Payticon Sp. z o.o. レビュー 190

TrustScore 5段階評価の4.5

4.3

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Nie polecam tej strony zapłaciłem dwa razy po 600 zł paysafecard pieniądze zostały z konta pobrane a kod na adres email nie przyszedł do dziś, Edit Wszystko zostało wyjaśnione z supportem także zwra... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Znalazłem kilka stron z tego typu usługami, jednakże, często płatności były utrudnione (brak możliwości płacenia kartą) czy okropne prowizje itd. Tutaj dostałem towar szybko i bez problemu z płatności... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Paysafecard - mało formalności, bardzo szybka bezproblemowa płatność, kod dostarczony NATYCHMIASTOWO. Najlepsza platforma do kupowania Paysafecard :) - jedynie podczas pierwszej transakcji miałem... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Szybkość, dostępność 7 dni w tygodniu 24 godziny na dobę. Brak dodatkowych opłat i prowizji. Możliwość płatności kartą płatniczą. Kupowałem nawet 20 razy pod rząd w kilkuminutowych odstępach czasu i n... もっと見る

企業情報

通常1カ月以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Payticon Sp. z o.o. からの回答

Rozumiemy, że limit w płatności Zapłać Później może być zbyt niski i utrudniać zakup. Ten limit jest ustalany przez operatora usługi na podstawie jego wewnętrznych zasad i oceny, a my jako sklep nie mamy możliwości jego zmiany ani podniesienia.

Jeśli chcesz zrealizować zamówienie, możesz wybrać inną metodę płatności (np. przelew, BLIK, karta), a w sprawie wysokości limitu najlepiej skontaktować się bezpośrednio z operatorem Zapłać Później — to on może wyjaśnić szczegóły decyzji.

Szybko sprawnie wygodnie

Szanowny Kliencie,

Chcielibyśmy serdecznie podziękować za skorzystanie z naszych usług i poświęcenie czasu na podzielenie się swoją opinią. Jesteśmy niezmiernie wdzięczni za każde dobre słowo i cieszymy się, że nasze starania przyniosły pozytywne rezultaty.

W payticon.com zawsze staramy się zapewniać najlepszą możliwą obsługę i oferować produkty najwyższej jakości. Państwa satysfakcja jest dla nas najlepszą nagrodą i motywacją do dalszego rozwoju.

Mamy nadzieję, że będziemy mieli przyjemność ponownie służyć Państwu w przyszłości. Jeśli mają Państwo jakiekolwiek pytania lub potrzebują dodatkowej pomocy, prosimy o kontakt – zawsze jesteśmy gotowi pomóc.

Best best help help

Best best help help

5つ星のうち4の評価

really good site with a lot of…

really good site with a lot of different payment methods

only issue is that closing the account through the website seems to be not doable, you have to contact them persoanlly

good good good

2025年10月31日

5つ星のうち4の評価

Co zrobić jeżeli zapomnę adres email do…

Co zrobić jeżeli zapomnę adres email do logowania? Pamiętam numer telefonu nie pamiętam maila

2025年10月25日

Natychmiastowa wplata

Czas realizacji

2025年9月2日

5つ星のうち1の評価

Po zamówieniu wyskakuje żeby zrobić…

Po zamówieniu wyskakuje żeby zrobić przelew weryfikacyjny po tym przelewie 0 kontaktu na maila nikt nieodpowiada, kasa przepadła nie polecam

2025年9月7日

Payticon Sp. z o.o. からの回答

Dziękujemy za podzielenie się opinią.

Chcielibyśmy wyjaśnić, że osoba opisana w komentarzu nigdy nie posiadała konta ani nie dokonywała zamówienia w naszym sklepie. Proces weryfikacji płatności, o którym Pani wspomina, jest standardową procedurą mającą na celu zapewnienie najwyższego poziomu bezpieczeństwa naszych klientów. Na wszystkie wiadomości e-mail odpowiadamy tak szybko, jak to możliwe – zazwyczaj w bardzo krótkim czasie.

Jeżeli sytuacja dotyczy innego sklepu lub nieporozumienia, zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z nami, abyśmy mogli wszystko sprawdzić i pomóc w wyjaśnieniu sprawy.

good website and app

2025年3月1日

5つ星のうち1の評価

Banda oszustów kupiłem kod i nie…

Banda oszustów kupiłem kod i nie odblokowali mi tindera bo inny „ kraj zakupu”. Co za złodzieje nie polecam nic od nich kupować tinder i te kody za ponad sto złotych to oszustwo

2025年8月22日

Dzień dobry,

przykro nam, że spotkała Pana taka sytuacja. Chcielibyśmy wyjaśnić, że kody Tinder zakupione w walucie PLN są przeznaczone wyłącznie do aktywacji na terenie Polski. W związku z tym ich użycie w innych krajach, np. w Holandii, może skutkować brakiem możliwości realizacji kodu.

Nasza firma zajmuje się wyłącznie dystrybucją kodów i nie ma wpływu na zasady aktywacji oraz politykę regionalną ustalaną przez dostawcę usługi – w tym przypadku Tinder. W przypadku trudności z realizacją kodu reklamacja powinna być kierowana bezpośrednio do serwisu Tinder, który odpowiada za obsługę i aktywację zakupionych produktów.

Jeżeli będzie Pan potrzebował dodatkowych informacji od nas w celu zgłoszenia reklamacji do Tindera, prosimy o kontakt – chętnie udzielimy niezbędnej pomocy.

5つ星のうち1の評価

Nie polecam, próbują wyłudzić zdjęcia dowodu po zakupie, niby z przyczyn bezpieczeństwa, omijać szerokim łukiem.

2025年8月16日

Dzień dobry,

chcielibyśmy odnieść się do Pana opinii. Nasz serwis przywiązuje dużą wagę do bezpieczeństwa transakcji i dlatego niektóre z nich podlegają dodatkowej weryfikacji. Jedną z możliwych form weryfikacji jest potwierdzenie tożsamości dokumentem – proces ten realizowany jest przez zewnętrzne, certyfikowane narzędzie, które nie udostępnia nam danych osobowych. My otrzymujemy jedynie informację, czy dokument został zweryfikowany jako prawidłowy.

Warto zaznaczyć, że weryfikacja nie zawsze odbywa się w ten sposób – dostępna jest również weryfikacja przelewem weryfikacyjnym.

Pańska transakcja została pomyślnie zweryfikowana, a w późniejszym czasie dokonywał Pan kolejnych zakupów, co bardzo nas cieszy.

Szybko świetnie polecam

Szybko świetnie polecam

2025年8月1日

5つ星のうち5の評価

Polecam gorąco realizacja zamówienia…

Polecam gorąco realizacja zamówienia natychmiastowa ,kontakt z firmą perfekcyjny goroąco polecam.

2025年8月2日

Karty paysafecard bez prowizji

Karty paysafecard bez prowizji, szybka transakcja, kod od razu się wyświetla

2025年7月6日

Jest ok

Wszystko jest ok

2025年7月1日

Bardzo fajna apka

2025年6月4日

5つ星のうち5の評価

wszystko jak najbardziej w porządku;)

2025年5月28日

5つ星のうち2の評価

Brak możliwości kontaktu

Brak możliwości kontaktu, problemy z płatnością...

2025年6月1日

Payticon Sp. z o.o. からの回答

Dziękujemy za Państwa komentarz i przepraszamy za wszelkie niedogodności.

Kontakt z nami:
Zachęcamy do skorzystania z formularza kontaktowego dostępnego na stronie payticon.com/contact - to najszybszy sposób na uzyskanie pomocy i rozwiązanie Państwa problemu.

Kwestie płatności:
W celu zapewnienia najlepszej jakości usług oferujemy różnorodne metody płatności. Dla większej pewności i niezawodności szczególnie rekomendujemy:
- BLIK
- Google Pay

Te metody płatności charakteryzują się wysoką stabilnością i szybkością realizacji transakcji.

Jesteśmy do Państwa dyspozycji i chętnie pomożemy rozwiązać wszelkie trudności. Prosimy o kontakt przez formularz na naszej stronie, gdzie nasz zespół będzie mógł udzielić szczegółowej pomocy.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。