Banner for Petlux

4.3

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Een apparaat dat precies na de garantieperiode besluit eigen plannen te trekken

5぀星のうち4の評䟡

We zijn heel tevreden met onze V 3 XXL We hadden wat kleine probleempjes maar werden vlot en spontaan geholpen door Thimo, zelfs telefonisch contact gehad om uitleg te geven en probleem op te lossen... もっず芋る

䌁業情報

1. ペットショップ

圓該䌁業による蚘述

Shop de mooiste design artikelen voor uw huisdier via de website of bij een van onze partners in de winkel.

連絡先

通垞1カ月以䞊経っおから回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Met de nodige aarzeling heb ik de

Met de nodige aarzeling heb ik de Petlux-klantenservice benaderd. De dealer kon mij niet helpen. Ook de uiterst behulpzame telefoniste kon mij niet direct helpen, maar beloofde contact op te nemen. En tot mijn verrassing gebeurde dat ook en ze hadden het gevonden, een oplaadkabeltje voor de massage borstel waar onze kat aan verslaafd is. Het werd kosteloos opgestuurd, klasse service!

2026幎4月15日
5぀星のうち5の評䟡

Top Product, nog betere service!

Toen ik de kattenbak ontving was er wat beschadigd geraakt tijdens transport. Zonder problemen werd dit gelijk opgelost. Het contact was makkelijk en snel via whatsapp. Nadat dit opgelost was bleken er wat problemen met de app te zijn, hierover een berichtje naar Thimo gedaan, hij heeft dit gelijk opgepakt en door heen en weer te appen doet de app nu precies wat die moet doen!

Dit is echt een top manier van communicatie met een bedrijf. In het begin (toen ik het defecte onderdeel zag) was ik bang dat het de zoveelste Chinese/dropshipping was. Maar na het contact met Thimo moet ik zeggen dat niets minder waar is.

2026幎3月21日

Petlux からの回答

Dank je wel voor je review, Henk-Jan.

Fijn om te horen dat het snel en goed is opgelost en dat het contact via WhatsApp zo prettig verliep. Daar doen we het voor.

Mooi dat ook de app nu naar wens werkt, we geven je compliment zeker door aan Thimo 😊

5぀星のうち5の評䟡

Alles op tijd binnen en goed

Alles op tijd binnen en goed gecommuniceerd. Fijn dat ze reserve onderdelen verkopen voor de automatische kattenbak. Zo gaat deze nog een tijdje mee.

Petlux からの回答

Dank je wel voor je review, Patricia.

Fijn om te horen dat alles op tijd is binnengekomen en dat de communicatie duidelijk was.

Mooi dat je het voordeel van de reserve onderdelen ervaart, zo blijft de kattenbak inderdaad langer goed werken.

Uitstekende persoonlijke service en

Uitstekende persoonlijke service en prachtig product

Na een moeizame start elders ben ik direct bij Petlux terechtgekomen voor de aanschaf van de V3. Ik ben zeer onder de indruk van de service. Ik werd persoonlijk en deskundig geholpen door Thimo, die alle tijd nam om mijn vragen te beantwoorden en alles administratief perfect af te wikkelen.

De communicatie verliep vlot en professioneel, waardoor de bestelling uiteindelijk snel en correct werd geleverd. Het is duidelijk een bedrijf dat hart heeft voor de klant. De Petlux v3 is inmiddels in gebruik en voldoet aan alle verwachtingen.

Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit en een persoonlijke benadering!

2026幎4月10日

Petlux からの回答

Dank je wel voor je review, Dennis.

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over zowel het product als de service. Daar doen we het voor.

Mooi dat alles soepel is verlopen en dat je zo goed geholpen bent, we geven je compliment zeker door aan Thimo 😊

5぀星のうち5の評䟡

Service die verder gaat dan garantie

Een apparaat dat precies na de garantieperiode besluit eigen plannen te trekken
 we kennen het allemaal. Gelukkig dacht Thimo direct mee, pakte het proactief op en zorgde hij voor een oplossing zonder gedoe. Dat is service zoals je hoopt dat het altijd is: betrokken, snel en menselijk. En het belangrijkste resultaat? Mijn pluizige viervoeters weer helemaal tevreden. Dankjewel voor het meedenken en de fijne hulp!

2026幎4月12日

Petlux からの回答

ank je wel voor je review, Daphne.

Fijn om te horen dat er goed met je is meegedacht en dat het zo netjes is opgelost. Daar doen we het voor.

Mooi dat je viervoeters weer tevreden zijn 😊 we geven je compliment zeker door aan Thimo.

5぀星のうち1の評䟡

De cv app is rampzalig.

De cv app is rampzalig.
App functioneert niet: ik kan niets instellen, katten worden niet gewogen evenals toiletgang. Daarnaast maakt het apparaat vreselijke herrie en loopt steeds vast. NIET DOEN!!!

2026幎4月11日

Petlux からの回答

Dank je wel voor je review, Somicha.

Wat vervelend om te lezen dat je deze ervaring hebt met de app en het apparaat, dat is natuurlijk niet de bedoeling.

We kijken hier graag met je mee om dit op te lossen. Vaak zijn dit soort problemen met instellingen, verbinding of updates goed te verhelpen. Heb je al met ons contact opgenomen om dit voor je op te lossen?

We zijn benieuwd of dit inmiddels al is opgelost, of dat we je hierbij nog kunnen helpen.

5぀星のうち4の評䟡

We zijn heel tevreden met onze V 3 XXL

We zijn heel tevreden met onze V 3 XXL
We hadden wat kleine probleempjes maar werden vlot en spontaan geholpen door Thimo, zelfs telefonisch contact gehad om uitleg te geven en probleem op te lossen 👌Een super service noem ik dat en aanbeveling waard 😻

2026幎4月11日

Petlux からの回答

Dank je wel voor je review, Greet.

Fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn en dat alles goed is opgelost. Daar doen we het voor.

Mooi dat het contact zo prettig verliep, we geven je compliment zeker door aan Thimo 😊

Petlux v3 XXL afdichting

Petlux v3 was de afdichting rubber op een of andere manier vast komen te zitten en daardoor er af geschuurd. Ik heb een app-je naar Petlux gestuurd binnen paar minuten hadden ze al gereageerd en binnen 2 dagen had ik het vervangende onderdeel al ontvangen. Prima en goede service van Petlux.

2026幎4月8日

Petlux からの回答

Dank je wel voor je review, Michael.

Fijn om te horen dat je zo snel geholpen bent en dat het onderdeel direct is opgelost. Daar doen we het voor.!

5぀星のうち5の評䟡

Mijn bestelling is vlot binnen en ook

Mijn bestelling is vlot binnen en ook het telefonisch contact ging goed. Het gesprek zelf was vriendelijke en meegaand.

2026幎4月1日

Petlux からの回答

Dank je wel voor je review, Mylou.

Fijn om te horen dat je bestelling vlot is binnengekomen en dat het contact prettig is verlopen. Daar doen we het voor.

5぀星のうち5の評䟡

Snelle verzending en zeer goede

Snelle verzending en zeer goede service. Dit is mijn 2e V3 kattenbak en deze is weer een beetje beter en mooier geworden! Er wordt hier duidelijk geluisterd naar de feedback van de klanten. Ze staan nu naast elkaar te pronken. ;-)

Petlux からの回答

Dank je wel voor je mooie review, Ilse.

Wat leuk om te horen dat je al een tweede V3 hebt en dat je de verbeteringen ziet, daar doen we het voor.

Mooi dat ze samen staan te pronken 😊 Daar worden wij blij van!

5぀星のうち1の評䟡

Rooster op de V3 xxl

Rooster op de V3 xxl. Klikken?! Nee dus! Dit rooster zit zonder schroef los. Schroefgaatje zit wel in het rooster. Schroef niet meegeleverd🙈.
Dag later nette reactie op mijn bericht. Schroef alsnog nagezonden, echter had ik zelf al schroefje thuis gevonden. Maar toch netjes van hen.

2026幎4月6日

Petlux からの回答

Dank je wel voor je review, Addy.

Wat jammer om te horen dat het rooster niet goed vast zit, en balen dat het schroefje ontbreekt. Mogelijk is deze uit het doosje gevallen, dat kan helaas gebeuren.

We lossen dit direct voor je op, we sturen je een berichtje en sturen het schroefje naar je op.

Petlux V3 en app

Ik ben sinds een anderhalve maand in het bezit van mijn petlux V3. Ik heb daar heel lang op moeten wachten maar ik moet zeggen het was het wachten waard. In het begin waren er problemen met de app maar dankzij Thimo werd dit probleem opgelost. Ik had vroeger de petlux V2 en voor mijn Ragdoll van 6 kg was die toch wel te klein. De V3 is veel groter, veel handiger met een vergaarbak onderaan en geen last meer van hinderlijke geurtjes. Ik gebruik het tofu kattenzand van petlux en ik verbruik veel minder kattenzand dan met mijn vorige kattenzand. De app van de V3 is bijzonder nuttig, je kan zien hoeveel keer de kattenbak gebruikt is en omdat ik drie ragdolls heb, heb ik in de app hun begingewicht ingegeven en kan ik perfect zien of ze hun gewicht houden. Ik en mijn katten worden vrolijk met deze V3 in huis.

Sonja , België

Petlux からの回答

Dank je wel voor je review, Sonja.

Fijn om te horen dat je zo tevreden bent en dat het wachten uiteindelijk de moeite waard is geweest.

Mooi dat de V3 beter past bij je Ragdolls en dat je de voordelen ervaart, zowel qua gebruik als via de app. We geven je compliment ook zeker door aan Thimo 😊

5぀星のうち5の評䟡

Snel gereageerd bij service team

Snel gereageerd bij service team. Binnen een uur en ook in de avond! Top service!

2026幎1月19日

Petlux からの回答

Dank je wel voor je review.

Fijn om te horen dat je zo snel geholpen bent en dat je onze service zo hebt ervaren, daar doen we het voor.

Snelle levering goed product

Snelle levering goed product. Staffel korting zou fijn zijn

2026幎3月31日

Petlux からの回答

Dank je wel voor je review, Marieke.

Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en het product.

Je tip over staffelkorting nemen we zeker mee, dat is waardevolle feedback.!

5぀星のうち5の評䟡

Ik ben echt zeer tevreden over mijn

Ik ben echt zeer tevreden over mijn ervaring.

Mijn XXL kattenbak voor Maine Coon is na een tijdje gebruik stuk gegaan, wat natuurlijk jammer is. Maar hoe dit werd opgelost, maakt echt het verschil. Na contact op te nemen, werd mijn probleem meteen serieus genomen en zonder enige discussie aangepakt.
Dit allemaal via WhatsApp.

Er werd onmiddellijk een nieuwe kattenbak opgestuurd, en dit zonder gedoe of lange wachttijden. De communicatie verliep ook vlot en correct, wat altijd een groot pluspunt is.

Het is tegenwoordig zeldzaam om nog zo’n klantgerichte en efficiënte service te krijgen. Je merkt dat ze echt meedenken met de klant en problemen snel willen oplossen.

Voor mij is dit een bedrijf waar ik met vertrouwen opnieuw zal bestellen. Absoluut een aanrader! ⭐⭐⭐⭐⭐

2026幎3月31日

Petlux からの回答

Dank je wel voor je uitgebreide review, Jens.

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over hoe het is opgelost, daar doen we het voor.

Mooi dat de communicatie en service via WhatsApp zo goed zijn bevallen en dat alles snel geregeld kon worden. We geven je compliment ook zeker door aan Thimo 😊

Uitstekende service

Uitstekende service. Makkelijk contact te leggen.

Wij hebben een automatische kattenbak afgehaald in het magazijn. Vriendelijk personeel. Men nam de tijd om alles uit te leggen. Ook nog de kattenbak korrels mee genomen. Echt heel erg fijn deze korrels. Wij zijn nog andere merken aan het uit proberen, maar deze van petlux blijven onze favoriet.

Na onze aankoop makkelijk vragen kunnen stellen via whats app. Je krijgt snel antwoord op je vragen. Wij zijn dik tevreden over onze aankoop maar nog meer over de klanten service. Super!!!!

2026幎3月25日

Petlux からの回答

Dank je wel voor je review, Mariska.

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over zowel het product als onze service. Daar doen we het voor.

Mooi dat jullie ook zo enthousiast zijn over de korrels en dat het contact via WhatsApp prettig verloopt.

Erg tevreden!

Na een lange poos moeten wachten, was nog niet alles helemaal in orde in het begin. De klantenservice heeft er zo veel mogelijk aan gedaan, tot we tevreden waren en de kattenbak goed werkte! Nu na al een lange tijd in gebruik, bevalt hij nog steeds erg goed, ook als er nu nog iets aan de hand is worden we zeer vriendelijk te woord gestaan en geholpen tot het opgelost is.

2026幎3月27日

Petlux からの回答

Dank je wel voor je review, Raymon.

Fijn om te horen dat je uiteindelijk zo tevreden bent en dat alles goed werkt. Daar doen we het voor.

Ook mooi om te lezen dat je onze service zo hebt ervaren, we helpen je natuurlijk graag.

Mooie box

Mooie box, prima kwaliteit, wel niet eenvoudig te monteren

2026幎3月25日

Petlux からの回答

Dank je wel voor je review 😊

Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en dat je het product nooit vindt.

Goed dat je aan geeft dat het wat lastig was om te monteren, dit nemen wij zeker mee! Bedankt!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。