Åikayet Metni:
Åikayet Metni:
31 Mayıs 2025 tarihinde Pazarama.com ÃŒzerinden kredi kartı ile bir ÃŒrÃŒn sipariÅi verdim. Ancak 11 Haziran'da Pazarama tarafından tarafıma "ÃŒrÃŒn tedarik edilemedi" bilgisi iletildi ve ÃŒcretim iade edildi. Buraya kadar her Åey normal görÃŒnebilir.
Ancak esas sorun Åurada baÅladı: SipariÅlerim kısmındaki ÃŒrÃŒn detayına tıkladıÄımda, aynı ÃŒrÃŒnÃŒn aynı URL ÃŒzerinden, sadece farklı bir satıcı adıyla hala satıÅta olduÄunu fark ettim. ÃrÃŒn tedarik edilemiyorsa bu sayfanın (referans linkinin) yayından kaldırılması gerekmez mi? Aynı sayfada ÃŒrÃŒnÃŒn tekrar satıÅta olması, sadece satıcı adının deÄiÅtirilmesi, kullanıcıyı yanıltmaya yönelik ciddi bir durumdur. Bu, ÃŒrÃŒnÃŒn aslında mevcut olduÄunu ancak firma ya da Pazarama'nın, fiyat artıÅı vb. nedenlerle sipariÅimi iptal ettiÄini dÃŒÅÃŒndÃŒrmektedir.
Konu ile ilgili Pazarama mÃŒÅteri hizmetlerini aradım ancak hiçbir Åekilde tatmin edici bir açıklama yapılmadı. Hatta görÃŒÅme sırasında hiçbir bilgi verilmeden çaÄrı sonlandırıldı. Bu kadar bÃŒyÃŒk bir platformdan daha Åeffaf, daha gÃŒvenilir bir yaklaÅım beklerdim.
Uzun sÃŒredir internetten alıÅveriÅ yapan biri olarak ilk defa böyle bir durumla karÅılaÅıyorum. Pazarama'nın bu konudaki tutumunu Åiddetle kınıyor, maÄduriyetimin açıklıÄa kavuÅturulmasını ve benzer maÄduriyetlerin yaÅanmaması için sistemlerinde gerekli dÃŒzenlemelerin yapılmasını talep ediyorum.