レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

En søndag eftermiddag kom jeg forbi PC Fone. Gik ind i butikken for dels at se om der var et lækkert nyt cover til min iPhone og dels for at bede om hjælp til nogle overførsler. Det første spm jeg f... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Jeg kom ned med en telefon hvor skærmen ikke virkede og fik den skiftet den havde haft en hård tur i gulvet fra første sal, da min kæreste som havde afhentet telefonen kom med den lagde jeg godt m... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Als ich im Urlaub war, hatte mein Handy plötzlich einen Defekt. Zum Glück fand ich diesen Reparatur-Laden in der Nähe. Der Techniker war äußerst kompetent und freundlich. Er hat das Problem schnell er... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Sikke en fantastisk service!! Supervenlig, lynhurtig, forklarer alt grundigt så jeg forstår det, jeg er bare en meget glad og tilfreds kunde. Fik en helt ny computer og downloadede mit første pr... もっと見る

企業情報

1. コンピュータのサポートとサービス

当該企業による記述

"Velkommen til vores butik, der specialiserer sig i reparation af telefoner og computere. Vi er dedikerede til at levere en pålidelig og effektiv service til vores kunder. Vores erfarne teknikere er dygtige"

4.4

5つ星のうち2の評価

Blandet følelse

Blandet følelse
Skulle have skiftet skræm på 2 iPads
Den ene blev fin, men den anden blev kun værre, virkede ikke ordenligt efterfølgende - den genstarter hele tiden, og halvdelen af skærmen virker ikke og Home knap ikke fuldt funktionel.
og fik kun at vide det var fordi den var blevet tabt. Og der ikke var garanti på mere. Jeg kunne få en ny skærm igen for 1700kr

Andet sted, fortæller mig den ikke er blevet lavet ordenligt.

2024年2月24日

Pcfone からの回答

vi er ked af det du har oplevet hos os og prøver at finde en løsning hvor du forhåbentligt bliver du tilfreds og glad. Faktisk som regel når skærmen er i stykker, så tager vi det ikke som garanti og især når din iPad’s kanterne er i skærve og vi vil også fortælle dig at vi har også modificeret kanterne på din iPad på en måde, så de ikke længere er skæve men vi prøver altid at finde en løsning og på din situation vi hvis det er OK med dig , så vil vi lave din skærm igen under vores kost pris og så håber vi at du bliver glad og tilfredse og så får du også en gratis skærmbeskyttelse på iPad som som undskyld fordi det der sket med dig.

5つ星のうち5の評価

Havde en ipod der havde problemer med…

Havde en ipod der havde problemer med stikket og havde forsøgt flere steder men det gik ik
Vil gerne ha flyttet al musik fra den gamle til en nyere ...men det kunne man ik
Så gik jeg i pc fone og han fixede det .. helt fantastisk....når ingen andre kunne ...perfekt

2024年2月13日

Pcfone からの回答

Hvor bliver man dog glad når man læser din anmeldelse Tom ☺️ Det glæder os du er tilfreds med vores service👍

5つ星のうち5の評価

de fiksede min telefon skærm på 11…

de fiksede min telefon skærm på 11 minutter og han sagde det ville tage 15-20 min virkelig god service kan kun anbefales herfra

2023年12月16日

Pcfone からの回答

Hvor bliver man dog glad når man læser din anmeldelse Malthe ☺️ Det glæder os du er tilfreds med vores service👍

Super god service

Super god service. Hurtig løsning af mit problem.
Kan kun varmt anbefale disse super flinke mennesker - der meget tydeligt ved hvad de laver.

2023年12月7日

Pcfone からの回答

Hvor bliver man dog glad når man læser din anmeldelse Jonas ☺️ Det glæder os du er tilfreds med vores service👍

perfekt service

perfekt kundeoplevelse.

Havde min yngste søns PCér med til Pcfone i nykøbing .
Efter 5 min. fejlfinding var fejlen fundet, derefter tog det ca. 5 min. at løse fejlen og til en langt lavere pris end forventet.
Tak for god service

2023年12月3日
5つ星のうち5の評価

Super god og hurtig service

Super god og hurtig service til en god pris!! 👍

2023年11月26日

Pcfone からの回答

Hvor bliver man dog glad når man læser din anmeldelse Martin ☺️
Det glæder os du er tilfreds med vores service👍

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。