Ãr du seriös och vÀlj dÃ¥ en seriös utbildning. Du fÃ¥r allt, resten hÀnger pÃ¥ dig. Jag Àr otroligt nöjd, speciellt bra stöd frÃ¥n coacher och ett starkt community. Att fÃ¥ ha one to one med samma coach... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Det bÀsta investeringsbeslutet jag har tagit i mitt liv var att gå med i P&D-gruppen. Ni Àr bÀst! Tack för all kunskap, inspiration och allt stöd. Samson!
Extremt bra utbildning. Ger presis de kunskaperna man behöver och ges ut pÃ¥ ett bra och effektivt sÀtt. UtmÀrkta mentorer som hjÀlper och vÀgleder mycket effektivt, och gör sÃ¥ pÃ¥ ett sÀtt som fÃ¥r en a... ãã£ãšèŠã
P&D har ett genomtÀnkt program för att eleverna ska utvecklas till en proptrader i sin egen takt. Digitala workshops varje vecka samt möten med sin badygrupp ger en fortgÃ¥ende utveckling och inspirat... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Trots att Dennis Sahlström och Philip Klang har började sin resa belastade med skulder har de tillsammans med Marcus De Maria framgångsrikt avslöjat formeln för att generera vÀlstånd med sina olika investeringar sedan 2014. Motiverade av sina egna erfarenheter har de gjort det till sin mission att ge så många individer som möjligt möjlighet att uppnå liknande ekonomisk framgång. Det Àr strategierna som presenteras i dessa utbildningarna som varit nyckeln till den framgång de uppnått idag. Tillsammans grundade de P&D Group Investments and Education, ett företag som har åtagit sig att inte bara bygga ett formidabelt imperium utan också stödja miljontals mÀnniskor vÀrlden över i deras strÀvan efter finansiell stabilitet och tillvÀxt. Som erfarna investerare och visionÀrer har författarna kombinerat sina unika talanger och kunskaper för att skapa en plattform som frÀmjar utbildning, mentorskap och delning av ovÀrderliga investeringsstrategier. Genom P&D Group Investments and Education syftar de till att hjÀlpa mÀnniskor från alla samhÀllsskikt att låsa upp sin potential och förÀndra sin ekonomiska framtid. Genom att utnyttja sin surt förvÀrvade expertis och orubbliga engagemang för sitt uppdrag, fortsÀtter de att göra en betydande inverkan på investeringsvÀrlden och livet för dem de har förmånen att vÀgleda och stödja.
é£çµ¡å
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Det hÀr gÀnget vill verkligen att duâŠ
Det hÀr gÀnget vill verkligen att du lyckas med dina investeringar, önskar bara att jag hade haft mer tid att lÀra mig deras strategier .
Trygg och seriös plattform
Trygg och seriös plattform. Inga konstigheter. Delas vÀrdefulla kunskap och erfarenheter. à ngrar bara att jag inte gått med tidigare.
Awesome
Awesome, great investors with lots of experience and great customer support.
Got the oportunity to invest in csprâŠ
Got the oportunity to invest in cspr thru investment mastery about a year ago and today I got the tokens wort 12 times on money invested. Not many places you can get that return.
HÀrligt med 3000usd vÀrde utbetalt förâŠ
HÀrligt med 3000usd vÀrde utbetalt för 250usd investering i Casper Network. ð
Casper Labs ICO
Har nu fått tokens från den första investeringen i en ICO, Casper Labs, med utdelning på 12 ggr satsat kapital.
Hatten av för Investment Mastery. ð
MÃ¥ste börja med att sÀga att jag ÀrâŠ
Måste börja med att sÀga att jag Àr jÀtte glad för allt Din Kryptoklubb har gett mig i kunskap om strategier ,tekniska analyser och kunna skapa mig en enkel men vÀldigt effektivt sÀtt hur man går tillvÀga för att på lÀttaste och bÀsta sÀtt maximera mina vinster.
Som idag så fick jag mina token från ett projekt som jag investerade i Juni 2020 med 300 USD i en pool tillsammans med övriga medlemmar och dom har på den tiden blivit hela 3200 USD " Helt sjukt"
Nått av det viktigaste jag har lÀrt mig Àr att följa någon strategi Àven nÀr man köper och sÀljer coins på exchanger , försök lÀra er så mycket teknisk analys som möjligt för det underlÀttar vÀldigt mycket.
Man får all hjÀlp man behöver + mycker mer .
Jag rekommenderar verkligen Din Kryptoklubb .
Geniunt kunnande och engagemang
Geniunt kunnande och engagemang. Inblick i strategier som fungerar både för kryptovalutor och traditionell investering i aktier. Dennis och övriga investerare har varit mycket hjÀlpsamma. Det Àr alltid rÀtt tid att börja investera nÀr man har en bra plan. Den får man serverad på ett fat. Medlemskapet blev startskottet som lett fram till ett bredare intresse för trading och investeringar. Rekommenderar varmt Din Kryptoklubb.
En helt grym service
En helt grym service, och en fantastik plattform om man vill börja med kryptos. Snabb service och personligt bemötande. Kunniga!
Oerhört ambitiöst och lÀrorikt upplÀgg
Oerhört ambitiöst och lÀrorikt upplÀgg. HÀr lÀr man sig ALLT man behöver veta om kryptovalutor plus hur man Àven med försiktig mått kan handla med dem.
Masters in Crypto
I can really recommend all versions of the crypto club. I started in 2017 with the English club but am now more into the Swedish one. They are so professional and willing to share and honestly they want us ALL to succeed. At the same time they share all the risks and common pitfalls, not forgetting your own mind, which often turns out to be your most dangerous "enemy". The good thing though is that you are also in good control of it. Go for it, but learn to do it properly and do not rush because it's a lot to learn :-)
Har lyckats på avanza
Tack vare dig Dennis, Mikael och klubben gick det bÀttre för mig Àn medel för avanzianerna. Ãnskar att jag haft mer att investera bara.
Den hÀr Klubben ger dig bra verktyg attâŠ
Den hÀr Klubben ger dig bra verktyg att lyckas, både i upp och nedgång av marknaden.
Alltid lÀtt att få personlig kontakt om så önskas.
1000%
VÀldigt bra utbildning. Har mÀrkt att det inte spelar någon roll hur mycket man kan, så lÀnge man Àr villig att lÀra sig hjÀlper de Àn.
Efter utbildningen (eller.. jag utbildar mig fortfarande) har jag flertalet investeringar som gått upp över 200% dÀr jag tagit hem vinster. Men inte bara det, min investering i AVAX gick upp över 1000%..galet!.
Det som Àr Ànnu mer vÀrt Àr dock allt annat man får runt omkring sjÀlva investerandet i form utav coaching, stöttning, erfarenhet och sÀkerhetstÀnk. Tack Dennis, Mikael, Marcus och alla andra på investment mastery.
Tacksam
KÀnner att jag vill lyfta fram Kryptoklubben som jag Àr mycket tacksam att jag gick med i. Hade aldrig investerat i kryptovaluta utan deras utbildningar, de har verkligen ett genuint intresse av att hjÀlpa så många som möjligt att lyckas och lÀra sig om kryptovaluta. Min portfölj har ökat 200% på drygt 1 år bara genom att följa en strategi.. sen har de flera framgångsrika strategier.
Tack Dennis, Mikael och Marcus de Maria
Fantastisk möjlighet
Fantastisk möjlighet
För ett år hade jag knappt hört talas om kryptovalutor. Det nÀrmsta jag varit trading och investering jag var att spara lite i fonder. Nu, mindre Àn ett år senare handlar jag med et tiotal olika kryptovalutor tack vare all utbildning och alla webinar man får ta del av. Med hjÀlp av Mikaels och Dennis coachning och de strategier de lÀr ut har min portfölj ökat betydligt i vÀrde på bara några månaders tid.
Din Kryptoklubb Àr fantastiskt
Din Kryptoklubb Àr fantastiskt! Jag hade aldrig vågat investera i kryptovalutor på det sÀtt som jag gör nu om det inte hade varit för Kryptoklubben. Dennis och Mikel Àr otroligt hjÀlpsamma och pedagogiska. Får massor av bra tips och har lÀrt mig massor av smarta strategier som gör att jag numera jublar vid både uppgång och fall. Ligger i skrivandets stund på mer 100% på mina investeringar.
Perfekt lösning
Perfekt lösning
Det Àr en perfekt lösning för mig som har lite tid, kan kÀnna mig trygg med att jag blir uppdaterad utav folk med stor kunskap. Har lÀrt mig mycket om investeringar , lÀrt mig jobba bort mina dåliga vanor kring investeringar och tycker faktiskt det har blivit kul. Att vara medlem har definitiv vart lönsamt inom ett område dÀr jag annars fått förlita mig på tur.
Winning strategies with InvestmentâŠ
Winning strategies with Investment Mastery Sverige :)
Make some mistakes but know the risks. Real good education with explanations together with experienced coaches.
Det bÀsta som hÀnt mig
Jag tycker detta Àr det bÀsta som hÀnt mig, ÀndÃ¥ har jag varit med i flera utbildningar med communitys. Ledarskapet Àr bÃ¥de kunnigt och visar enormt engagemang. Vi fÃ¥r respons pÃ¥ frÃ¥gor och pedagogiken Àr sÃ¥ bra att faktiskt vem som helst kan lÀra sig detta. SjÀlv har jag brottats med svÃ¥righeter med b.l.a. risk management, hÀr fÃ¥r man i materialet lÀra sig allt nödvÀndigt i detalj för att lyckas. Jag Àr mycket imponerad, och kÀnner mig Àven vÀl omhÀndertagen. Ãntligen kÀnner jag att detta kommer jag att lyckas ned, om jag lör mig följa regelverket. Nu har jag möjlighet att trÀna bort gamla dÃ¥liga ovanor och fÃ¥ stöd att göra detta pÃ¥ rÀtt sÀtt.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã