Meget uprofessionel, inkompetent behandling af kunder hos Pensam Bank
Mine forÊldre forsÞgte at blive kunder hos Pensam bank men blev afvist pÃ¥ et meget tyndt grundlag. Jeg Þnsker ikke at gÃ¥ i detaljer grundet sagens personfÞlsomme natur, men deres grundlag for at afvise et kundeforhold med mine forÊldre var fuldstÊndig hen i vejret. Det var ingen mÃ¥de en saglig argumentation, de fremfÞrte. Meget uprofessionelt, inkompetent og kritisabelt fra Pensams side. Pensams lave anmeldelser pÃ¥ Trustpilot og Google vidner desuden om, at andre kunder og potentielle kunder er utilfredse med dem. Det kunne vÊre, at Pensam skulle tage dette til efterretning.Â
Det er en fuldstÊndig tåbelig måde, at Pensam har håndteret denne sag på, og de skyder sig selv i foden herved. Dette handler om retfÊrdighed frem for noget andet. Vi Þnsker ikke at vÊre kunder i en bank, der behandler deres kunder og potentielle kunder på denne måde. Det er godt nok frÊkt at komme med beskyldninger om, at vi har forfalsket diverse dokumenter. Sådan en udmelding kommer man ikke med, medmindre man er stensikker. Det er fuldstÊndig uacceptabelt og krÊnkende opfÞrsel fra Pensams side. Vi er dybt rystede, forargede og krÊnkede.
Ikke nok med det, så får vi at vide, at min far selv skal henvende sig. Grundet kulturelle og sproglige barrierer har jeg altid hjulpet mine forÊldre med diverse ting og sager, da mine forÊldre er fÞrstegenerationsinvandrere. Jeg agerer som en slags kulturformidler for dem. Det har aldrig nogensinde fÞr vÊret et problem. Vi har hele tiden vÊret gennemsigtige omkring dette, men det er åbenbart ikke godt nok.
Hvad har Pensam tÊnkt sig at sige til en handicappet eller invalid person, der ikke selv kan henvende sig? Er det så bare Êrgerligt? Jesus christ. Det er da, om noget, krÊnkelse af menneskerettighederne og forskelsbehandling i hÞjeste grad. Diskrimination. Det er ganske enkelt strafbart. Pensam er ude på dybt vand. Det er vist tydeligt for enhver.
Pensam fortjener, om noget, en stor klapsalve, og de kan godt regne med, at vi sender en formel klage og anmelder dem diverse steder. Vores sagsbehandler, Martin Christiansen, var vist ikke just den skarpest kniv i skuffen, men det lader til, at Pensam helt generelt er en dårlig idé at blive kunder hos, jf. de mange klager og lave anmeldelser, de har.
Mine forÊldre vil kraftigt overveje, om de skal opsige deres forsikringer hos Pensam, og de/vi har bestemt ikke tÊnkt os at anbefale dem til nogen i vores netvÊrk. Vi vil kraftigt råde Pensam til at tage vores feedback og anmeldelser seriÞst. Det ville vÊre et smart trÊk fra deres side, hvis de da overhovedet går op i kunde feedback og kundeservice. Det virker ikke sådan. Vi er mildest talt forargede. Helt og aldeles langt ude i hampen!
Det ville vÊre klÊdeligt, hvis Pensam som goodwill ville gÞre det godt igen. Vi er trods alt stadig kunder â vi har forsikringer hos dem. Men det skal vi jo nok ikke forvente. Konduite skal man lede lÊnge efter idag. Pensam har pÃ¥ ingen mÃ¥de vÊret fair eller gennemsigtige overfor os. De anklager os for forfalskning af dokumenter, at lyve og har helt fra start udvist enormt meget skepsis og nÊret mistillid uden saglige grundlag herfor.
Vi har forsÞgt at have en konstruktiv dialog med Pensam men uden held. Hele forlÞbet hos Pensam havde ellers vÊret positivt i starten, hvor vi havde en fin korrespondance, men pludselig fik piben en anden lyd. Det var noget af en kovending. Martin Christiansen har ikke vÊret gennemsigtig med os. Han nÊvnte én ting i telefonen for en uges tid siden, og da vi så ville fÞlge op på dette, sagde han noget helt andet. Meget mÊrkvÊrdigt.
FÞrst nÊvnte Martin, at han ikke kunne finde hoved og hale i sagen og havde brugt to timer på det. I vores opfÞlgende samtale handlede det pludselig blot om én specifik hÊndelse. Den hÊndelse kan umuligt vÊre grundlaget for Pensams beslutning om at afvise kundeforholdet. Når der er brugt 2 timer på sagen, giver det ikke mening blot at nÊvne én hÊndelse. Det hÊnger ikke sammen, og vi er stadig uforstående over for Pensams beslutning.
Endnu engang tilykke med de mange dårlige anmeldelser, I har. Flot klaret. Det må vÊre et givtigt arbejde at have med så mange utilfredse kunder at gÞre. Stram dog op.
2024幎10æ18æ¥
èªçºçãªã¬ãã¥ãŒ