Helaas zelf niet goed gekeken dat mijn bestelling niet in mijn regio bezorgd wordt. Hier een mail over gestuurd maar geen reactie weten te ontvangen.. Zit nu zonder bestelling en zonder geld ..
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Onze eerste bestelling bij Patisserie Marijn. Dit gaat absoluut niet de laatste zijn! Dochterlief was meer dan tevreden met de Cheesecake Oreo Red Velvet Cake net als de rest van het noodgedwong... ãã£ãšèŠã
Voor mijn ouders een marsepeintaart met foto besteld en een vulling van Zwitserse room. De taart was voor hun 65 jarige trouwdag, gevraagd of ze de taart wilde opmaken zoals een bruidstaart er uit... ãã£ãšèŠã
De heerlijkheden, gebakjes en donutsen, die we hebben besteld met Pasen waren een feestje om te zien en te eten. Het is fijn om de gasten hiermee te kunnen verrassen. Helaas werden de bestelde Paaskoe... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
We bake to make you happy! Want, wie houd er nou niet van taarten, gebak en chocolade. Voor ons is bakken een feestje en dat delen we graag met je! Meer informatie of bestellen? Bekijk dan onze webshop. Smakelijke groetjes, Team Patisserie Marijn
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Top patisserie
Super lekker gebak van kwaliteit. De service is goed en snel. Het personeel is vriendelijk en geven passend advies.
Kortom, zeker een aanrader!
Onze eerste bestelling bij PatisserieâŠ
Dochterlief was meer dan tevreden met de Cheesecake Oreo Red Velvet Cake net als de rest van het noodgedwongen kleine verjaardagsgezelschap. Een dag later hebben we (net als degenen bij wie we er een aantal gebracht hebben) nog eens volop genoten van de resterende overheerlijke taartpunten.
Oftewel: 100% een aanrader...TOP!
Heeeeeerlijke producten!
Heeeeeerlijke producten!
Leuk winkeltje, goed geregeld in corona-tijd!
Heerlijke oliebollen
Heerlijke oliebollen. Ook na twee dagen nog steeds prima, wel even in de oven opwarmen natuurlijk.
Ondanks de drukte tijdens deâŠ
Ondanks de drukte tijdens de feestdagen, alles prima geregeld en wederom er heerlijk van gegeten..
Prachtig en lekker!
Zeer goede patisserie!
Zeer goede patisserie!! Allesvers bereid en heerlijk v smaak!
En heel belangrijk...een goede service en klantvriendelijkheid
Cheesecake Oreo Red Velvet
Heerlijke Cheesecake Oreo Red Velvet cake , matig maar lekker ... vriendelijk team
Oliebollen en appelbeignets
Heerlijke oliebollen en appelbeignets. Prima op tijd bezorgd. Voor herhaling vatbaar!
Wisselende smaak/kwaliteit
De bezorging ging niet helemaal goed, maar werd na telefoontje snel hersteld met een gratis banenbrood erbij.
De kwaliteit/smaak van het diverse gebak was erg wisselend. De bars, kerstkrans en vooral redvelvet cake waren heerlijk daarentegen vond ik de cake van de marsepein chateau gebakjes te droog en ook slordig afgewerkt, de bananencake ook te droog en teveel kaneel, de hazelnoottaart is echt teveel slagroom daar mis je een extra schuimlaag in. Nog een tip: heb je een bepaald gebakje niet en vervang je het door iets anders, prima maar geef het door.
Erg lekkere taart thuis laten bezorgen
Erg lekkere taart thuis laten bezorgen, aanrader.
Goede service, heerlijk gebak
Goede en snelle service, maar vooral: heerlijk gebak! Ik heb op werk getrakteerd, jullie hebben er vast een paar klachten bij!
De bestelling is duidelijk doorgenomen
De bestelling is duidelijk doorgenomen, want had naast de reservering nog even gebeld. De taart was overheerlijk en lekker vers. En de bezorging was een feestje. Keurig met mondmasker bij de voordeur en een correcte stap terug toen ik opendeed.
MR uit Giessenburg
Op afgesproken tijdstip bezorgd en eenâŠ
Op afgesproken tijdstip bezorgd en een heerlijke taart!
Thuis bezorgd door Marijn
Thuis bezorgd door Marijn. Enorm vriendelijke man. Macarons en brownies waren om de vingers bij af te likken. Ik ga zeker vaker bij hem bestellen
Top!
Top producten, smaken heerlijk en altijd met zorg bereid! En goede, vriendelijke service.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã