Rekommenderar stark Pause Ljud & Bild. Köpte ett komplett hifi system av dem för mÃ¥nga Ã¥r sedan. Nu behövde jag uppgradera mitt nya hifi system med en subwoofer och det var naturligt för m... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Fredrik & Co har hög kunskap och Àr engagerade. Jag uppskattar butikens fokus pÃ¥ ett antal starka varumÀrken, med produkter som de kÀnner utan och innan. Det underlÀttar beslutsfattandet för oss kunde... ãã£ãšèŠã
UtmÀrkt service & brett utbud! Det mÀrktes verkligen att personalen bryr sig och kan sina produkter. Exakt vad man vill ha nÀr man köper premium.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hej!Mycket snabb leverans, det var bra.Men det var allt ett tunt ljud.Det Àr allt bÀst att lyssna före köp.De Àr återsÀnda.MVH Ulf i Karlskoga
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Pause Àr HiFI butiken med ett utvalt sortiment i vÀrldsklass. Vi sÀljer enbart de bÀsta produkterna och inget annat. Kommer du in till oss går du dÀrifrån med ett leende och förmodligen en av de bÀsta produkterna på marknaden.
é£çµ¡å
Norrlandsgatan 14, 11143, Stockholm, ã¹ãŠã§ãŒãã³
- 08-611 15 15
- info@pauseljudbild.com
- pauseljudbild.com
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Rekommenderar stark Pause Ljud & Bild.
Rekommenderar stark Pause Ljud & Bild.
Köpte ett komplett hifi system av dem för många år sedan.
Nu behövde jag uppgradera mitt nya hifi system med en subwoofer och det var naturligt för mig att kontakta dem på nytt.
Ãven denna gÃ¥ng fick jag ett otroligt fint bemötande av dem. Oliver gav en otroligt fin och förtroendeingivande service (t o m utanför deras ordinarie öppningstider) med fokus pÃ¥ att göra mig nöjd.
Det tackar man ju för då det Àr en relativt sÀllsynt och saknad finess som tyvÀrr går oss om intet nuförtiden.
Pause Ljud & Bild rekommenderas starkt..
VÀnligast
Mathias
Bara positivt att sÀga.....
Bara positivt att sÀga om Pause Ljud och Bild.
Hej!Mycket snabb leverans
Trevligt bemötande
Svarar nÀr man ringer.
Returnerade en vara bestÀlld på nÀtet, inga problem.
Tillmötesgående.
Trevliga att ha att göra med.
Supert ðð»
Bestilte en kontroll lÞrdag 17, sendt mandag 19 og lÃ¥ i postkassa mi i norge den 23 desember ðð»
Trevliga och kunniga grabbar med finaâŠ
Trevliga och kunniga grabbar med fina audiogrejor
fick rÀtt vara
Fredrik & Co har hög kunskap och Àr engagerade
Fredrik & Co har hög kunskap och Àr engagerade. Jag uppskattar butikens fokus på ett antal starka varumÀrken, med produkter som de kÀnner utan och innan. Det underlÀttar beslutsfattandet för oss kunder och ökar kunskapsutbytet. Det Àr en positiv upplevelse att besöka butiken och roligt att kunna dela detta intresse.
Mycket bra
Otroligt snabb leverans och vara av bra kvalitet. Kommer definitivt handla hÀr igen.
Snabbt svar och bra info
Snabb service, blev uppdaterad konternuerligt kring min bestÀllning.
Starkt engagemang och superbra service!
Service och produkt var fin
Service och produkt var fin. Dock var det fel batteri som lagts i produkten
Magiskt bra!
Har det bÀsta ljudet nÃ¥gonsin efterâŠ
Har det bÀsta ljudet någonsin efter handlat på Pause Ljud & Bild! Kunnig personal, snabb leverans. Kan inte bli mycket bÀttre! /Tomas
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ