Jeg fik problemer med min computers blÊser og havde brug at fÃ¥ den udskiftet. NÃ¥r jeg efter ca 2 ugers ventetid fik min computer tilbage, sÃ¥ larmede den nye blÊser betydeligt mere end den originale.... ãã£ãšèŠã
Har lige fået skiftet batteri til min iPad - 799 kr. batteri er ikke blevet bedre snarer tvÊrtimod har brugt de 3:45 h og den er nede på 40%. Ikke tilfredsstillende.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Kort fÞr jul fik jeg et problem med et SD-kort. Der var sket et eller andet sÃ¥ hverken min pc eller mit kamera kunne lÊse det. En af venner anbefalede mig PCIT Service. Jeg skulle ikke have lyttet til... ãã£ãšèŠã
- æºåž¯é»è©±ä¿®çåº
Vester Farimagsgade 6, 1606, KÞbenhavn V, ãã³ããŒã¯
- 32520786
- info@pcit.dk
- pcit.dk
Jeg fik problemer med min computersâŠ
Jeg fik problemer med min computers blÊser og havde brug at få den udskiftet. Når jeg efter ca 2 ugers ventetid fik min computer tilbage, så larmede den nye blÊser betydeligt mere end den originale. Men det stÞrste problem er at jeg ikke ved hvad de har lavet med mit batteri? For efter reparationen har jeg brug for at have min laptop indkoblet i vÊggen hele tiden, ellers dÞr den direkt, når man trÊkker stikkontakten ud.
Så enten har de fjernet batteriet helt, mens de skiftede min blÊser, eller så har de Þdelagt batteriet. Venter stadigt på at hÞre fra de om hvad der er sket...
Vildt en flok amatÞr
Vildt en flok amatÞr ! Aldrig kÞb noget på deres hjemme side..
Rodebutik
Kort fÞr jul fik jeg et problem med et SD-kort. Der var sket et eller andet så hverken min pc eller mit kamera kunne lÊse det. En af venner anbefalede mig PCIT Service. Jeg skulle ikke have lyttet til ham. Jeg afleverede kortet til PCIT kort fÞr Jul og fik at vide at der ville gå et par uger. Da jeg kom igen var der ikke sket noget. Vi aftalte at jeg skulle komme igen ugen efter. Der var heller ikke sket noget. Jeg havde i mellemtiden selv fundet et program som kunne ordne mit problem. Så jeg henvendte mig for at få kortet igen. Nu kunne de ikke finde det! Jeg har vÊret derinde flere gange for at få kortet igen. De har en enkelt gang forsÞgt at give mig et helt andet kort tilbage (håber ikke at de har givet mit kort til en anden). Når jeg henvender mig får jeg den samme sang hver gang. "Det skal nok dukke op, prÞv at komme igen". Personalet er sådan set venlige nok, men hvad hjÊlper det når der ikke er styr på sagerne.
hurtig levering
Flinke mennesker og god service :)
KÞbte skÊrmreperation (ny touch screen)âŠ
KÞbte skÊrmreperation (ny touch screen) i dag 09.11.22 til en Motorola Moto G30... super hurtig service (indlevering kl. 10/udlevering kl 14)... ved ikke om det var en fejl at prisen kun var 499 kr, men man brokker sig jo ikke over en lav reperations-pris... syntes dog at nye skÊrm har nemt ved at "mÊrke forkert" ifht. påtÊnkte berÞring... ? ... måske sidder nye skÊrm lidt lÞst (?)... det er trods alt kun 2-3 mm klÊbeflade (som nemt "bliver trÊt") langs mobil-chasiets kant som holder LCD-skÊrmen fast... dette med mindre skÊrm-reperationen er suppleret med ny dobbelt-klÊbende tech-rep-tape (?).
Havde en god kÞbsoplevelse i går
Havde en god kÞbsoplevelse i går. Jeg gik ind fra gaden for at kÞbe en mobilholder til bilen. Ekspedienten hjalp mig og viste produktet frem. Prisen var rimelig, og jeg fÞlte mig godt behandlet.
Fremragende!
Super venlig betjening. Hurtig reparation og virkelig konkurrencedygtige priser. Topkarakter!
Virkelig god service ð
Kan virkelig anbefales
Kan virkelig anbefales. HÞflig og kompetent betjening. Min computer virker perfekt igen
5 stjerner til forretning
5 stjerner til forretning. Behagelig , hurtigt og kompetent. Holder aftaler. Anbefaldes!
Ikke imponeret over nyt batteri :-(

Great service

PCIT Service ããã®åç
Hurtig og kompetent betjening.
Super venlig og god service.
God og super hurtig service
God og super hurtig service. Anbefales.
Udbedring af skade uden sure miner
Jeg afleverede min ipad til batteriskifte og aftalte ekspresinstallering. Det blev fikset på 2 timer
DesvÊrre var reparationen gået ud over skÊrmens trykfÞlsomhed og jeg måtte afsted igen. Dette blev udbedret med et smil og en undskyldning ....og uden beregning under henvisning til deres 2 års garanti. Ingen sure miner her.

Hurtig og effektiv
Altid venlig, effektiv og hurtig hjÊlp til en god pris. Kan klart anbefales.
Du kan stole på dem!
Gode priser, god kvalitet, god betjening, god garanti ððð