Payticon Sp. z o.o. レビュー 190

TrustScore 5段階評価の4.5

4.3

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Nie polecam tej strony zapłaciłem dwa razy po 600 zł paysafecard pieniądze zostały z konta pobrane a kod na adres email nie przyszedł do dziś, Edit Wszystko zostało wyjaśnione z supportem także zwra... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Znalazłem kilka stron z tego typu usługami, jednakże, często płatności były utrudnione (brak możliwości płacenia kartą) czy okropne prowizje itd. Tutaj dostałem towar szybko i bez problemu z płatności... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Paysafecard - mało formalności, bardzo szybka bezproblemowa płatność, kod dostarczony NATYCHMIASTOWO. Najlepsza platforma do kupowania Paysafecard :) - jedynie podczas pierwszej transakcji miałem... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Szybkość, dostępność 7 dni w tygodniu 24 godziny na dobę. Brak dodatkowych opłat i prowizji. Możliwość płatności kartą płatniczą. Kupowałem nawet 20 razy pod rząd w kilkuminutowych odstępach czasu i n... もっと見る

企業情報

通常1カ月以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Szybko i sprawnie obsługuje klienta

Szybko i sprawnie obsługuje klienta, konkretnie i czytelnie wszystko jest wyraźnie opisane.

Szanowny Kliencie,

Chcielibyśmy serdecznie podziękować za skorzystanie z naszych usług i poświęcenie czasu na podzielenie się swoją opinią. Jesteśmy niezmiernie wdzięczni za każde dobre słowo i cieszymy się, że nasze starania przyniosły pozytywne rezultaty.

W payticon.com zawsze staramy się zapewniać najlepszą możliwą obsługę i oferować produkty najwyższej jakości. Państwa satysfakcja jest dla nas najlepszą nagrodą i motywacją do dalszego rozwoju.

Mamy nadzieję, że będziemy mieli przyjemność ponownie służyć Państwu w przyszłości. Jeśli mają Państwo jakiekolwiek pytania lub potrzebują dodatkowej pomocy, prosimy o kontakt – zawsze jesteśmy gotowi pomóc.

5つ星のうち4の評価

Super opcja

Super opcja, korzystam czesto

5つ星のうち3の評価

Raczej nie podoba brak płatności za…

Raczej nie podoba brak płatności za pomocą gogle pley

2026年4月9日

5つ星のうち5の評価

Wszystko jest super oceniam na 5…

Wszystko jest super oceniam na 5 gwiazdek tylko księgowanie płatności myślałem że bedzie szybsze

Szybka płatność

Szybka płatność, 3 min i kod na mailu

2026年4月3日

5つ星のうち1の評価

Nie polecam tej strony zapłaciłem dwa…

Edit Wszystko zostało wyjaśnione z supportem także zwracam honor tej o to firmie Payticon.

2026年3月29日

2026年2月23日

Mozna limit zwiekszyc

2026年1月26日

Cena

Cena i super hiper szybki zakup

2026年1月1日

Jak dla mnie super

Jak dla mnie super. Skorzystałem 2 razy i zero problemów. Będę korzystał z tego serwisu. Szybko i bez żadnego problemu.

2025年12月28日

Pozytywne zaskoczenie

Najpierw się zmartwiłem że nie przychodziło po jakiś 2 minutach ale po 5 przyszło więc rzeczywiście minęło kilka minut

2025年12月23日

Wszystko sprawnie jak dla mnie 10/10

2025年12月18日

Bbjh

Może być takie sobie

2025年5月1日

5つ星のうち1の評価

Rozumiem weryfikację ponieważ jest to…

Rozumiem weryfikację ponieważ jest to normalne i zrozumiałe. Niestety czas realizacji sklepu po płatności która została zrealizowana, żeby szybciej zweryfikować i zostało to przekazane do sklepu jest bardzo słabe. Moim zdanie czas realizowali zamówienia max 30 minut ja już czekam prawi 2 godziny

2025年12月5日

Payticon Sp. z o.o. からの回答

Dziękujemy za wiadomość i zrozumienie procesu weryfikacji — to dla nas ważne. Przepraszamy za zbyt długi czas realizacji po płatności. Rozumiemy frustrację, bo oczekiwanie blisko 2 godzin zdecydowanie nie jest standardem, do którego dążymy. Weryfikacja ma na celu bezpieczeństwo transakcji, ale nie powinna powodować takiego opóźnienia.

Twoje zgłoszenie zostało przekazane do sklepu w trybie pilnym, aby przyspieszyć realizację. Jednocześnie analizujemy, dlaczego czas obsługi przekroczył oczekiwane ~30 minut, żeby taka sytuacja nie powtarzała się w przyszłości. Jeśli podeślesz numer zamówienia (lub ostatnie 4 cyfry numeru telefonu/e-mail użyty przy zakupie), sprawdzimy status i wrócimy z konkretną informacją.

Great and simple

2025年11月1日