Pera Pasha レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち2の評䟡

Ik zie heel vaak op facebook van de leuke filmpjes voorbijkomen met Ozzy en Joke. Lekker amicaal! Ik woon in de Achterhoek en was toevallig op familiebezoek in de buurt van Pijnacker. Had mij er h... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Mijn bestelling lag al klaar. Daarna nog heerlijk rondgelopen in jullie prachtige winkel. Uiteindelijk ben ik gezwicht om toch nog wol te kopen voor een zomertruitje en aangezien ik voor een bepaalde... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik koop hier al jaren. Staat voor mij met stip op de 1e plaats, ruime keuze en heel vriendelijk personeel. Ben helemaal verslaafd aan al hun leuke acties zoals de kerstbox, de unieke kledingstukken di... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Altijd netjes volgens afspraak geleverd. Goed verpakt. Ook fijn dat je achteraf kunt betalen via Klarna. Fijne webwinkel met ruim assortiment.

䌁業情報

1. 毛糞店
  2. 糞店

圓該䌁業による蚘述

De grootste wolshop van Nederland vind je in Pijnacker en 24x7 online. Vandaag bestellen, morgen in huis*. Wol en katoen van alle bekende merken en onze specialiteiten Mr Cey en de enorme eigen import collectie van Papatya & Cicibebe Garens. Maar je vind bij ons ook leuke gratis haak patronen en hobby benodigheden.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 214ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Goede service, fijne sfeer. Enige minpunt maar daar kan de winkel niet echt iets aan doen: de straat was van 1 kant afgesloten maar er was niet aangegeven hoe je er dan wel kan komen.

2025幎8月26日

Pera Pasha からの回答

Wat fijn om te horen dat je onze service en sfeer waardeert—dank je wel voor je bezoek en je review!
Wat betreft de straatafsluiting: dat was inderdaad buiten onze invloed, en we begrijpen dat het verwarrend kan zijn als er geen duidelijke omleidingsinformatie beschikbaar is.

tot snel

5぀星のうち1の評䟡

Retouren

Ik heb mijn bestelling willen annuleren onmiddellijk na de bestelling maar dat lukte niet meer. Ik kreeg deze dus alsnog opgestuurd. Daarna wou ik de bestelling terug sturen en moest ik €21,30 aan retour betalen. Terwijl dit binnen de termijn van 2 weken is teruggestuurd.

2025幎8月26日

Pera Pasha からの回答

Bedankt voor je review. We begrijpen dat het vervelend is als een annulering niet lukt zoals gehoopt. In dit geval was je bestelling al verwerkt en verzonden op het moment dat je bericht bij ons in behandeling werd genomen. Daardoor kon de verzending helaas niet meer worden tegengehouden.
Je hebt het pakket binnen de wettelijke bedenktijd geretourneerd, en daarom ontvang je het volledige aankoopbedrag terug. Zoals vermeld in onze algemene voorwaarden zijn de kosten voor het retour zenden echter voor rekening van de klant.

5぀星のうち4の評䟡

Ben heel tevreden dat mijn bestelling

Ben heel tevreden dat mijn bestelling snel is geleverd, en het garen is heel fijn om mee haken. De bestelling was compleet, dat ik ben zeer tevreden.
Vriendelijke groeten,
Wiesje Dijkstra Akkerman

2025幎8月25日

Pera Pasha からの回答

Bedankt voor je mooie recensie. Graag verneem ik van je wat we in het vervolg beter kunnen doen om 5 sterren te ontvangen?

Fijne website, mooie materialen

De bestelling was makkelijk te doen. Een prettige website. Mijn artikel was een pre-order en er was duidelijke communicatie over de levering. Mooi materiaal en duidelijk patroon.

Pera Pasha からの回答

Wat een fijne review, dank je wel! Geweldig om te horen dat je de website prettig vond en dat de communicatie rondom je pre-order helder was. We zijn blij dat het materiaal en patroon aan je verwachtingen voldoen — daar doen we het voor! Veel plezier met je aankoop!

Altijd vriendelijk en behulpzaam

Altijd vriendelijk en behulpzaam personeel, goed advies voor materiaal en kleur. Jullie zijn toppers

Pera Pasha からの回答

Dank je wel voor je geweldige review! Wat fijn om te horen dat je onze vriendelijkheid en advies waardeert. We doen het met liefde — en jouw compliment maakt onze dag!

5぀星のうち5の評䟡

Pera Pasha is echt mijn favoriete

Pera Pasha is echt mijn favoriete wolwinkel!

Ze zijn zó klantvriendelijk — je voelt je meteen thuis. Altijd een warm welkom en supergoed advies, of je nou twijfelt over een patroon of op zoek bent naar de perfecte kleur. Ze nemen echt de tijd voor je.
En serieus, de mooiste wolletjes van Nederland liggen daar gewoon in de schappen. Zacht, kleurrijk en altijd iets bijzonders. Ik word er elke keer weer blij van!

Een winkel waar je niet alleen komt voor je spullen, maar ook voor de sfeer en gezelligeheid.... Aanrader!

2025幎8月7日
自発的なレビュヌ

Pera Pasha からの回答

Wat een prachtige review, dank je wel! We worden helemaal blij van je lieve woorden. Zo fijn om te horen dat je je thuis voelt bij Pera Pasha — precies zoals we het bedoelen! Tot snel weer in de winkel

5぀星のうち1の評䟡

Wat een attitude heeft die eigenaar

Wat een attitude heeft die eigenaar.
Verschrikkelijke man dit is al de tweede keer dat hij zo aanvallend is.
Zelf kan hij niet communiceren maar zeg dan dat het aan jou ligt.
Ik mag ook niet meer in zijn winkel komen.
Ik heb nog nooit zo'n klantonvriendelijk persoon meegemaakt.

2025幎8月8日
自発的なレビュヌ

Pera Pasha からの回答

Het is opvallend hoe sommige klanten tegenwoordig denken dat ze zich alles kunnen permitteren — van toon tot gedrag.

Wat vaak vergeten wordt, is dat de manier waarop je benaderd wordt, een directe weerspiegeling is van hoe je zelf communiceert.
Dat jij onze houding als “aanvallend” ervaart, zegt meer over jouw benadering dan over die van ons. Respect is geen eenrichtingsverkeer. We hebben meerdere keren geprobeerd het gesprek constructief te voeren, maar als dat telkens uitmondt in negativiteit, trekken we een duidelijke grens.

5぀星のうち4の評䟡

Het gaat altijd supersnel en je krijgt

Het gaat altijd supersnel en je krijgt bericht zodra het verstuurd is.

Pera Pasha からの回答

Bedankt voor je fijne review!

Goed om te horen dat je onze snelle service en duidelijke communicatie waardeert. We doen ons best om alles soepel en efficiënt te laten verlopen, dus dit soort feedback is altijd welkom.

Tot de volgende keer!

5぀星のうち5の評䟡

Heel snelle levering van de aangekochte

Heel snelle levering van de aangekochte producten. Ook op de site wordt steeds snel gereageerd wanneer er vragen zijn. Ik maak ook heel graag gebruik van de vele promoties als mijn budget het toelaat. Ik ben heel tevreden dat het boek today is overlay aangeboden werd als e- book .

Pera Pasha からの回答

Wat een geweldige review — dank je wel!

We zijn superblij dat je zo tevreden bent over onze snelle levering én de snelle reacties op de site. We doen er alles aan om onze klanten vlot en vriendelijk te helpen, dus het is fijn om te horen dat dat ook zo wordt ervaren.
En wat leuk dat je gebruikmaakt van onze promoties! We proberen altijd iets moois aan te bieden voor elk budget, en het e-book van Today is Overlay was inderdaad een bijzondere toevoeging. Fantastisch dat je daar blij mee bent!

We kijken ernaar uit om je weer te mogen verwelkomen — online of in de winkel!

5぀星のうち5の評䟡

Geweldige zaak en webshop !!

Hele snelle levering, netjes verpakt en je kan met Klarna betalen
Dat is een teken dat de klanten vertrouwd worden !!!

2025幎7月25日

Pera Pasha からの回答

Wauw, wat een heerlijke review — dank je wel!

We doen er alles aan om je bestelling snel en netjes bij je te krijgen, en het is super om te horen dat je dat waardeert. Dat je Klarna als teken van vertrouwen ziet, maakt ons extra blij — want dát is precies wat we willen uitstralen: vertrouwen, gemak en service!

Tot snel weer, we kijken ernaar uit!

Always happy when I order from Pera Pasha

They respond to every email. The book shipped so fast, it was amazing!

Pera Pasha からの回答

Thank you so much for your kind words! We're thrilled to hear that our quick shipping and email responses made a great impression. We love keeping things smooth and speedy for our customers — enjoy the book, and we hope to see you again soon!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。