¥nger om nÀr den ska levereras. Första gÃ¥ngen skrev de innan den 19/12 och andra gÃ¥ngen runt 5-7/1.... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Snabb leverans och fin service. Fick först fel produkt skickad till mig. Mailade kundtjÀnst och ca 30 min senare var ett nytt paket med rÀtt produkt pÃ¥vÀg till mig. JÀttenöjd med servicen!🙌🫶 ME... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jag fick nÀstan overkligt snabb och bra hjÀlp angÃ¥ende en större order, dÀr jag hade tabbat mig lite och rÃ¥kat bestÀlla min "gamla" varukorg i stÀllet för den nyligen uppdaterade. Jag upptÀckte mitt m... もっず芋る

䌁業情報

1. りェディング サヌビス

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Bröllop, bröllopsdekorationer och inspiration för fest, kalas, bröllop, dop och babyshower! Snabba leveranser och stort utbud!

3.6

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Bra utbud och snabb hjÀlp

Har alltid fungerat perfekt med snabba leveranser nÀr man ska baka. KundtjÀnsten Àr myckt hjÀlpsam och återkopplar snabbt då jag fick svar inom 10-20 minuter på både en lördag och söndag!

2026幎3月1日

Fel leverans

Fick 10 pack ballonger istÀllet för 25 pack som jag bestÀllt Àr mejlade kundservice direkt nÀr jag packat upp mitt paket (ca kl 16:00), problemet löst inte ens 1 h senare. Snabba svar och snabb hantering om det råkar bli fel!
Rekommenderar starkt! Produkterna var vÀldigt fina ocksÃ¥ ✹

2026幎2月5日

Fina saker till Babyshower

Jag köpte många saker till en Babyshower och Àr jÀttenöjd. Söta servetter Baby boy, konfettin baby blå/guld var söta, matchade servetterna och rÀckte till flera bord. Satinbanden Àr toppen. JÀttenöjd med leveransen och innehållet.

2026幎1月16日

en månads leveranstid

BestÀllde en infraröd termometer den 26/11 som skulle levereras inom 10 dagar. Har förhört mig två gånger om nÀr den ska levereras. Första gången skrev de innan den 19/12 och andra gången runt 5-7/1. Ingen uppdatering om försenad leverans från företaget utan att jag sjÀlv tagit kontakt med dem. Idag 23/12 fick jag en uppdatering om att den Àr skickad.
Kommer inte att handla fler gånger av detta företag.

2025幎12月23日

Dyr retur

Dyr retur! 99 kr för ingenting.
Det går ej skicka medlande på deras sida då det står att det Àr obligatoriskt att fylla i alla fÀlt trots att man gjort det.

2025幎10月25日

DÃ¥lig leverans

BestÀllde ett Tårtljus den 2/6 som skulle levereras på några dagar.
Jag kunde inte se någon uppdatering på ”mina paket” så var i kontakt med dom, då hade det blivit en försening med paketet.
Dom skickar ut ett nytt paket fast med annat fraktbolag men det ombudet kan jag inte ta mig till
 suck. Trist nÀr kalaset Àr i helgen . Kommer inte handla dÀr igen 👎

2025幎6月9日
5぀星のうち4の評䟡

Snabb leverans, fin service, dålig kvalité

Snabb leverans och fin service.

MEN caketoppersen i trÀ Àr tyvÀrr under all kritik. 1 av 2 bröts av på två stÀllen nÀr jag skulle placera den..
Så jag Àr besviken på kvalitén på produkten, 49kr i sjön.

2025幎3月20日

Total katastrof

Total katastrof!
Mitt paket hamnade i en annan stad som jag bott i för flera år sedan.
Jag var extremt och extra noga nÀr jag bestÀllde att rÀtt adress stod på min order. NÀr jag skriver till kundtjÀnst vill dem inte erkÀnna sitt fel utan först hÀvdar dem att det var mitt fel och sen påstår dem att det Àr Klarna som hade fel adress. Har fått flera paket genom Klarna och dem har inte fel adress!!! Har kollat.
VÀgrar ge mig ersÀttning...
Dessutom nÀr jag la min bestÀllning ville jag ha det via Postnord i brevlådan. Blev via Schenker i en annan stad.... Riktigt dåligt!!!
Kommer aldrig att handla dÀr mer och nu ser jag ju att jag borde kollat recensioner först.

2025幎2月3日

BÀsta!

Håller inte alls med dessa recensioner. Jag Àr alltid lika nöjd nÀr jag bestÀller från My Perfect Day. Alltid i tid och aldrig några konstigheter. Trevlig kundtjÀnst!

2024幎11月28日

lång leverans

Gjorde bestÀllning för över tre veckor sedan. Skulle ta 1-2 veckor för att fÃ¥ hem varorna, men stÃ¥r fortfarande behandlas nÀr jag kollar min order. Katastrof. Rekommenderar ingen att handla hÀr, tyvÀrr

2024幎10月15日

SÀmsta nÃ¥gonsin

SÀmsta skrÀpet jag någonsin varit med om! La en bestÀllning 21/8, idag Àr det 25/9 och vi har fortfarande inte fått full leverans! Ett tips Àr att bestÀlla era partygrejer från Kina eller tillverka dom sjÀlv, det går nog både fortare och blir ett bÀttre resultat! Oseriöst agerande av kundtjÀnst som inte verkar bry sig ett dugg, aldrig igen!

2024幎9月25日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス