åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos Perlesmuk finder du et udvalg af smykker med ferskvandsperler, sten & krystaller. Smykkerne er altid håndlavet med kÊrlighed. Da smykkerne laves med naturmaterialer vil hvert et smykke vÊre unikt og sit helt eget. Hos Perlesmuk vil du mÊrke at hver og en ordre bliver behandlet med kÊrlighed. Det skal vÊre noget specielt at modtage en pakke.
Semvej, 9550, Mariager, ãã³ããŒã¯
- kontakt@perlesmuk.dk
- perlesmuk.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
Fantastisk service ð¥°
Fantastisk service 𥰠- laves efter Þnske som giver smykkerne sit eget personlige prÊg.
âïžâïžâïžâïžâïž
Super smukke smykkerðžð€© rigtig god service og hurtig levering ððŒ

Super flot
Wow hvor er det nogle flotte smykker. SpÊndt på hvad konfirmanden siger til dem.

Perlesmuk ããã®åç
Virkelig flot halskÊdeâ€ïž hurtig leveringâŠ
Virkelig flot halskÊdeâ€ïž hurtig levering og fint pakket ind. Her handler jeg gerne igen og vil gerne give de bedste anbefalingerð

Perlesmuk ããã®åç
Alt var som det skulle vÊreð
Helt igennem fantastisk service ogâŠ
Helt igennem fantastisk service og vildt smukke smykkerðžâš

God kundeservice
God kundeservice. Lidt irriterende at man ikke kan kontakte virksomheden telefonisk.

Virkeligt flotte smykker
Virkeligt flotte smykker, og rigtig god kvalitet. Vil klart anbefale at kÞbe derfra.

Flotte produkter og hurtig service ð
Det er tredje gang jeg kÞber smykker fra perlesmuk, og det er klart ikke sidste gang!
Flotte produkter og hurtig service ð

Rigtig god oplevelse
Har flere smykker fra Perlesmuk. Alle smykkerne er af lÊkker kvalitet. Flotte klassiske og tidslÞse smykker, til en god pris. Derudover fantastisk sÞd og hurtig service!:-)

Perlesmuk ããã®åç
Super flotte smykker i lÊkker kvalitet!
Super flotte smykker i lÊkker kvalitet!
LÃ¥sen pÃ¥ mit armbÃ¥nd gik i stykker, men Marie yder fantastisk service og fik det repareret ð€©

KÞbte de smukkeste Þreringe
KÞbte de smukkeste Þreringe, og fik Marie til at lave en halskÊde til mig der matchede. Varerne blev leveret i fin Êske og lidt sÞdt var med i posen. De bedste anbefalinger herfra.

Perlesmuk ããã®åç
Smukke og unikke smykker til billige priser
Smukke og unikke smykker til billige priser. Jeg er simpelthen så glad for alle mine smykker fra Perlesmuk og bÊrer dem hver dag, hvis ikke 24/7. Smykkerne er i super god kvalitet og er holdbare ned til mindste detalje.
Ekstremt god service. Jeg skrev og efterspurgte en halskÊde der passede til et armbånd jeg tideligere havde kÞbt. Få dage efter stod jeg med den fineste halskÊde. Jeg bÊrer halskÊden og armbåndet hver dag.