レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

䌁業が回答したした

Hvis du hader reklamer skal du ikke handle der bare en eneste gang. Selvom du ikke har sagt ja tak til nyhedsbreve bliver du overdÊnget med hans reklamer pÃ¥ mail. Jeg kom til at handle der en gang.... もっず芋る

Jeg har lagt en bestilling og fik leveret 2 dage efter. Alt gik smertefrit og ved et spÞrgsmÃ¥l via mail fik jeg rimeligt hurtigt svar. Vil gerne anbefale perleshoppen.dk til hobbyfolket :) Kun é... もっず芋る

䌁業が回答したした

Har brugt Perleshoppen flere gange og hver gang har bare vÊret i top! Super hurtig levering og altid pÊnt pakket ind Anbefaler altid veninder og bekendte om at bruge denne side nÃ¥r de skal bruge d... もっず芋る

䌁業情報

1. ホビヌショップ

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Alt til hjemmelavede smykker. Smykkesnor, perler, vedhÊng, gaveposer og Êsker, smykkestativer m.m.

4.5

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

194件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Super god kundeservice

Hurtig levering, perfekt emballage, venlig tone i vores kommunikation !
Handler bestemt her igen, og vil anbefale til alle !!!!

2026幎4月2日

Hej Anita,

Tak for din fine anmeldelse.
Vi gÞr vores bedste. Hvis du er glad, er vi det også :-)

Overholder ikke egne returbetingelser

Jeg bestilte en masse forskelligt, perler, lÊdersnor, vedhÊng osv. Generelt var kvaliteten dårlig (Temu-agtig) og jeg fik nogle forkerte perler.. da jeg skal sende det retur bliver jeg dog lettere irriteret fordi jeg i betingelserne kunne lÊse at jeg selv skulle betale fragt (laveste pris 45 kr. med Dao) - hvilket var fint, men da jeg skriver til dem at jeg vil returnere så vil de ikke tage i mod Dao og KUN til privatadresse- så det kostede mig over 60 kr.

Opdatering: I skriver jo også at I ikke gider at hente i en pakkeshop - så dvs. at returfragt med F.eks. PostNord bliver 60+ kr. og det skriver i som et krav - det står der bare ikke i jeres betingelser når man kÞber hos jer.

Under alle omstÊndigheder var de fleste af de varer jeg modtog meget dårlig kvalitet - temu eller Shein, same same..

Jeg kan bare virkelig anbefale at finde et andet sted at kÞbe perler, smykkedele osv. Elsker Beadhouse og det vil jeg anbefale alle 🀗

Update: Det er ganske enkelt lÞgn det du skriver - I har endda en prisliste over PostNord og Dao forsendelser i jeres betingelser, sÃ¥ det er da godt nok misvisende. NÃ¥r en virksomheds ejer/medarbejder svarer sine kunder som du gÞr, sÃ¥ vil jeg hellere handle til overpris alle andre steder
 - Steder som kan behandle deres kunder med respekt og tage imod returvarer. Dem er der heldigvis mange af.

2026幎4月2日

Og igen,

Ta' dig lige sammen. En ting er hvem vi sender med og en anden ting er hvem du sender med.
DAO sender IKKE til erhvervsadresser, men erhverv kan selvfÞlgelig sende med DAO.
LÊs hvad der står og ikke hvad du tror der står.
Og vi behandler altid kunder på samme måde som de behandler os :-)

Hej igen,

Du må nok hellere lige pudse brillerne.
Vi skriver i vores betingelser:
" Returvarer skal sendes til vores adresse, da vi ikke har mulighed for at afhente i
pakkeshops el. lign. "
Der står intet om at vi ikke gider. Og der står heller ikke noget krav om hvem du bruger til at returnere.
Du må sende med lige den du har lyst til.
Du må gerne sende med DAO, de sender altså bare IKKE til erhvervsadresser og så ender pakken i pakkeshop.
Det skriver vi selvfÞlgelig da vi ikke gider at have bÞvl med kunder fordi pakken ryger retur. Og så har vi et nyt problem med dem der ligesom dig fortolker alting så det passer ind i deres "kram".
Du burde i min verden slet ikke handle på nettet når du misforstår alt selvom det er skrevet klart og tydeligt.
Selv kÞbeloven som du sikker ikke har kigget i.
Og så kender jeg selvfÞlgelig Beadhouse og alle de andre. De kÞber skam deres varer de samme steder som vi gÞr. De har så bare en helt anden pris end os.

Perleshoppen

Kvaliteten levede op til min

Kvaliteten levede op til min forventning, så billedet snyder ikke!

2026幎2月3日

Hej Anna Grete,

Tak for din positive anmeldelse.
Vi gÞr vores bedste for at billedet og beskrivelsen passer til det man modtager :-)

Helge

Min datter har lige fået en julegave

Min datter har lige fået en julegave herfra en Smykkestativ i mat guld finish m/ roterende sokkel. 35 cm kvalitet er et or der ikke findes har aldrig set noget så dårligt fÞr

2025幎12月24日

Hej Stefan,

Altså, vi har et telefonnummer man kan bruge for at kontakte os og vi har også en e-mail vi svarer på.
Det var måske en god ide at kontakte os når noget ikke er efter forventningerne.
Jeg kan se at det er en måned siden at stativet er kÞbt så der har vÊret rigeligt tid til at tjekke det. Det ville jeg selv nok gÞre, isÊr når det er til en gave.
Men det korte af det lange er, at du gerne må ringe eller skrive til os, så vi kan få rettet op på fejlen.
Ingen sure miner her :-)

Helge

De har et meget stort udvalg til gode

De har et meget stort udvalg til gode priser. Det var fantastisk at få varen dagen efter bestilling. Meget hurtigt i denne tid.

2025幎12月9日

Hej Marianne,

Tak for din positive anmeldelse.
GlÊdelig Jul til dig og dine.

Hurtig og nemt

Hurtig og nemt, ingen problemer.

Her på adressen var vi i tvivl om, om varen var leveret, efter opringning til forretningen, kunne de efter et tjek se, at den ikke kunne vÊret nået frem endnu, de brugte faktisk lidt tid på os

2025幎12月5日

Hej Leif,

Tak for din positive anmeldelse.
Vi er her jo for at hjÊlpe, hvis der er tvivl om noget vedr. en ordre :-)

GlÊdelig Jul til dig og dine.

Helge

Kundetilfredshed betyder meget her.

Jeg havde bestilt nogle magneter hos Perleshoppen, men DAO havde desvÊrre lavet en fejl under fragten. Jeg kontaktede Perleshoppen, og jeg fik hurtigt et venligt svar tilbage. De beklagede selvom fejlen slet ikke var deres og de sendte straks en ny pakke afsted.

Det er virkelig god kundeservice, og sådan noget gÞr, at jeg helt sikkert handler her igen. Stor ros herfra!

2025幎12月7日

Hej Kristian,

Jamen tak for den fine anmeldelse.
Det glÊder mig at du er glad.
Rigtig glÊdelig Jul til dig og dine herfra.

Fantastisk service

Svarede på vigtigt spÞrgsmål kl. 8 sÞndag morgen. Fantastisk service . Redigeret. Fine vare til god pris og jeg fik varen dagen efter de var sendt. Jeg anbefaler varmt.

2025幎11月23日

Hej Robyn,

Tak for stjernerne.
Jo, det sker nogen gange at jeg lige falder over en mail i weekenden,
der kan besvares i et snuptag :-)

Topservice hos Perleshoppen

Topservice hos Perleshoppen, nem at komme i kontakt med, lynhurtigt levering, fair priser og stort udvalg, det er hvad der kendetegner Perleshoppen.
Desuden en super rar, helt nede på jorden og behagelig samtale ved samtale med Helge.
KÞber her igen og igen.

2025幎11月17日

Hej,

Bedre sent end aldrig.
Tak for din flotte anmeldelse og roserne :-)

Helge

Det var super hurtig levering og prisvenlige produkter, meget tilfreds med mit kÞb.

2025幎10月30日

Hej Boni,

Den er vÊrdsat :-)

Altid god oplevelse

Har brugt Perleshoppen flere gange og hver gang har bare vÊret i top!
Super hurtig levering og altid pÊnt pakket ind
Anbefaler altid veninder og bekendte om at bruge denne side når de skal bruge diverse perler - isÊr fordi priserne ikke er hÞje

2025幎10月31日

Hej Annika,

Tak for din fine anmeldelse og "roserne".
SkÞnt du anbefaler os, da mund til mund metoden jo er den mest trovÊrdige :-)

Brugte produkter

Jeg har modtaget en B-7000 lim til at skulle lave design på tÞj..
Til min store overraskelse da jeg åbnede tuben var den allerede åbnet i forvejen og blevet brugt!
Det kan simpelhen ikke vÊre rigtigt at man bestiller noget som allerede er blevet brugt i forvejen.
Vil ikke anbefale at kÞbe hos dem!

2025幎10月31日

Hej Michala,

Hvorfor tror du at den allerede er blevet brugt?
Tuben er jo ikke forseglet men lukkes med den tynde nål der sidder i hÊtten,
som lukker tuben nede i applikatoren.
Nu har vi solgt den type lim i over 10 år og aldrig har der vÊret
nogen der syntes at de var "brugt".
Du burde jo ikke udtale dig om noget du ikke ved noget om, uden lige at forespÞrge hos sÊlgeren.
Limen er som den skal vÊre og indeholder det den skal.

Super

Fine ting og hurtig levering

2025幎9月16日

Hej Marlene,

Mange tak for din positive anmeldelse :-)

Helge

FÞrste, men i hvert fald ikke sidste gang jeg handler hos Perleshoppen

Overskuelig hjemmeside, hurtig forsendelse og forsvarlig indpakning. Jeg er desuden også meget tilfreds med varerne! :)

2025幎9月12日

Hej,

Tak for din positive anmeldelse.
Det glÊder mig at du er tilfreds med alt det du har oplevet hos os :-)

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。