Pera Pasha レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Ik koop hier al jaren. Staat voor mij met stip op de 1e plaats, ruime keuze en heel vriendelijk personeel. Ben helemaal verslaafd aan al hun leuke acties zoals de kerstbox, de unieke kledingstukken di... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Altijd netjes volgens afspraak geleverd. Goed verpakt. Ook fijn dat je achteraf kunt betalen via Klarna. Fijne webwinkel met ruim assortiment.

5぀星のうち5の評䟡

Ik kon de bestelling zelfde week ophalen, zoals aangeven in de mail. Weer leuk kadootje erbij, tijdschrift met patronen dus kan weer lekker haken. Bedankt!

5぀星のうち5の評䟡

Mijn bestelling lag al klaar. Daarna nog heerlijk rondgelopen in jullie prachtige winkel. Uiteindelijk ben ik gezwicht om toch nog wol te kopen voor een zomertruitje en aangezien ik voor een bepaalde... もっず芋る

䌁業情報

1. 毛糞店
  2. 糞店

圓該䌁業による蚘述

De grootste wolshop van Nederland vind je in Pijnacker en 24x7 online. Vandaag bestellen, morgen in huis*. Wol en katoen van alle bekende merken en onze specialiteiten Mr Cey en de enorme eigen import collectie van Papatya & Cicibebe Garens. Maar je vind bij ons ook leuke gratis haak patronen en hobby benodigheden.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 213ä»¶

レビュヌを曞く

Ik ben blij met alles

Ik ben blij met alles, goede service, snelle levering en wanneer iets niet meer op voorraad of niet meer leverbaar is, wordt ik gebeld voor andere mogelijkheden. Kijk zo doen we zaken👍🏟👍🏟👍🏟👍🏟👍🏟👍🏟Love it💜💜💜

2026幎5月27日
5぀星のうち2の評䟡

Balen

Ik vind dat mijn vraag niet serieus genomen is. Ik vind het ook raar dat een een granny schematisch wordt weergegeven en waar het moeilijk wordt niet eens een schema van is. Gewoon doe wat er staat is niet een fijn antwoord waar ik iets mee kan.

2026幎5月29日

Pera Pasha からの回答

Wat jammer om te lezen dat ons patroon niet duidelijk genoeg is voor je. Het antwoord wat je reeds hebt gekregen is "Als je precies doet wat er staat, kom je uit". Het is namelijk alleen een Granny vast zetten aan de overige. Hulp vragen kunnen worden gesteld via onze facebook groep Crochet Studio".

Makkelijk

Het bestellen gaat makkelijk. De service is goed.
Ze houden je op de hoogte wanneer je bestelling bij jou geleverd word.

2026幎5月29日

Pera Pasha からの回答

Bedankt voor deze mooie review

5぀星のうち3の評䟡

Kwaliteit van de spullen is oké maar de

Kwaliteit van de spullen is oké maar de klantenservice kan wat vriendelijker.

2026幎5月28日

Pera Pasha からの回答

Bedankt voor je review, met deze feedback kunnen we zeker wat.

Ik kan helaas je vraag aan onze webshop klantenservice niet terug vinden in onze mailbox. Wellicht dat je jouw vraag nogmaals kan sturen?

Snelle reactie

Snelle reactie. Verzending gaat lekker vlot. Ze houden je goed op de hoogte van de voortgang van je bestelling. . De keuze is reuze.

2026幎5月27日

Pera Pasha からの回答

Bedankt voor deze mooie review

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。