P&D Group Investments and Education AB レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Är du seriös och vÀlj dÃ¥ en seriös utbildning. Du fÃ¥r allt, resten hÀnger pÃ¥ dig. Jag Àr otroligt nöjd, speciellt bra stöd frÃ¥n coacher och ett starkt community. Att fÃ¥ ha one to one med samma coach... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Det bÀsta investeringsbeslutet jag har tagit i mitt liv var att gå med i P&D-gruppen. Ni Àr bÀst! Tack för all kunskap, inspiration och allt stöd. Samson!

5぀星のうち5の評䟡

Extremt bra utbildning. Ger presis de kunskaperna man behöver och ges ut pÃ¥ ett bra och effektivt sÀtt. UtmÀrkta mentorer som hjÀlper och vÀgleder mycket effektivt, och gör sÃ¥ pÃ¥ ett sÀtt som fÃ¥r en a... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

P&D har ett genomtÀnkt program för att eleverna ska utvecklas till en proptrader i sin egen takt. Digitala workshops varje vecka samt möten med sin badygrupp ger en fortgÃ¥ende utveckling och inspirat... もっず芋る

䌁業情報

1. 教育機関

圓該䌁業による蚘述

Trots att Dennis Sahlström och Philip Klang har började sin resa belastade med skulder har de tillsammans med Marcus De Maria framgångsrikt avslöjat formeln för att generera vÀlstånd med sina olika investeringar sedan 2014. Motiverade av sina egna erfarenheter har de gjort det till sin mission att ge så många individer som möjligt möjlighet att uppnå liknande ekonomisk framgång. Det Àr strategierna som presenteras i dessa utbildningarna som varit nyckeln till den framgång de uppnått idag. Tillsammans grundade de P&D Group Investments and Education, ett företag som har åtagit sig att inte bara bygga ett formidabelt imperium utan också stödja miljontals mÀnniskor vÀrlden över i deras strÀvan efter finansiell stabilitet och tillvÀxt. Som erfarna investerare och visionÀrer har författarna kombinerat sina unika talanger och kunskaper för att skapa en plattform som frÀmjar utbildning, mentorskap och delning av ovÀrderliga investeringsstrategier. Genom P&D Group Investments and Education syftar de till att hjÀlpa mÀnniskor från alla samhÀllsskikt att låsa upp sin potential och förÀndra sin ekonomiska framtid. Genom att utnyttja sin surt förvÀrvade expertis och orubbliga engagemang för sitt uppdrag, fortsÀtter de att göra en betydande inverkan på investeringsvÀrlden och livet för dem de har förmånen att vÀgleda och stödja.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 73ä»¶

レビュヌを曞く

Casper Labs ICO

Har nu fått tokens från den första investeringen i en ICO, Casper Labs, med utdelning på 12 ggr satsat kapital.
Hatten av för Investment Mastery. 😄

2021幎8月30日
5぀星のうち5の評䟡

MÃ¥ste börja med att sÀga att jag Àr

Måste börja med att sÀga att jag Àr jÀtte glad för allt Din Kryptoklubb har gett mig i kunskap om strategier ,tekniska analyser och kunna skapa mig en enkel men vÀldigt effektivt sÀtt hur man går tillvÀga för att på lÀttaste och bÀsta sÀtt maximera mina vinster.
Som idag så fick jag mina token från ett projekt som jag investerade i Juni 2020 med 300 USD i en pool tillsammans med övriga medlemmar och dom har på den tiden blivit hela 3200 USD " Helt sjukt"
Nått av det viktigaste jag har lÀrt mig Àr att följa någon strategi Àven nÀr man köper och sÀljer coins på exchanger , försök lÀra er så mycket teknisk analys som möjligt för det underlÀttar vÀldigt mycket.
Man får all hjÀlp man behöver + mycker mer .
Jag rekommenderar verkligen Din Kryptoklubb .

2021幎8月29日

Geniunt kunnande och engagemang

Geniunt kunnande och engagemang. Inblick i strategier som fungerar både för kryptovalutor och traditionell investering i aktier. Dennis och övriga investerare har varit mycket hjÀlpsamma. Det Àr alltid rÀtt tid att börja investera nÀr man har en bra plan. Den får man serverad på ett fat. Medlemskapet blev startskottet som lett fram till ett bredare intresse för trading och investeringar. Rekommenderar varmt Din Kryptoklubb.

2021幎8月27日

Masters in Crypto

I can really recommend all versions of the crypto club. I started in 2017 with the English club but am now more into the Swedish one. They are so professional and willing to share and honestly they want us ALL to succeed. At the same time they share all the risks and common pitfalls, not forgetting your own mind, which often turns out to be your most dangerous "enemy". The good thing though is that you are also in good control of it. Go for it, but learn to do it properly and do not rush because it's a lot to learn :-)

2021幎2月18日

1000%

VÀldigt bra utbildning. Har mÀrkt att det inte spelar någon roll hur mycket man kan, så lÀnge man Àr villig att lÀra sig hjÀlper de Àn.
Efter utbildningen (eller.. jag utbildar mig fortfarande) har jag flertalet investeringar som gått upp över 200% dÀr jag tagit hem vinster. Men inte bara det, min investering i AVAX gick upp över 1000%..galet!.
Det som Àr Ànnu mer vÀrt Àr dock allt annat man får runt omkring sjÀlva investerandet i form utav coaching, stöttning, erfarenhet och sÀkerhetstÀnk. Tack Dennis, Mikael, Marcus och alla andra på investment mastery.

2021幎2月9日

Tacksam

KÀnner att jag vill lyfta fram Kryptoklubben som jag Àr mycket tacksam att jag gick med i. Hade aldrig investerat i kryptovaluta utan deras utbildningar, de har verkligen ett genuint intresse av att hjÀlpa så många som möjligt att lyckas och lÀra sig om kryptovaluta. Min portfölj har ökat 200% på drygt 1 år bara genom att följa en strategi.. sen har de flera framgångsrika strategier.

Tack Dennis, Mikael och Marcus de Maria

2021幎2月5日

Fantastisk möjlighet

Fantastisk möjlighet

För ett år hade jag knappt hört talas om kryptovalutor. Det nÀrmsta jag varit trading och investering jag var att spara lite i fonder. Nu, mindre Àn ett år senare handlar jag med et tiotal olika kryptovalutor tack vare all utbildning och alla webinar man får ta del av. Med hjÀlp av Mikaels och Dennis coachning och de strategier de lÀr ut har min portfölj ökat betydligt i vÀrde på bara några månaders tid.

2021幎2月4日

Din Kryptoklubb Àr fantastiskt

Din Kryptoklubb Àr fantastiskt! Jag hade aldrig vågat investera i kryptovalutor på det sÀtt som jag gör nu om det inte hade varit för Kryptoklubben. Dennis och Mikel Àr otroligt hjÀlpsamma och pedagogiska. Får massor av bra tips och har lÀrt mig massor av smarta strategier som gör att jag numera jublar vid både uppgång och fall. Ligger i skrivandets stund på mer 100% på mina investeringar.

2021幎2月3日

Perfekt lösning

Perfekt lösning
Det Àr en perfekt lösning för mig som har lite tid, kan kÀnna mig trygg med att jag blir uppdaterad utav folk med stor kunskap. Har lÀrt mig mycket om investeringar , lÀrt mig jobba bort mina dåliga vanor kring investeringar och tycker faktiskt det har blivit kul. Att vara medlem har definitiv vart lönsamt inom ett område dÀr jag annars fått förlita mig på tur.

2021幎1月11日

Det bÀsta som hÀnt mig

Jag tycker detta Àr det bÀsta som hÀnt mig, ÀndÃ¥ har jag varit med i flera utbildningar med communitys. Ledarskapet Àr bÃ¥de kunnigt och visar enormt engagemang. Vi fÃ¥r respons pÃ¥ frÃ¥gor och pedagogiken Àr sÃ¥ bra att faktiskt vem som helst kan lÀra sig detta. SjÀlv har jag brottats med svÃ¥righeter med b.l.a. risk management, hÀr fÃ¥r man i materialet lÀra sig allt nödvÀndigt i detalj för att lyckas. Jag Àr mycket imponerad, och kÀnner mig Àven vÀl omhÀndertagen. Äntligen kÀnner jag att detta kommer jag att lyckas ned, om jag lör mig följa regelverket. Nu har jag möjlighet att trÀna bort gamla dÃ¥liga ovanor och fÃ¥ stöd att göra detta pÃ¥ rÀtt sÀtt.

2020幎10月25日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス