P&D Group Investments and Education AB レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Är du seriös och vÀlj dÃ¥ en seriös utbildning. Du fÃ¥r allt, resten hÀnger pÃ¥ dig. Jag Àr otroligt nöjd, speciellt bra stöd frÃ¥n coacher och ett starkt community. Att fÃ¥ ha one to one med samma coach... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Det bÀsta investeringsbeslutet jag har tagit i mitt liv var att gå med i P&D-gruppen. Ni Àr bÀst! Tack för all kunskap, inspiration och allt stöd. Samson!

5぀星のうち5の評䟡

Extremt bra utbildning. Ger presis de kunskaperna man behöver och ges ut pÃ¥ ett bra och effektivt sÀtt. UtmÀrkta mentorer som hjÀlper och vÀgleder mycket effektivt, och gör sÃ¥ pÃ¥ ett sÀtt som fÃ¥r en a... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

P&D har ett genomtÀnkt program för att eleverna ska utvecklas till en proptrader i sin egen takt. Digitala workshops varje vecka samt möten med sin badygrupp ger en fortgÃ¥ende utveckling och inspirat... もっず芋る

䌁業情報

1. 教育機関

圓該䌁業による蚘述

Trots att Dennis Sahlström och Philip Klang har började sin resa belastade med skulder har de tillsammans med Marcus De Maria framgångsrikt avslöjat formeln för att generera vÀlstånd med sina olika investeringar sedan 2014. Motiverade av sina egna erfarenheter har de gjort det till sin mission att ge så många individer som möjligt möjlighet att uppnå liknande ekonomisk framgång. Det Àr strategierna som presenteras i dessa utbildningarna som varit nyckeln till den framgång de uppnått idag. Tillsammans grundade de P&D Group Investments and Education, ett företag som har åtagit sig att inte bara bygga ett formidabelt imperium utan också stödja miljontals mÀnniskor vÀrlden över i deras strÀvan efter finansiell stabilitet och tillvÀxt. Som erfarna investerare och visionÀrer har författarna kombinerat sina unika talanger och kunskaper för att skapa en plattform som frÀmjar utbildning, mentorskap och delning av ovÀrderliga investeringsstrategier. Genom P&D Group Investments and Education syftar de till att hjÀlpa mÀnniskor från alla samhÀllsskikt att låsa upp sin potential och förÀndra sin ekonomiska framtid. Genom att utnyttja sin surt förvÀrvade expertis och orubbliga engagemang för sitt uppdrag, fortsÀtter de att göra en betydande inverkan på investeringsvÀrlden och livet för dem de har förmånen att vÀgleda och stödja.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 73ä»¶

レビュヌを曞く

Tack tradingklubben!

Jag tÀnkte bara berÀtta att min trading börjar gå åt rÀtt håll!
Mina två första tadingmånader,juli och augusti var det några procent ner på portföljen.

Men i september blev det 3% plus och nu i oktober har det börjat riktigt bra, 4,5% plus på portföljen på 5 dagar.

Jag har börjat trada mer och mer breakouts, mycket ”rally base rally och drop base drop”.

Blir ju att man måste vara lite mer nÀrvarande vid tradingen Àn vid Buffalo.
Men det Àr ju bara roligt om det blir fler och lite snabbare trades.

Allt detta tack vare er grymma utbildning👏👏

2020幎10月5日
5぀星のうち5の評䟡

Bra upplÀgg och bra coacher

Har varit med i krypto klubben sedan november 19, och de erbjuder mycket bra utbildning och support för både nybörjare och avancerade. VÀldigt engagerade och med bra koll på marknaden.
Är man intresserad av krypto sÃ¥ Àr detta den absolut bÀsta klubben att gÃ¥ med i.
Min egen portfölj har under det senaste halvåret gått 60% bÀttre Àn index för krypto marknaden, och det Àr jag vÀldigt nöjd med.

2020幎8月8日
5぀星のうち5の評䟡

Din kryptoklubb Àr för mig den bÀsta investeringsutbildningen i kryptovalutor för svenskar

Pedagogiska och tillgÀngliga utbildare i Dennis och Mikael som verkligen ser till att du både förstår marknaden och agerar utan panik, rÀdsla eller girighet samt alltid med en god strategi i baktanke baserat på teknisk analys. Bra seminarier varje vecka som håller en uppdaterad och en aktiv chattgrupp dÀr bra trading tips delas. BÀst för mig för svenska investerare!

2020幎7月7日

LÀr dig fungerande strategier

Genom att följa strategierna jag lÀrt av Investment Mastery har jag ökat mitt tradingkonto med 27% i 2020. Engagemanget hos teamet Àr inspirerande och servicen Àr jÀttebra. Alla som vill lÀra sig hur de kan bli mer framgÃ¥ngsrika borde bli medlemmar 😊

2020幎7月6日
5぀星のうち5の評䟡

En bred plattform som behandlar

En bred plattform som behandlar både blockkedjan och tillÀmpningsområden likvÀl som investeringar och trading med olika kryptovalutor. På 6 mån ligger jag mer Àn + 25 % och då som passiv investerare.Bra och innehållsrikt sjÀlvstudiematerial. Kunniga och engagerade utbildare!!

2020幎5月24日
5぀星のうち5の評䟡

Blir inte bÀttre Àn så hÀr

Jag kan inte med ord förklara nivån på servicen jag får i denna kryptoklubb.
Coachernas kunskap och vilja att få en att lyckas Àr verkligen över förvÀntan.

Något av det som gett mig mest förtroende Àr deras transparens med de sjÀlva, deras trading och investeringar. Det finns alltid hjÀlp att få snabbt och jag kan verkligen rekommendera de varmt. Ska du gå med en kryptoklubb så finns det ingen bÀttre Àn den hÀr.

100% sant!

2020幎5月7日
5぀星のうち5の評䟡

Jag vann ett tillfÀlligt medlemskap i

Jag vann ett tillfÀlligt medlemskap i Kryptoklubben.
Jag hade lÀnge funderat på att diversifiera min börsportfölj med coins av något slag.
Din Kryptoklubb var verkligen en kÀlla till hjÀlp och information.
De finns lÀtt tillgÀngliga på Facebook, Telegram och naturligtvis på deras egen hemsida, den upplevde jag dock som lite buggig.
Man förlorade inloggning hela tiden.
Coacherna i Kryptoklubben Àr vÀldigt måna om sina medlemmar verkar det som.
HjÀlpsamma och mycket trevliga att ha och göra med.

Jag vann mitt tillfÀlliga medlemskap precis nÀr Corona började hÀrja. Så mina första cryptoköp var lyckade. men sen har de rasat som allt annat.
Om jag skulle satsa helhjÀrtat på Coins och trading skulle jag absolut vilja vara med i Din Kryptoklubb!
Det Àr nÀmligen rÀtt krångligt med alla insÀttningar, uttag, plånböcker, deklaration och inte minst de olika mÀklarna man måste ha koll på.
Allt detta får du hjÀlp med hÀr och det Àr inte gratis! Jag tror man måste handla rÀtt mycket och hÀnga med ordentligt om det ska löna sig.

2020幎3月30日
5぀星のうち5の評䟡

Jag har lÀrt mig vÀldigt mkt under den

Jag har lÀrt mig vÀldigt mkt under den tid jag varit med i DinKryptoklubb. Det Àr vÀldigt bra support och material. Materialet uppdateras och utvecklas hela tiden. Många Webinar, coaching ( både i grupp och enskilt). Bra dialog och hjÀlp också medlemmar emellan.
Kan varmt rekommendera klubben.
Lena D

2020幎2月29日

RÀtt investering

I början av hösten 2019 gick jag med i Aktieklubben/Your Trading Club. Jag började försiktigt med 20 000 kr (10 på Rtrader och 10 på Degiro). PåvÀgen fick jag plugga på genom kursmaterialet, lÀra mig att vara noggram med strategierna. Inte slarva med stopploss och inte hugga på allt. Gjorde fel flera gånger men lÀrde mig av mina små misstag. I november/december fick jag för mycket på jobbet och slÀppte trejding men var på direkt i januari igen.

Från 20kkr i augusti har jag på vÀgen stoppat in ytterligare 10 kkr (lite varje månad) till dagens portföljvÀrde på 51000 kkr har varit en fantstisk resa och lÀrdom. 50 Àr Àndå en milstolpe (från 20). Jag har en genomsnittsvinst på 6%/månad sen augusti 2019 (målet var 2-3%/måna). Jag kör blandat på Buffalo lång/kort och VCA samt någon RSI.

Nu vet jag att detta funkar och kÀnner tillförlit till strategin. Jag behöver inte fundera på framtiden (som pensionÀr om 20 år) utan kan leva hÀr och nu.

2020幎2月21日

Mycket bra edukation plattform

Mycket bra edukation plattform. Man kan lÀra sig massor om kryptovÀrlden. Våra coachar Àr mycket engagerade att hjÀlpa oss medlemmar med allt som behövs.
VÀrde pÃ¥ mitt innehav av kryptovalutor har ökat med nÀstan 100% pÃ¥ 2 mÃ¥nader sedan jag blev medlem i klubben med deras hjÀlp! 👍

2020幎2月14日

Ekonomisk utveckling på nolltid

Tack vare kryptoklubben har jag fått vÀrdefull kunskap kring dels hur jag investerar i kryptovalutor men också vilka strategier jag ska anvÀnda för att mina investeringar och min trading ska bli så lönsam som möjligt. Tack vare kryptoklubben så har jag gjort vÀldigt fina vÀnster. Totalt sett har jag gjort flera 100% i vinst tack vare deras strategier och bara på senaste veckan gjorde jag 50% på kryptovalutor som LiteCoin, Bitcoin Cash och Ethereum. Jag rekomenderat starkt kryptoklubben eftersom de anpassar undervisningen efter mottagarens nivå. Jag kunde inget om kryptovalutor nÀr jag började och nu kan jag tjÀna stora summor genom stt bara tillÀmpa allt jag har lÀrt mig!

2020幎2月12日

Tacksam

VÀldigt tacksam för att jag funnit kryptoklubben. LÀrt mig massor sedan dess och fått betydligt bÀttre förståelse om blockchain, kryptovalutor och hur man går tillvÀga mm.

Ganska ny medlem och gick in i början på en bullmarknad men genom att se och följa hur de gör och vad deras mentorer investerar i så ligger min kryptoportfölj på runt + 50 % efter en månad :-D

TACK!

2020幎2月12日
5぀星のうち5の評䟡

Tack vare KRYPTOKLUBBEN så vågar jag

Tack vare KRYPTOKLUBBEN så vågar jag investera i dessa nya valutor som med största sannolikhet kommer att bli mycket betydande i framtiden!
Jag får ALL HJÄLP jag behöver, personlig coaching, regelbundna/veckovisa webinars som spelas in och kan lyssnas på i efterhand, tips&hints via telegram dagligen samt mycket mycket mer!
Både Dennis och Mikael Àr mycket kompetenta och vill verkligen att jag (och alla andra) ska lyckas dvs lÀra oss marknaden, vad som Àr på gång, olika strategier, riskhantering mm mm

2020幎2月3日

Fantastisk information om kryptovalutor

Han Àr vÀldigt hjÀlpsam, kunnig och duktig på att lÀra av sig samt att de har många år erfarenhet av detta samt ett fantastiskt track rÀckors (resultat).
Jag kan bara varmt rekommendera alla som vill lÀra sig om kryptovalutor och hur det fungerar samt hur du kan ta del av dess vinster att ta del av detta samt anmÀla dig till deras klubb.
Tusen tack Dennis & Co för all hjÀlp och information.

2020幎1月29日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス