Pemanah books & Comics heeft de stripboeken snel en netjes in een plastic geleverd. Echt een super service! Ook de prijzen zijn geweldig! Ik heb nergens anders zulke lage prijzen voor zo een goede kwa... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Strips niet ontvangen,schuld door post.nl. Pemanah Brooks perfect opgelost. Meteen gereageerd op ât probleem. Mail correspondentie perfect. Ga zeker in de toekomst weer bestellen bij Pemanah Brooks &... ãã£ãšèŠã
snelle service, alles goed verpakt jammer, dat er gebruikt is van post.nl (omdat post.nl niet de pakketten bij mij thuis afleverde, Il wachtte 4 uur, zag de bezorger met gezwinde spoed mijn huis voorb... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Pemanah Books & Comics hebben een groot assortiment voor een voordelige prijs, zelfs voor moeilijke strips/comics. Snelle verzending en reactie bij vragen. Op mijn vraag/klacht kreeg ik een duidelijk... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Pemanah Books & Comics, dé stripwinkel om online al uw tweedehands én nieuwe strips, Nederlandstalige comics, manga en boeken voordelig te bestellen.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Duidelijk en snel
Duidelijke en snelle reactie op de bestelling. Alles netjes geleverd. Geen enkel minpunt.
goed verpakt en verzorgd
Er is geen één bedrijf dat het beterâŠ
Er is geen één bedrijf dat het beter heeft gedaan dat jullie
Hallo ik ben een tevreden mens
Hallo
Wat besteld is komt ook
Prima verpakt
En lekker snel
Krijg altijd precies wat ik er vanâŠ
Krijg altijd precies wat ik er van verwacht een eerlijke prijs, en vaak binnen een dag binnen.
Supersnel en netjes ð
Netjes verpakt en goede kwaliteit.
In principe gaan alle bestellingen enâŠ
In principe gaan alle bestellingen en leveringen van Pemanah goed.
Helaas deze keer een aardige misser, een blunder. De strip die graag wilde en in mijn winkelmandje had gedaan (samen met nog twee andere strips) bleek na bevestiging en wachten op de factuur aan iemand anders te zijn âgegevenâ.
Ook het brievenbuspakje redelijk geforceerd (te groot?) in de brievenbus aangetroffen. Bij leveringen van andere firmaâs nooit een probleem.
Al met al een beetje teleurstellend.

Pemanah Books & Comics ããã®åç
Gewoonweg uitstekend
Je kiest je albums, betaalt en de volgende dag zijn ze in huis. De bestelde titels verdwijnen direct van de website wat het overzicht ten goede komt.
De prijs-kwaliteitverhouding is gewoonweg uitstekend !
Goede prijs/kwaliteit verhouding
Goede prijs/kwaliteit verhouding. En een klein extraatje gekregen.
Goed afgehandeld
Voordelig en snel
Voordelig, snel, en ik werd keurig op de hoogte gehouden van de hele ''verstuur procedure''.
Mooie prijzen voor de strips die inâŠ
Mooie prijzen voor de strips die in zeer goede staat zijn en erg goed verpakt. Ook de afhandeling was lekker snel ð
Stripboeken via Pemanah
Ik bestelde voor het eerst stripboeken op deze site. Ze waren in heel goede staat en waren ook goed verpakt. En binnen 2 dagen geleverd. Prima!
Snel geleverd, netjes verpakt
Supersnelle verwerking van mijn bestelling, boeken prima verpakt. Top!
Zeer snel en behulpzaam
Snel en netjes geleverd!