レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Eminent kundeservice Bestilte en foderspand fredag aften men af en eller anden grund blev der lagt 2 bestillinger. Jeg skulle have haft ringet til kundeservice her mandag 8.30 når de åbnede, men... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Virkelig godt kattegrus 😻 Jeg er meget tilfreds med både produktet og den service jeg har oplevet indtil nu. Jeg har købt varianten med bærduft, og det virker rigtig godt. Der er ingen lugt he... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Essential foder. Nemt at bestille. 10 % rabat ved køb af 2 poser. Lynhurtig levering - denne gang allerede dagen efter . Foderet er dyrt - men simpelthen verdensklasse . Kornfrit og uden nog... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Alt har været helt perfekt! Jeg har nu handlet hos Simbas Foder 3 gange og der har intet været at sætte en finger på. Nem købsproces, fine varer, gode tilbud, lynhurtig forsendelse m. opdateringer mv... もっと見る

企業情報

1. 家畜飼料販売業者

当該企業による記述

Vi er din pålidelige samarbejdspartner inden for foder til hunde, katte, kaniner og gnavere. Vores sortiment tilbyder førsteklasses ernæring til dine kæledyr, der understøtter deres trivsel og velvære.

4.8

通常1週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Virkelig hurtig levering og fin…

Virkelig hurtig levering og fin indpakning og gode varer

2025年12月1日

Petland ApS からの回答

Mange tak for din anmeldelse - vi er glade for at høre, at alt er kommet godt frem, og du er glad for varerne😊

Super betjening

Super betjening, overskuelig bestilling og hurtig levering 🤩

2025年11月27日

Petland ApS からの回答

Mange tak for din anmeldelse - det er vi meget glade for at høre😊

Jeg elsker Simbasfoder.dk

Jeg elsker Simbasfoder.dk. Der er altid hurtig levering og god service. Jeg handler til både hunde og katte, har gjort det i mange år, og ser ingen grund til at lade være.

2025年5月30日

Petland ApS からの回答

Mange tak for din anmeldelse - det er vi meget glade for at høre, vi håber i vil følge med os fremover😊

De bedste hilsner fra Tobias🐾

5つ星のうち5の評価

Har handlet to gange hos dem

Har handlet to gange hos dem, og der er top service og hurtig levering.

2025年11月24日

Petland ApS からの回答

Mange tak for din anmeldelse - vi er rigtig glade for, at vi har kunne gøre det til en god oplevelse at handle hos os. Vi glæder os til at kunne hjælpe igen en anden gang😊

5つ星のうち4の評価

ok pris og levering

2025年11月10日

Petland ApS からの回答

Mange tak for din anmeldelse - vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os. Hvis der er noget, vi kan gøre for at fortjene den sidste stjerne, så lytter vi altid, så vi kan give jer en endnu bedre oplevelse næste gang😊

Rigtig god oplevelse.

God og overskuelig hjemmeside.
Gode priser og hurtig levering.

2025年10月2日

Petland ApS からの回答

Mange tak for din anmeldelse - vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hele vejen rundt😊

5つ星のうち5の評価

God foder til prisen som har sikret en…

God foder til prisen som har sikret en god og stabil mave

2025年9月10日

Petland ApS からの回答

Mange tak for din anmeldelse - vi er glade for at høre, at foderet har haft den rette effekt hos jer, så er prisen kun en bonus😉

5つ星のうち5の評価

Hundemad i god kvalitet til rimelig…

Hundemad i god kvalitet til rimelig pris. Hurtig og samtidig gratis hjemme-levering, hvilket er virkelig dejligt, når det er så tungt.

2025年11月3日

Petland ApS からの回答

Mange tak for din anmeldelse - vi er meget glade for at høre, at du og din hund har haft en god oplevelse med os og vores produkter. Vi er glade for at kunne gøre det nemmere for jer😊

5つ星のうち5の評価

Let bestilling og hurtig levering…😊

Let og overskuelig hjemmeside for bestilling. Super god kundeservice ved forespørgsler pr. mail. Hurtig og pålidelig levering. Her kan man trygt handle…🌟🌟🌟🌟🌟

2025年11月4日

Petland ApS からの回答

Mange tak for din anmeldelse - det er super dejlig fredagslæsning⭐ Vi er meget glade for, at du gerne vil anbefale os, og håber på at se dig igen på shoppen😊

De bedste hilsner fra Tobias😁

5つ星のうち4の評価

Hurtig levering god service

2025年10月22日

Petland ApS からの回答

Mange tak for din anmeldelse - vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os. Hvis der er noget, vi kunne have gjort anderledes for at gøre os fortjent til 5 stjerner, så er du altid velkommen til at tage fat i os😁

De bedste hilsner fra Tobias🐾

5つ星のうち5の評価

Jeg har købt kattegrus og der er…

Jeg har købt kattegrus og der er virkelig et god og suger og luget slet ikke så det er ikke sidst gang jeg køber det

2025年10月24日

Petland ApS からの回答

Mange tak for din anmeldelse - vi er meget glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kattegrus - du er altid velkommen igen😊

5つ星のうち5の評価

Fin og hurtig kommunikation pr

Fin og hurtig kommunikation pr. mail og hurtig levering 👍

2025年10月6日

Petland ApS からの回答

Mange tak for din anmeldelse - vi er glade for, at du have en god oplevelse hos os. Vi forsøger altid at være lynhurtige på tasterne😉

Altid super hurtig levering

Altid super hurtig levering - lige til døren

2025年10月13日

Petland ApS からの回答

Mange tak for anmeldelsen - vi er glade for, at alt gik som forventet😊

Levering

Tak for hurtig levering

2025年10月15日

Petland ApS からの回答

Mange tak for anmeldelsen - og selv tak, vi er glade for at det levede op til forventningerne😊

5つ星のうち5の評価

Gode priser og hurtig levering

Gode priser og hurtig levering. Sendte en prøve på kattemad med.

2025年9月30日

Petland ApS からの回答

Mange tak for din anmeldelse - vi er glade for, at du havde en god oplevelse hos os - og vi håber smagsprøven faldt i god jord😉

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。