Rigid og forudindtaget sagsbehandling
Som medlem af FOA kontaktede jeg PenSam Bank mhp at blive helkunde i banken.
Dvs realkreditlån, lÞnkonto, budget konto, privat pensionsopsparing og alm. opsparing.
Her startede en proces så omstÊndig, så jeg aldrig har oplevet noget lignende, bl.a. med kontoudskrifter op til 12 mdr tilbage, så ALT forbrug kunne redegÞres.
Man skulle tro at det vigtigste for PenSam Bank, ville have vÊret en kontoudskrift der sidst på måneden kunne vise om kontoen var i overtrÊk eller om der fortsat var plus på kontoen, men nej, alle poster skulle indsendes.
Den langsommelige sagsbehandling fortsatte herfra og efter at have givet samtykker, screenshottet kontoudtrÊk og redegjort for alt hvad der kunne redegÞres for, fik jeg beskeden at PenSam ikke kunne tage udgangspunkt i mine lÞnsedler samt årsopgÞrelse, da min lÞn svinger pga bl.a. tillÊg.
PenSam så sig derfor nÞdsaget til at tage udgangspunkt i den laveste månedlige indtÊgt der havde vÊret, hvor der bl.a. var afholdt ferie, og feriepenge blev udbetalt fra feriekonto, så reelt var det ikke retningsgivende, og vupti, så hang regnestykket jo ikke lÊngere sammen og derfor fik jeg afslag.
Jeg gÃ¥r ud fra at min nuvÊrende bank skal leve op til PRÃCIS de samme krav fra Finanstilsynet osv, og der har jeg heldigvis INGEN problemer, sÃ¥ jeg bliver naturligvis hvor jeg er og hvor de tilsyneladende sagtens kan se det stÞrre billede og ikke leder efter âhÃ¥r i suppenâ ð
Men det er vildt, at jeg som FOA medlem, i god stilling og med rigtig god Þkonomi, bliver mÞdt SÃ
rigidt og med en skepsis der bare grundlÊggende er uacceptabel.
2025幎1æ14æ¥
èªçºçãªã¬ãã¥ãŒ