䌁業情報

3. 緑の壁・仕切り販売店
  4. アりトドア家具店
  5. テラス囲い提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

Buiten. Gewoon. Mooi. Bij Compoziet helpen we je graag om van je tuin een plek te maken waar je écht jarenlang van kunt genieten. Geen snelle oplossing, maar hoogwaardige composiet producten zoals schuttingen, vlonderplanken en gevelbekleding. Onze materialen zijn gemaakt voor buiten: sterk, onderhoudsvriendelijk en geschikt voor alle seizoenen. Met onze producten creëer je een plek waar je graag zit, waar je trots op bent, en waar je niet elk seizoen weer werk aan hebt. Maar we vinden dat het daar niet stopt. Een mooie tuin is één ding. Goed geregeld is minstens zo belangrijk. Daarom houden we het graag persoonlijk en duidelijk. We denken met je mee, geven eerlijk advies en zeggen het ook als iets niet de beste keuze is. Je krijgt bij ons geen verkooppraatje, maar gewoon iemand die je vraag serieus neemt en helpt om de juiste oplossing te kiezen. Of je nou nog aan het oriënteren bent of al precies weet wat je nodig hebt en hoe je jouw project gaat maken. We zijn een betrokken team, dat graag de extra stap zet. Niet omdat het moet, maar omdat wij vinden dat het zo hoort. En gaat er iets mis? Dan lossen we dat op. Snel, netjes en zonder gedoe. Benieuwd hoe andere klanten hun ervaring met Compoziet hebben beleefd? Je leest het hier.

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Compoziet is een zeer betrouwbaar

Compoziet is een zeer betrouwbaar bedrijf leverd op een snelle manier de bestelde spullen door een zeer erkend vriendelijk en meedenkend vervoersbedrijf.
De bestelde vlonderplanken kwamen zeer netjes aan en werden op de gevraagde plek neergezet. perfect ga zo door.
Zal er bij de volgende keer zeker nog een keer bestellen.

2026幎3月18日
自発的なレビュヌ
Compoziet B.V. ロゎ

Compoziet B.V. からの回答

Bedankt voor de mooie score Wim!

Fijn om te lezen dat je de snelle levering en hulp van onze transporteur waardeert, daar doen we het voor.

Veel plezier van jouw vlonderterras en graag tot de volgende keer.

Hartelijke groet,
Bas

5぀星のうち5の評䟡

Mooi product, fijne communicatie!

Eerder dit jaar hebben wij het premium vlonderpakket Teak besteld bij Compoziet. Tijdens de bestelling(en) liepen er kleine dingen mis waarbij ik contact heb opgenomen met het bedrijf. Zowel telefonisch als per mail werd ik keurig te woord gestaan en er werden direct oplossingen aangeboden (ook een keer door een fout van mijn kant) De vlonder is prachtig, het materiaal goed te verwerken, stroef bij droog als nat weer. Makkelijk te reinigen (zelfs was van dennebomen) Alle communicatie was goed, ook als we op een bestelling zaten te wachten werden we goedgeinformeerd. Ik kan dit bedrijf aanraden!

2025幎10月12日
自発的なレビュヌ
Compoziet B.V. ロゎ

Compoziet B.V. からの回答

Enorm bedankt voor jouw mooie review Yvonne!

Dank ook voor het delen van de foto's van het resultaat, wat ligt jouw terras er prachtig bij. Enorm veel plezier er van gewenst en graag tot ziens bij Compoziet.

Hartelijke groet,
Bas