Pergolux Sverige レビュヌ 206

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.3

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Fantastisk bra support nÀr jag hade en del som var sönder. Kontaktade supporten och fick fantastisk bra och snabb respons och hjÀlp från Deni Karimov. Mvh Tore

5぀星のうち5の評䟡

BestÀllde precis min pergula av Maria. Fantastiskt bemötande med en stor vÀnlighet och tydlig genomgång av både pris och ingående delar i bestÀllningen. En stor guldstjÀrna.

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

In the process of ordering a pergola. So far had a lot of dealings with their support, a Deni Karimov. He is super nice and helpful, making this (expensive) descision a lot easier.

䌁業が回答したした

5぀星のうち1の評䟡

Ofantligt dÃ¥liga pÃ¥ Ã¥terkoppling. vi saknade delar i leveransen samt att LED-strip plus trafo var trasiga. Har hÃ¥llit pÃ¥ med dessa Àrenden sedan i Juli..... De svara ibland pÃ¥ mejlen att de skall ta... もっず芋る

䌁業情報

5. アりトドア家具店

Pergolux Sverige に぀いお

圓該䌁業による蚘述

VÀlkommen till PERGOLUX!

PERGOLUX Àr ett kvalitetsmÀrke från Skandinavien. Alla våra produkter Àr designade och utvecklade i Norge för nordiskt vÀder och temperatur.

4.3

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

BestÀllde precis min pergula av Maria.

BestÀllde precis min pergula av Maria.
En stor guldstjÀrna.

2026幎4月14日

Pergolux Sverige からの回答

Tack sÃ¥ mycket för att du delar med dig av din upplevelse! 💬✚

Vi blir verkligen glada att höra att Maria kunde hjÀlpa dig sÃ¥ fint , vi ska se till att hon fÃ¥r all den positiva feedbacken! 🙌💛

5぀星のうち5の評䟡

In the process of ordering a pergola.

In the process of ordering a pergola.
So far had a lot of dealings with their support, a Deni Karimov.
He is super nice and helpful, making this (expensive) descision a lot easier.

2026幎4月11日

Pergolux Sverige からの回答

Thank you for sharing your experience! 😊

We're thrilled to hear Deni has been so helpful and made your pergola purchase smoother, great service like that is what we strive for! ✹

5぀星のうち5の評䟡

George Dalen helped me in a very

George Dalen helped me in a very professional way to sort out all the details in my special order of my Pergolux nr 3 and 4 :)

2026幎4月7日

Pergolux Sverige からの回答

Thank you so much for your wonderful feedback!

We’re delighted to hear that Georg was able to assist you professionally with your orders 🀩

We’ll be sure to share your kind words with him.

Enjoy your new pergolas and feel free to reach out anytime if you need further assistance.

5぀星のうち5の評䟡

Mycket trevligt bemötande och otrolig

Mycket trevligt bemötande och otrolig service. Kan starkt rekommendera detta företag!

2026幎4月7日

Pergolux Sverige からの回答

Stort tack för dina fina ord! 💫

Vi Àr vÀldigt glada att höra att du uppskattade vårt trevliga bemötande och vår service. Din rekommendation betyder mycket för oss , det Àr fantastiskt att veta att du haft en så positiv upplevelse med oss.

Great service

Great service. Really happy with the time I got for all my questions.

2026幎4月4日

Hey Amin !

Thank you so much for your feedback it really means a lot for us ! 😊

Snabb service

Snabb, pedagogisk och hjÀlpsam personal, Deni Karimov! Han hjÀlpte verkligen vårt planeringsstadie. Ser fram emot att få vår pergola levererad.

2026幎3月30日

Hej !

Tack sÃ¥ mycket för dina vÀnliga ord och för att du lyfter fram Denis hjÀlp! Vi Àr glada att höra att planeringsprocessen gick smidigt och att du fick det stöd du behövde. 💫

Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och ser fram emot att snart leverera din pergola.

Grym service

Grym service!

2026幎3月24日

Pergolux Sverige からの回答

Tack för de fina orden! Vi uppskattar att du delar med dig av det. 😊

5぀星のうち5の評䟡

Fast response on the supportcall.

Fast response on the supportcall.

2026幎3月20日

Pergolux Sverige からの回答

Thank you for your kind feedback Fredric!

We’re glad to hear that our team could assist you quickly. Your satisfaction means a lot to us, and we’re always here to help whenever you need it.😊🌟

Best wishes,
Team Pergolux

Nice to deal with

Fast and efficient with customer focus

2026幎2月4日

Pergolux Sverige からの回答

Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av dina tankar.! 😊

Om du har några frågor framöver, tveka inte att höra av dig! 🌟

Bra produkter

2026幎2月3日

Pergolux Sverige からの回答

Tack så mycket för din fina feedback! 😊

Vi Àr glada att höra att du Àr nöjd med vÃ¥ra produkter! 🙌

Om du har några frågor framöver, tveka inte att höra av dig! 🌟

Jamie Borg på Pergolux tog tag i en

Jamie Borg på Pergolux tog tag i en knepig fråga och agerade professionellt.

2025幎9月26日

Pergolux Sverige からの回答

Tack så mycket för din fina feedback 🌟

Vi Àr glada att höra att vÃ¥rt team kunde hjÀlpa dig pÃ¥ ett professionellt sÀtt 🙌 Vi finns hÀr om du behöver mer stöd framöver!

HÀlsningar,
Ditt Pergolux team

5぀星のうち4の評䟡

Leverans kom nÀr den skulle

Leverans kom nÀr den skulle, trevlig chaufför som hjÀlpte till.

2025幎9月3日

Hej! Tack så mycket för din fina feedback! 😊
Vi Àr glada att höra att leveransen kom i tid och att chauffören var hjÀlpsam. 🚚👍
Om du behöver vidare hjÀlp eller har några frågor, tveka inte att höra av dig.
Varma hÀlsningar frÃ¥n hela teamet! 🙌😊

Mycket bra support

Mycket bra support, lÀtta att komma i kontakt med, vÀnliga, snabb återkoppling.
Upplever pergolan som mycket stabil, gedigen och prisvÀrd. Sidoskydden Àr toppen bra.

2025幎8月28日

Hej Ulf!

Tack sÃ¥ mycket för din fantastiska feedback! 🌟 Vi Àr glada att höra att du Àr nöjd med bÃ¥de vÃ¥r support och pergolan. 💪 Vi hÃ¥ller med om att sidoskydden verkligen gör en stor skillnad! 😍 Tack för att du valde Pergolux – vi ser fram emot att fortsÀtta ge dig bra service.

HÀlsningar,
Ditt Pergolux team

5぀星のうち1の評䟡

Snygg produkt – men katastrofal kundservice vid reklamation

UPPDATERING 26 augusti 2025:
Efter flera försök att fÃ¥ svar pÃ¥ vÃ¥ra mejl nÃ¥dde vi till slut kundservice via chatten, eftersom det varit omöjligt att fÃ¥ nÃ¥gon Ã¥terkoppling via mejl. Vi har nu fÃ¥tt ett kompensationsförslag – 3 500 kr, vilket motsvarar mindre Àn 5 % av köpesumman (82 700 kr). Det Àr enligt vÃ¥r mening helt oskÀligt, sÀrskilt med tanke pÃ¥ att vi Ànnu inte kunnat anvÀnda pergolan överhuvudtaget och att Àrendet har pÃ¥gÃ¥tt under hela vÃ¥r- och sommarsÀsongen.
Vi vÀntar fortfarande pÃ¥ att delarna ska skickas – enligt uppgift ska det ske den 2 september. Vi Ã¥terkommer med uppdatering nÀr vi vet om detta verkligen sker och om felet Ã¥tgÀrdas.

Vi har köpt en fristÃ¥ende pergola frÃ¥n Pergolux för 82 700 kr, som tyvÀrr visat sig vara en mycket frustrerande investering. Produkten har ett konstruktionsfel i öppningsmekanismen som gjort att hÀngrÀnnan skurits sönder – och trots att detta reklamerades i god tid har vi inte fÃ¥tt nÃ¥gon leverans, ingen orderbekrÀftelse och ingen lösning pÃ¥ problemet, trots att det nu gÃ¥tt flera mÃ¥nader.

Det som gör oss mest besvikna Àr inte bara produktens fel, utan att det Àr vÀldigt svÃ¥rt att fÃ¥ kontakt och konkret hjÀlp frÃ¥n kundservice nÀr det handlar om reklamationer. NÀr man Àr i köpprocessen Àr de mycket tillmötesgÃ¥ende och snabba – men nÀr nÃ¥got gÃ¥r fel upphör nÀstan all kommunikation. Vi har skickat flera mejl, laddat upp filmer och bilder, fÃ¥tt vaga svar – och sedan tystnad.

Vi har haft tekniker på plats flera gånger och lagt både tid och pengar på att försöka lösa något som borde ha hanterats av leverantören. Nu har hela sommaren gått utan att vi kunnat anvÀnda pergolan, och fortfarande Àr varken felet åtgÀrdat eller den trasiga delen ersatt.

Vi avrÃ¥der starkt frÃ¥n att köpa en sÃ¥ dyr produkt frÃ¥n Pergolux om du förvÀntar dig support om nÃ¥got gÃ¥r fel. Det Àr en fin produkt – men utan fungerande support blir det ett mycket dyrt och frustrerande projekt.

2025幎4月29日

Hej Malin,

Tack för att du tog dig tid att dela din erfarenhet med oss. Vi beklagar verkligen att du har fått vÀnta så lÀnge på en lösning och att din sommar påverkades negativt. Detta motsvarar sjÀlvklart inte vår standard för service och kundbemötande.

Vi kÀnner till din reklamation och den Àr under behandling. TyvÀrr hade vi inte den nödvÀndiga reservdelen i lager, vilket har orsakat förseningarna. Vi förstår hur frustrerande detta Àr och vill be om ursÀkt för de problem som uppstått.

I vårt senaste mejl har vi erbjudit kompensation som en ursÀkt för de besvÀr som uppstått. Vi arbetar nu intensivt för att kunna avsluta Àrendet så snart som möjligt.

Tack för ditt tålamod och din förståelse. Vi Àr övertygade om att du snart kan njuta fullt ut av din pergola.

VÀnliga hÀlsningar

Snygg.

Snygg.
Snygg och bra. Älskar den.
LÀtt att sÀtta upp? Nja tog tid och man bör vara hÀndig men 2 personer löser det. Lång leverans tid och vÀrdelös lång leverans för att få liten del som inte fanns med i paketet. Har snart gått 2månader och har fortfarande inte fått fÀstet till ett sidoskydd.

2025幎8月10日

Hej Marie!

Tack sÃ¥ mycket för din recension! Vi Àr glada att du gillar produkten och att du tycker att den Àr snygg och bra! 😍

Vi förstÃ¥r att uppsÀttningen kan ta lite tid och att det krÀvs lite hÀndighet – men vi Àr glada att höra att ni lyckades fÃ¥ den pÃ¥ plats tillsammans! 👷‍♂🛠

Vi beklagar verkligen att leveranstiden har varit lÃ¥ng, och att det saknades en del i paketet. Det Àr sjÀlvklart inte den standard vi vill hÃ¥lla. Vi arbetar aktivt pÃ¥ att lösa detta och har förstÃ¥else för att vÀntan pÃ¥ den saknade delen har varit frustrerande. 😞

Tack för ditt tÃ¥lamod – vi hoppas att du snart fÃ¥r det sista fÀstet och kan njuta fullt ut av din pergola! 🌞

5぀星のうち1の評䟡

BestÀll inget frÃ¥n dom bara krÃ¥ngel

BestÀll inget från dom bara krångel från dag ett!

Bara massa bortförklaringar mm.

2025幎7月22日

Hej MÃ¥rten,

Vi beklagar verkligen att du har haft en dÃ¥lig upplevelse och vi förstÃ¥r att det kan vara frustrerande nÀr saker inte gÃ¥r som förvÀntat. 🙁

Vi har tyvÀrr inte kunnat hitta någon bestÀllning kopplad till ditt namn. För att kunna hjÀlpa dig på bÀsta sÀtt, skulle vi uppskatta om du kunde ange ditt bestÀllningsnummer. Då kan vi ta tag i ditt Àrende direkt och hitta en lösning så snabbt som möjligt.

Tack för att du hör av dig – vi ser fram emot att lösa detta åt dig.

Obefintlig kundtjÀnst

Fantastisk produkt men totalt obefintlig kundtjÀnst.
Har försökt chatta, maila, ringa men inget svar. Fick leverans men delar fattades. HELT OMÖJLIGT att fÃ¥ tag pÃ¥ nÃ¥gon person för att fÃ¥ hjÀlp.
på deras hemsida finns ett telefonnummer till "prata med en expert" - dÀr svarar INGEN varesig på sÀljteamet eller kundtjÀnst

2025幎7月29日

hej Christina!

Tack för din feedback – vi beklagar verkligen att du haft en negativ upplevelse!
Vi vill gÀrna förtydliga att vår kundtjÀnst Àr bemannad och tillgÀnglig. Du kan nå oss:

Telefon: Tisdag till fredag kl. 10–13

Chatt: Måndag till tisdag kl. 10–21

E-post: Vi svarar vanligtvis inom 24 timmar

Helg: Lördag kl. 10–18 och söndag kl. 12–20

Vi kan tyvÀrr inte hitta nÃ¥gon bestÀllning i ditt namn, sÃ¥ det vore toppen om du kunde kontakta oss igen – gÀrna med ditt ordernummer – sÃ¥ hjÀlper vi dig sÃ¥ snabbt vi kan.

Vi vill sjÀlvklart att du får alla delar du bestÀllt och att du Àr nöjd med både produkt och service.

Pergolux teamet

5぀星のうち4の評䟡

Mycket bra passform och gedigen

Mycket bra passform och gedigen byggsats kÀnns som bra kvalite.

2025幎7月6日

Hej Mona!

Tack så mycket för din fantastiska recension! 😊
Vi Àr glada att höra att du Àr nöjd med passformen och kvaliteten pÃ¥ byggsatsen! 💪🌟 Vi strÀvar efter att leverera produkter som bÃ¥de Àr enkla att montera och av hög kvalitet, och det Àr underbart att höra att det levde upp till dina förvÀntningar.

Tack för att du valde Pergolux, och vi hoppas att du fÃ¥r mycket glÀdje av din pergola! 😄

PERGOLUX teamet

5぀星のうち1の評䟡

En bra produkt men usel kundtjÀnst

Noterar att Pergolux ofta får betyget 4-5 stjÀrnor och det Àr produkten vÀrd - om de lyckas leverera komplett inom lovad tid! Vi bestÀllde en Sundream S3 4x4 m inkl. tre st sidoskydd (screengardiner) i mitten på april 2025 och får en leverans efter 14 dagar - som lovat! Nu håller vi på att "göra om" hela vår utemiljö så leveransen vart lagrad i vårt garage till den 16 juni då vi monterade den. Det tog i och för sig halva den 16:e och hela den 17:e att få ihop den, ca tolv timmar för två erfarna snickare. Men det var första gången de såg en Pergolux och montageinstruktionerna har utvecklingspotential. Problemet för oss var att det saknades montagebleck och skruv till två av tre sidoskydd, något vi reklamerade den 17/6 kl. 14.30 via mail.
Den 19/6 kl. 09.12 fick vi ett mailsvar att ett reklamationsÀrende och att de saknade delarna skulle skickas "så snart som möjligt"! Vi har mailat till kundtjÀnst den 24/6, 30/6, 1/7 och 8/7 utan några svar!? Jag ringde kundtjÀnst fm den 1/7 och vart lovad en återkoppling via telefon av rÀtt person under em, men ingen återkopplade. Ett argt mail kvÀllen den 1/7 resulterade i ett mailsvar em den 3/7 att man Àr ledsen att svaret har dröjt men Pergolux har "lagt högsta prioritering på ditt Àrende..." och att de "gör vårt bÀsta för att din leverans ska skickas så snart som möjligt"!? Det Àr totalt fyra stycken montagebleck och tillhörande tolv skruvar som med lÀtthet kan stoppas i ett vaddetat A5 kuvert och skickas via Postnord, tar femton minuter om de finns i lager!? Men det Àr kanske hÀr "skon klÀmmer, det finns inget lager och bleck med tillhörande skruvar ligger på en fraktbåt på vÀg från andra sidan jordklotet? Då undrar man bara; vem fick våra bleck med tillhörande skruvar som Pergolux missade att skicka med originalleveransen? Som jag inledde denna utlÀggning så kan produkten vara vÀrd 4-5 stjÀrnor men likt vårt inlÀgg så finns det aldeles för många "ettor" hÀr på Trustpilot för att Pergolux kan vara nöjda med sin kundtjÀnst agerande mot oss - sina kunder. Kort och gått så kÀnns det som att man bör övervÀga denna "ryska roulette" som framgår av de omdömen som Pergolux får hÀr, innan man bestÀller från dem. Det finns andra alternativ!
Roger S.

2025幎7月10日

Hej Roger,

Tack för din feedback och vi ber om ursÀkt för den besvÀrliga upplevelsen du haft med vår kundtjÀnst.
Vi Àr glada att höra att du Àr nöjd med sjÀlva produkten, men vi förstår verkligen din frustration gÀllande de saknade delarna och den fördröjda responsen från vårt team.

Vi vill informera dig om att dina ersÀttningsdelar Àr på vÀg. TyvÀrr har vi haft vissa tillfÀlliga utmaningar i vårt lager, vilket har orsakat en lÀngre leveranstid Àn vad vi hade önskat, och vi ber om ursÀkt för detta. Vi förstår att det Àr frustrerande, sÀrskilt nÀr det gÀller något så enkelt som saknade skruvar och beslag.

Jag har skickat spårningsnummer för din leverans till dig via e-post, så att du kan följa paketets vÀg. Vi uppskattar verkligen ditt tålamod och vi arbetar intensivt för att förbÀttra vår service och våra svarstider.

Vi hoppas att nÀr du mottar de saknade delarna kommer allt att vara i ordning, och att du kan njuta av din Pergola fullt ut. Om det Àr något annat vi kan hjÀlpa dig med, tveka inte att höra av dig.

Tack igen för din feedback, och vi ber om ursÀkt för de fördröjningar som uppstått.

Ditt Pergolux TEAM

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス