äŒæ¥ãåçããŸãã
Hvis du hader reklamer skal du ikke handle der bare en eneste gang. Selvom du ikke har sagt ja tak til nyhedsbreve bliver du overdÊnget med hans reklamer pÃ¥ mail. Jeg kom til at handle der en gang.... ãã£ãšèŠã
Jeg har lagt en bestilling og fik leveret 2 dage efter. Alt gik smertefrit og ved et spÞrgsmÃ¥l via mail fik jeg rimeligt hurtigt svar. Vil gerne anbefale perleshoppen.dk til hobbyfolket :) Kun é... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Har brugt Perleshoppen flere gange og hver gang har bare vÊret i top! Super hurtig levering og altid pÊnt pakket ind Anbefaler altid veninder og bekendte om at bruge denne side nÃ¥r de skal bruge d... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Alt til hjemmelavede smykker. Smykkesnor, perler, vedhÊng, gaveposer og Êsker, smykkestativer m.m.
Linde Allé 8, 6400, SÞnderborg, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Hurtig levering, perfekt emballage, venlig tone i vores kommunikation !
Handler bestemt her igen, og vil anbefale til alle !!!!

Perleshoppen.dk ããã®åç
Jeg bestilte en masse forskelligt, perler, lÊdersnor, vedhÊng osv. Generelt var kvaliteten dårlig (Temu-agtig) og jeg fik nogle forkerte perler.. da jeg skal sende det retur bliver jeg dog lettere irriteret fordi jeg i betingelserne kunne lÊse at jeg selv skulle betale fragt (laveste pris 45 kr. med Dao) - hvilket var fint, men da jeg skriver til dem at jeg vil returnere så vil de ikke tage i mod Dao og KUN til privatadresse- så det kostede mig over 60 kr.
Opdatering: I skriver jo også at I ikke gider at hente i en pakkeshop - så dvs. at returfragt med F.eks. PostNord bliver 60+ kr. og det skriver i som et krav - det står der bare ikke i jeres betingelser når man kÞber hos jer.
Under alle omstÊndigheder var de fleste af de varer jeg modtog meget dårlig kvalitet - temu eller Shein, same same..
Jeg kan bare virkelig anbefale at finde et andet sted at kÞbe perler, smykkedele osv. Elsker Beadhouse og det vil jeg anbefale alle ð€
Update: Det er ganske enkelt lÞgn det du skriver - I har endda en prisliste over PostNord og Dao forsendelser i jeres betingelser, så det er da godt nok misvisende. Når en virksomheds ejer/medarbejder svarer sine kunder som du gÞr, så vil jeg hellere handle til overpris alle andre steder⊠- Steder som kan behandle deres kunder med respekt og tage imod returvarer. Dem er der heldigvis mange af.

Perleshoppen.dk ããã®åç
Kvaliteten levede op til min forventning, så billedet snyder ikke!

Perleshoppen.dk ããã®åç
Min datter har lige fået en julegave herfra en Smykkestativ i mat guld finish m/ roterende sokkel. 35 cm kvalitet er et or der ikke findes har aldrig set noget så dårligt fÞr

Perleshoppen.dk ããã®åç
De har et meget stort udvalg til gode priser. Det var fantastisk at få varen dagen efter bestilling. Meget hurtigt i denne tid.

Perleshoppen.dk ããã®åç
Hurtig og nemt, ingen problemer.
Her på adressen var vi i tvivl om, om varen var leveret, efter opringning til forretningen, kunne de efter et tjek se, at den ikke kunne vÊret nået frem endnu, de brugte faktisk lidt tid på os

Perleshoppen.dk ããã®åç
Jeg havde bestilt nogle magneter hos Perleshoppen, men DAO havde desvÊrre lavet en fejl under fragten. Jeg kontaktede Perleshoppen, og jeg fik hurtigt et venligt svar tilbage. De beklagede selvom fejlen slet ikke var deres og de sendte straks en ny pakke afsted.
Det er virkelig god kundeservice, og sådan noget gÞr, at jeg helt sikkert handler her igen. Stor ros herfra!

Perleshoppen.dk ããã®åç
Svarede på vigtigt spÞrgsmål kl. 8 sÞndag morgen. Fantastisk service . Redigeret. Fine vare til god pris og jeg fik varen dagen efter de var sendt. Jeg anbefaler varmt.

Perleshoppen.dk ããã®åç
Super billigt butik og gode varer og hurtig forsendelse âïžð€

Perleshoppen.dk ããã®åç
Meget tilfreds og kundeservice helt i top.

Perleshoppen.dk ããã®åç
Topservice hos Perleshoppen, nem at komme i kontakt med, lynhurtigt levering, fair priser og stort udvalg, det er hvad der kendetegner Perleshoppen.
Desuden en super rar, helt nede på jorden og behagelig samtale ved samtale med Helge.
KÞber her igen og igen.

Perleshoppen.dk ããã®åç
Det var super hurtig levering og prisvenlige produkter, meget tilfreds med mit kÞb.

Perleshoppen.dk ããã®åç
Har brugt Perleshoppen flere gange og hver gang har bare vÊret i top!
Super hurtig levering og altid pÊnt pakket ind
Anbefaler altid veninder og bekendte om at bruge denne side når de skal bruge diverse perler - isÊr fordi priserne ikke er hÞje

Perleshoppen.dk ããã®åç
Fine produkter og hurtig levering. Har handlet flere gange med firmaet og fortsÊtter med det.

Perleshoppen.dk ããã®åç
Jeg har modtaget en B-7000 lim til at skulle lave design på tÞj..
Til min store overraskelse da jeg åbnede tuben var den allerede åbnet i forvejen og blevet brugt!
Det kan simpelhen ikke vÊre rigtigt at man bestiller noget som allerede er blevet brugt i forvejen.
Vil ikke anbefale at kÞbe hos dem!

Perleshoppen.dk ããã®åç
Overskuelig hjemmeside, hurtig forsendelse og forsvarlig indpakning. Jeg er desuden også meget tilfreds med varerne! :)

Perleshoppen.dk ããã®åç
Hurtig svar ved spÞrgsmål.
Også hurtig ekspedition af ordrer.
Kan kun anbefale perleshoppen.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã