Netjes afgehandeld waarom 4 sterren i.p.v. 5? Ik wilde ca. 2 weken later een 2e artikel bestellen en ineens was de prijs 5% duurder geworden. Inmiddels bij de Lidl hetzelfde artikel 15 euro goedkoper... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Helaas viel het product enigszins tegen. We mochten het retour sturen. Na enige tijd hadden nog niets gehoord mbt. de status van onze retourzending. Na 1 telefoontje met Alderd werd dit gelijk opg... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
vooraf geen bericht hoe laat het geleverd zou worden waardoor er niemand thuis was en het zware pakket nog opgehaald moest worden. Dan was het product ook nog niet helemaal in orde. Hebben het zelf... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- ã€ã³ããªã¢ ãã¶ã€ã³åº
- ãããå°éåº
- å®¶å ·åº
- æ¥çšååº
- ã¢ãŠããã¢å®¶å ·åº
- ãœãã¡ãŒå°éåº
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
PeponiXL voor paradijselijk wonen!
é£çµ¡å
éåžž48æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
vooraf geen bericht hoe laat hetâŠ
Dan was het product ook nog niet helemaal in orde. Hebben het zelf gefixed daar terugsturen dan geen optie is als je product uit doos hebt gehaald

kwaliteit bistro set
1 spijl uit stoel zat los in de verpakking. Heb ik in moeten lijmen
In een deel van de tafel waren houtworm sporen. Voor de zekerheid behandeld met houtworm betrijdings middel

PeponiXL ããã®åç
Goede snelle levering, top product
Goede snelle levering, de track en trace was niet te volgen helaas maar levering was snel en product, wasemkap, is top.

PeponiXL ããã®åç
Het was de slechtste ervaring in mijnâŠ
Het was de slechtste ervaring in mijn leven als het ging om het kopen van iets om in elkaar te zetten. En het resultaat beviel mij niet.

Wat een fantastische service
Wat een fantastische service! Ze hebben ontzettend veel moeite gedaan om ons te helpen. De service was top!!! En de ondersteuning en afhandeling was zeer vlot.

PeponiXL ããã®åç
Snell levering (de volgende dag al inâŠ
Snell levering (de volgende dag al in huis) en mooi rolgordijn!

PeponiXL ããã®åç
er ging niks mist maar het product isâŠ
er ging niks mist maar het product is niet naar wensen zeer zwak kastje slecht materiaal

Netjes geleverd
Netjes geleverd en onbeschadigd.
Enige minpuntje, was dat de track&trace niet werkte

Ban kleiner dan gedacht
Meubels redelijk makkelijk in elkaar te zetten. Alleen mijn driezits bank valt kleiner uit dan gedacht en de vulling mag van mij wel iets ruimer zijn. Kwaliteit prijs verhouding wel goed. En natuurlijk gratis bezorgd .

PeponiXL ããã®åç
Alderd communiceert en handelt snel en vriendelijk
Alderd communiceert snel, correct en zeer vriendelijk. Hij regelde de retour (het product voldeed niet aan onze verwachting) heel netjes en snel. Het geld werd ook snel teruggestort. Ik kan PeponiXL dan ook zeker aanraden.

PeponiXL ããã®åç
Heb een wasmachine kast gekocht zittenâŠ
Heb een wasmachine kast gekocht zitten allemaal kapotte delen bij heb al fotoâs opgestuurd maar hoor niks terug.
Met vriendelijke groet Renate

PeponiXL ããã®åç
Ik had een pokertafel besteld
Ik had een pokertafel besteld. Dit verliep soepel. De tafel was al vlot in huis. Helaas was een onderdeel defect geleverd. Ik kon gemakkelijk contact opnemen. Directeur Alderd heeft gelijk op de situatie ingespeeld. Er is eerst gekeken of het onderdeel extra toegestuurd kon worden. Deze was helaas niet op voorraad. De tafel is uiteindelijk door een bezorger bij mij thuis opgehaald en ik kreeg gelijk mijn geld terug. Iedere keer kreeg ik vlot en vriendelijk contact. Ik weet nu dat ik hier vertrouwd iets kan bestellen.

PeponiXL ããã®åç
Zijn hun afspraken goed nagekomen enâŠ
Zijn hun afspraken goed nagekomen en dat tref je niet overal.

PeponiXL ããã®åç
Alles perfect en snel geleverd
Alles perfect en snel geleverd, bovendien vrij van transportkosten.
De geleverde artikelen zijn van goede prijs/kwaliteit !
Bedrijf is 'n aanrader.

Goede klantvriendelijke communicatie