PERGOLUX Danmark レビュヌ 126

TrustScore 5段階評䟡の4

3.9

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

I’ve now purchased from Pergolux three times, and every single experience has been excellent. The quality of the pergolas is consistently high — solid materials, great design, and everything... もっず芋る

䌁業が回答したした

Hold jer langt vÊk fra dette firma. DÃ¥rligere service findes vist ikke. Deres kundeservice stikker den ene lÞgn efter den anden, de overholder ikke deres aftaler. Min pergola fra 2024 bliver sku aldri... もっず芋る

Pergolux leverer et godt og solidt produkt til tiden, og til en vanvittig god pris i forhold til konkurrenterne. Vi har nydt vores Sundream S3 pÃ¥ terrassen hele sommeren, ogsÃ¥ pÃ¥ blÊsende og regnful... もっず芋る

䌁業が回答したした

De overholder ingen aftaler bÃ¥de under levering og nu under en garantisag. Har kontaktet dem for snart 3 mÃ¥neder siden vedr en defekt kontrolboks - efter 2 mÃ¥neder kom der endeligt svar at jeg vill... もっず芋る

䌁業情報

1. 庭園
  2. カヌポヌト・パヌゎラ建築業者

PERGOLUX Danmark に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Velkommen til PERGOLUX!

PERGOLUX er et kvalitetsmÊrke fra Norge. Et stilfuldt design, fremragende kvalitet og en overkommelig pris gÞr vores pergola med lameltag til et unikt produkt. Vidste du, at vi har en udstilling i Middelfart? Her kan du se flere af vores modeller udstillet og få et rigtig godt indtryk af den kvalitet, vi reprÊsenterer.

3.9

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

126件のレビュヌ

I’ve now purchased from Pergolux three

The quality of the pergolas is consistently high — solid materials, great design, and everything works as expected. You really get the sense that this is a product built to last.

What stands out even more, though, is the customer service. They are always responsive, helpful, and genuinely service-minded. No matter the question or situation, they follow up quickly and make sure things are handled properly.

It’s rare to find a company that delivers both strong products and equally strong service — but Pergolux does exactly that.

Highly recommended.

2026幎4月13日

PERGOLUX Danmark からの回答

Thank you so much for being a valued repeat customer, three fantastic experiences with us means the world! 🌟

Your kind words about our products and responsive team truly warm our hearts;, we're committed to that lasting quality and service every time.

Here's to many more sunny moments ahead! 🏡☀

Best regards from the entire Pergolux team!

Hurtig kundeservice

Glimrende pergola.

Glimrende kundeservice, selv her et par år efter vores kÞb, hvor vi havde en lille twist. Hurtigt svar, hurtig service.

2026幎3月16日

PERGOLUX Danmark からの回答

Tusind tak for din venlige anmeldelse! 💫

Vi er glade for at hÞre, at din pergola stadig lever op til forventningerne, og at vores team kunne hjÊlpe dig hurtigt, selv et par år efter kÞbet. Din tilfredshed betyder meget for os, og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du får brug for hjÊlp igen.

High level option clarification

Might not be able to offer exactly what we had in mind, but very focused on understanding our wish and match this with a early proposal.

2026幎3月5日

Hey Simon,

Thank you for the feedback! We're glad our team focused on your wishes and provided a tailored early proposal ⭐

Best regards from the entire Pergolux team! 😊✚

Jeg modtog meget god hjÊlp fra Georg

Jeg modtog meget god hjÊlp fra Georg Dalen under bestillingsprocessen.

2026幎2月22日

PERGOLUX Danmark からの回答

Mange tak for din positive anmeldelse! 🌟

Det glÊder os at hÞre, at du fik god hjÊlp af Georg under bestillingen. 🙌 Vi sender din ros videre til ham og hÃ¥ber, du bliver lige sÃ¥ tilfreds med dit kÞb. 😊

De bedste hilsner fra hele Pergolux-teamet! 😊✚

Flot pergola som ind til videre kun har

Flot pergola som ind til videre kun har overrasket positivt i kvalitet og look. Den har klaret sig fint gennem fÞrste sÊson og ingen problemer med nedbÞr i form af regn og sne har den holdt området tÞrt. Varm anbefaling herfra.

2025幎12月20日

PERGOLUX Danmark からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🙏✚

Vi er rigtig glade for at hÞre, at din pergola lever op til forventningerne, bÃ¥de i kvalitet og udseende. 💪🌊

SkÞnt at den har klaret sig sÃ¥ godt gennem fÞrste sÊson! Vi hÃ¥ber, du fÃ¥r glÊde af den i mange Ã¥r fremover. 🌞🍂❄

De bedste hilsner fra hele Pergolux-teamet! 😊✚

Gode produkter og god kundeservice.

Jeg har bestilt herfra 3 gange og alle 3 gange levede de slet ikke op til leveringstiden selvom pengene blev trukket med det samme flere måneder fÞr levering. Efter lang tid, sure anmeldelser osv. bliver vi pludselig ringet op angående vores ordrer. De har fået nyt kundeserviceteam og Deni k. som vi talte med var meget professionel og forstående og tilbÞd os en fin kompensation pga. problemerne. Derfor bliver det til 5 stjerner da de har taget kritikken til sig og lÞst det med deres kunde.
Med hensyn til produkterne er vi meget tilfredse og det er også derfor vi har bestil over flere gange. Det er flot og stabilt og indtil videre alle pengene vÊrd.

2025幎11月20日

PERGOLUX Danmark からの回答

Tusind tak for din udfÞrlige feedback og fordi du har givet os en ny chance 🙏 Vi sÊtter stor pris pÃ¥ din tÃ¥lmodighed og forstÃ¥else efter de tidligere forsinkelser. Det er dejligt at hÞre, at du er tilfreds med bÃ¥de vores produkter og din oplevelse med vores kundeserviceteam. Vi sÞrger for at give dine venlige ord videre til Deni 👏

Vi er rigtig glade for, at alt endte godt, og vi ser frem til at hjÊlpe dig igen i fremtiden.

Leveringstider/kommunikation

Vi bestilte en pergola, men oplevede desvÊrre en del frem og tilbage med leveringen, som blev rykket flere gange, og deres kommunikation er temmelig mangelfuld, det virker ikke betrykkende, når man har bestilt så dyrt et produkt som en pergola.
Selve produktet virker umiddelbart fint, men beslaget til motoren er nu knÊkket, og den ene LED stribe er nogle dioder holdt op med at virke. Virksomheden har anerkendt fejlen, men efter to måneders ventetid har vi stadig ikke modtaget en ny motor/LED bånd.

2025幎11月5日

PERGOLUX Danmark からの回答

Hej! Vi er meget kede af at hÞre om forsinkelserne i leveringen og kommunikationsudfordringerne . Vi vÊrdsÊtter din tÃ¥lmodighed og er glade for, at problemet nu er lÞst ✅.

Din feedback er meget vigtig for os, da den hjÊlper os med at forbedre vores service 🙏. Du er altid velkommen til at kontakte os direkte, hvis du har brug for yderligere assistance 📞.

Godt produkt

Produkter virker robust og i god kvaliletet.
Monteringsvejledningen har enkelte mangler, hvor videoen fx henviser til en pose, som ikke findes med den oplyste betegnelse (Q bag) og trin-numrene afviger fra den skriftlige vejledning.
De lÞse lister i stolper og remme burde vÊre fÊstnet med tape, så de ikke glider ud under håndtering.
Det er små ting, men det koster en del ekstra tid og skaber unÞdige risici under arbejdet.

2025幎10月29日

PERGOLUX Danmark からの回答

Mange tak for din anmeldelse og for at dele din konstruktive feedback. Vi er glade for at hÞre, at du oplever produktet som robust og af god kvalitet. Tak for dine input om monteringsvejledningen og håndteringen af lÞse dele , det hjÊlper os med at forbedre fremtidige leverancer.

Vi sÊtter pris på, at du tog dig tid til at skrive, og Þnsker dig stor glÊde af din pergola.

Refundering uden problem

Jeg havde et problem med en del af produktet inden for 2 år (Pergola screen) og fik belÞbet refunderet uden problemer...tak for det

2025幎11月1日

PERGOLUX Danmark からの回答

Tusind tak for din venlige anmeldelse.💫

Det glÊder os at hÞre, at refunderingen blev håndteret hurtigt og uden problemer. Vi sÊtter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber, at du fortsat vil få glÊde af dit Pergolux-produkt.

De bedste hilsner fra hele Pergolux-teamet! 😊✚

En super god oplevelse fra Deni i

En super god oplevelse fra Deni i kundeservice, han er utrolig imÞdekommende, serviceminded og hjÊlpsom. Han er en fantastisk hjÊlp, nÃ¥r kommunikationen vedr. levering ikke helt fungere. Han har lÞst alle vores udfordringer, og hele tiden vÊret en utrÊttelig hjÊlp for os 👍🏌

2025幎9月26日

PERGOLUX Danmark からの回答

Tusind tak for din dejlige feedback 🌟

Det glÊder os at hÞre, at vores kundeservice kunne hjÊlpe dig og vÊre til stÞtte under hele processen 🙌 Vi er altid her, hvis du fÃ¥r brug for mere hjÊlp i fremtiden 💫

HÞj kvalitet for pengene

Vi har nydt vores Sundream S3 på terrassen hele sommeren, også på blÊsende og regnfulde dage. Varm anbefaling her fra.
Og i Þvrigt en fantastisk kunde support. Vi havde problemer med den ene lamel, men Deni Karimov fra support teamet ydet en fabelagtig indsats, så der hurtigt kom styr på det hele.

2025幎9月16日

PERGOLUX Danmark からの回答

Hej og tusind tak for den fantastiske anmeldelse! 😊

Det glÊder os virkelig at hÞre, at I har nydt jeres Sundream S3 hele sommeren, også på blÊsende og regnfulde dage! Vi sÊtter stor pris på, at I nÊvner vores produktkvalitet og pris, det betyder meget for os.

Vi er ogsÃ¥ glade for at hÞre, at vores supportteam kunne hjÊlpe jer sÃ¥ godt med lamellen. 👏 Det er netop det, vi strÊber efter, at give vores kunder den bedste oplevelse hele vejen rundt.

Endnu engang tak for de varme ord og anbefalingen! Vi håber, at I får mange flere gode stunder med jeres pergola. 🌟

Great, beautiful, high-quality product

This is a great product - looks good, high quality, well designed, instructions decent (a little off, but good enough). From other reviews here, you may get a bad sentiment about the company, but in my opinion it is not justified. Yes, the logistics processes could be better and no, customer service is not super fast to reply. But once you get a hold of them, they offer the kindest and most helpful service you could wish for - perhaps their thoroughness is why it takes time.

They have some internal processes which need maturation and they are hard at work improving on them - expect rapid improvements going forward.

Through my dialogue with them, it seems as a young company with a super solid foundation and a healthy culture. Instead of complaining about the waiting time, arm yourself with a bit of patience and rejoice in getting a great product, while supporting a company flourish.

PS: We and anyone seeing our pergola (4x6 m Skydance 3) shows nothing but awe and excitement for it.

2025幎4月25日

PERGOLUX Danmark からの回答

Thank you so much for taking the time to share your thoughtful feedback and kind words ✹. We are delighted to hear how much you enjoy your pergola and that it has brought such excitement and joy to you and those around you .

We truly appreciate your recognition of both our product quality and our team’s efforts to provide genuine, supportive service 🙏. Your patience and understanding with our developing processes mean a great deal to us, and your encouragement motivates us to keep improving every step of the way 🚀.

It’s wonderful to hear your Skydance 3 has made such an impression — we hope you’ll continue to enjoy it for many years to come 🎉.

Warm regards,
Your Pergolux Team ✹

lÊkkert produkt

LÊkkert produkt, der ser godt ud i vores udeområde :-)

2025幎8月29日

Hej BjÞrn!

Mange tak for din fine anmeldelse 🌟 Vi er
glade for at hÞre, at produktet passer sÃ¥ godt i jeres udeomrÃ¥de 🌿😊

Tak igen for din feedback! 🌟
Dit
Pergolux Team

Fint produkt som blev afleveret til tiden

Fint produkt som blev afleveret til aftalt tid.
Det kunne vÊre rart med flere instruktioner og videoer om korrekt fundering på diverse underlag.

2025幎8月25日

Hej Bo!

Tak for din anmeldelse! 😊 Vi er glade for, at du er tilfreds med produktet og leveringstiden. 🚚

Vi tager din feedback omkring fundering til efterretning, og vi vil se pÃ¥ at tilfÞje flere instruktioner og videoer for at hjÊlpe fremtidige kunder. 🙏

Tak igen! 🌟

Super godt produkt

Super godt produkt. Meget slidstÊrkt. MEGET hurtig levering

2025幎8月19日

Hej Louise!

Tak for din anmeldelse! 😊 Vi er glade for, at du er tilfreds med produktet og leveringen. 🚚

Tak igen for din feedback! 🌟

DÃ¥rlig kundeservice

Vi er simpelthen sÃ¥ glad for kvaliteten af selve pergola, men pga kundeservice og en motor der ikke fungere, fÃ¥r de desvÊrre kun 1 stjerne. Vi kÞbte pergola med moter 23 april 2023. Efter mindre end et Ã¥r stoppede motoren til taget med at virke. Vi har i over et Ã¥r nu kÊmpede for at fÃ¥ en montÞr ud eller en ny motor. Vi har nÞje forsÞgt med de fejlfinding procedure de har anbefalet. De har fot lÊnge siden anerkendt reklamationen, men der sker ingenting. Åbenbart fungerer montÞr service ikke sÃ¥ godt i DK, sÃ¥ nu efter halvandet Ã¥r har de sagt de vil sende en ny motor. Det er flere mÃ¥neder side. Min mand har haft lÞbende kontakt med dem og er godt trÊt af det nu.

Det nyter derfor ikke at de svare disse slags anmeldelser med kontakt kundeservice....

TilfÞjelse: det er fint med et svar og at I har moteren er sendt. Vi håber den virker. Det passer dog ikke med det kun har taget 4 uger. Det er over et år siden vi skrev og lavet en reklamation over at moteren var stået af. I lang lang tid lovede I at sende en tekniker ud og det sket ikke. Behandlings tid for moteren og reservedele har ikke noget at gÞre med vi reelt set klagede over moteren ikke virkede for et år siden. Virkelig skÞnne produkter så Êrgerligt med dårlig kundeservice / ledelse af biksen.

2025幎8月18日

Hej Denise,

Tak for din feedback. Vi er meget kede af, at du har haft problemer med motoren og vores kundeservice. Din model er fra den fÞrste serie, og desvÊrre måtte vi bestille nogle reservedele, som var udsolgt. Dette medfÞrte en lÊngere behandlingstid. I dit tilfÊlde har behandlingen taget 4 uger, hvilket vi virkelig beklager.

Vi vil gerne informere dig om, at din reservedel nu er blevet sendt, og vi håber, at den er nået frem til dig. Vi håber, at alt nu er lÞst til din tilfredshed.

Tak for din tålmodighed og forståelse.

Med venlig hilsen,
Dit PERGOLUX-team

Pergolux Sundream hvor taget ikke kan lukke

Jeg kÞbte en Pergolux Sundream.

Taget kan ikke lukke helt. Jeg har nu brugt 2 måneder på at få hjÊlp, men jeg har stadig ikke modtaget en lÞsning.

Jeg har selv har flere professionelle til at prÞve at afhjÊlpe problemet, men de siger alle at det er en fejl på produktet.

De fleste gange man ringer til Pergolux bliver telefonen ikke svaret.

Selv når man skriver emails, skal man ofte rykke 2-3 gange for at få svar - selv mere.

Pt har jeg rykket flere gange, men har ikke modtaget et svar i over 2 uger, og dialogen har kÞrt snart 2 måneder pt

Jeg har registreret en klagesag via deres website flere gange, men også uden at få en lÞsning.

Produktet kan ikke bruges, da taget ikke lukker fuldt, så det regner ind.

Jeg har også bedt om at få pengene tilbage, men har heller ikke hÞrt noget feedback fra dem.

Det eneste skridt jeg endnu ikke har taget er at klage til forbrugerombudsmanden eller at få min advokat til at kontakte firmaet.

Allerhelst ville jeg gerne have produktet til at virke, men indtil videre har det ikke vÊret muligt.

Det er heller ikke muligt at få en tekniker ud for at afhjÊlpe fejlen.

Opdatering: Pergolux har bekrÊftet at de vil sende en ny del til min pergolux, så den skulle komme til at virke. Det er nu mere end 2 uger siden, og jeg har ikke hÞrt yderligere på trods af at jeg igen har rykket for svar. Så problemet er endnu ikke lÞst 3 måneder efter....

2025幎6月30日

Hej Britt!

Vi er virkelig kede af at hÞre om de problemer, du har haft med din Pergolux Sundream. Vi arbejder på at lÞse reklamationen, og vi sender dig en lÞsning så hurtigt som muligt. Du er altid velkommen til at kontakte os, eller besvare vores sidste e-mail, hvis du har nogen spÞrgsmål. Vi beklager den lange ventetid og takker for din tålmodighed.

Med venlig hilsen,
Dit Pergolux Team

Fint nok man har et lÊkkert produkt, MEN...

Fint nok man har et lÊkkert produkt, men det hjÊlper ikke når der er totalt fravÊrende kundeservice.

1. Jeg mangler en del til at montere den medfÞlgende varmlampe. Ingen respons efter flere rykkere til "kundeservice"
2. Jeg mangler de små "koste" på den ene side af lamellerne.
3. Den ene lamell er transportskadet.
4. Den "smarte" kontrolenhed er så smart at antennerne er inde i metalhuset i pergoluxen, ergo er det umuligt få et signal igennem til bluetooth som appen er afhÊngig af, og nÊsten lige så umuligt med Matter/Threads som smart-huben er afhÊngig af.

Og når kundeservice har valgt at de ikke rigtig gider svare, så er indtrykket af den flotte Pergolux ikke så godt aligevel

Edit 1/10/2025
Alle fysisk beskadigede produkter er nu udskiftet, så jeg opgraderer scoren. Der findes en kundeservice afterall. Men, som de selv nu har bekrÊftet, kan S3-controlleren ikke tilsluttes mere end én ting ad gangen. Så det er én telefon, én hub eller hvad det nu end måtte vÊre. Altså ikke to telefoner. Og hellere ikke en telefon og en smarthub. KÞb den for byggekvaliteten og designet, ikke for de "ikke så smarte" funktioner.

2025幎7月21日
自発的なレビュヌ

Hurtig levering og god service

2025幎7月24日

Hei Nikolaj!

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! 😊
Vi er veldig glade for Ã¥ hÞre at du er fornÞyd med bÃ¥de leveringstiden 🚚 og servicen vÃ¥r 🌟. Vi setter stor pris pÃ¥ at du valgte oss, og vi er alltid her for Ã¥ hjelpe deg!

Håper du får mye glede av produktet ditt 😄

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。