レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

䌁業が回答したした

Petlux er for mig et super godt sted og handle , og de er klar til og hjÊlpe hvis man har brug for det. Hos petlux har jeg endelig fundet et foder min store hund kan tÃ¥le og som hjÊlper pÃ¥ hans mave o... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har sjÊldent oplevet sÃ¥ professionel og imÞdekommende kundeservice. En mindre fejl i min bestilling af kattemad ( Forsinket ) blev hÃ¥ndteret med lynhurtig respons, stor venlighed og en generÞs ko... もっず芋る

Jeg tager normalt altid til Østerbro petlux for at kÞbe kattemad som mine katte har vÊret glade for og det er mega sundt sÃ¥ det er et win-win. Dog ville jeg siger at i skal holde jer langt vÊk fra... もっず芋る

䌁業情報

1. ペット甚品店
  2. 家畜飌料販売業者
  3. ペットショップ

圓該䌁業による蚘述

Petlux er en dansk web shop med eksklusive brands til hund og kat. Du finder vores fysiske butikker i Hellerup, Østerbro og pÃ¥ Frederiksberg. Vores sortiment er nÞje udvalgte varer til de kÊledyrs ejere der er sÊrligt bevidste omkring kvalitet og design. Du finder kun de de bedste top brands sÃ¥ som MiaCara, Fashion Dog, Mush, Grandorf, Essential Foods, Grandorf Fresh, Dog Copenhagen, Woolf, Naturea, Mush, Biogance, Natural Dog Company m.fl.

4.1

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

5715件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 28に回答しおいたす

通垞1カ月以内に回答

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Do not trust this company!

Ordered dog food. Contacted them after a week that nothing was sent yet. After several emails they finally answered that it was delayed and would send it on Monday. Again 5 days later still nothing happened. So today they just cancelled my order! Do not trust this company!

2026幎3月20日
Petlux | Pets and living ロゎ

Petlux | Pets and living からの回答

Hi Kris,

Thank you for your feedback – and I’m very sorry for your experience.

You’re absolutely right to be frustrated. Your order was delayed longer than we initially expected, and despite our communication, we unfortunately did not manage to get it dispatched as promised. That is not good enough.

The delay was caused by supply issues on the specific product, which took longer to arrive than originally confirmed. However, that does not change the fact that we should have handled the situation better and communicated more clearly throughout.

Rather than keeping you waiting without a reliable delivery date, we made the decision to cancel and refund your order. We understand that this was disappointing – especially after the time you had already waited.

This is not the experience we want any customer to have, and it does not reflect our usual level of service.

Once again, we sincerely apologize and appreciate you taking the time to share your experience.

Best regards,
Frederik
Petlux

Normalt ville pl få en hÞjere point

Normalt ville pl fÃ¥ en hÞjere point, pÃ¥ det seneste er der konstant mangel pÃ¥ varer i Østerbro afdelingen, der mangler stort set alt og det ser ud til at butikken er ved at lukke ? Hver gang fÃ¥r man at vide at der er leveringsproblemer - af sÃ¥ mange varer fra sÃ¥ mange leverandÞrer ????? Det lader til at varerne samles i Hellerup hvor ejeren ekspederer, og ejeren ikke forstÃ¥r sig pÃ¥ lagerstyring. mÃ¥tte det snart blive bedre ??

2026幎2月11日
Petlux | Pets and living ロゎ

Petlux | Pets and living からの回答

Hej Nils,

Tak for din anmeldelse og for også at anerkende, at din oplevelse normalt har vÊret bedre. Det sÊtter vi stor pris på.

Du har helt ret i, at vi den seneste tid har haft udfordringer med varetilgÊngeligheden i Østerbro-butikken. Det er desvÊrre et resultat af en kombination af leveringsproblemer fra flere leverandÞrer samt generelle udfordringer i markedet, som pÃ¥virker leveringstider pÃ¥ en rÊkke produkter.

NÃ¥r det er sagt, forstÃ¥r vi fuldt ud din frustration – det er selvfÞlgelig ikke den oplevelse, vi Þnsker at give, nÃ¥r man besÞger vores butik.

Vi arbejder lÞbende og målrettet på at forbedre vareflowet og sikre, at butikkerne er bedre fyldt op, så vi igen kan leve op til det niveau, du med rette forventer af os.

I forhold til din kommentar om lukning og lagerstyring kan vi dog forsikre, at det ikke er tilfÊldet – vi har fortsat fuld fokus pÃ¥ alle vores butikker, og Østerbro er en vigtig del af Petlux.

Vi håber meget, du vil give os en chance igen og vi er helt enige i, at det skal blive bedre.

Bedste hilsner
Frederik
Petlux

Virkelig dårlig kundeservice!

Bestilte varer hos dem d. 22/10-25 og siden er der intet sket. Skrev til dem men intet svar :-( I dag 27/10 stadig ingen respons til trods for at der står hurtig levering. Skrev igen at jeg ville annullere ordren og der kom så et svar via mail,at min ordre var annulleret. Ikke et ord om at de beklager eller andet kun annulering. Så jeg vender IKKE tilbage og kan ikke anbefale dem

2025幎10月27日
自発的なレビュヌ

Havde bestilt et parti hundefoder, og havde ikke hÞrt fra dem 3 dage efter. Ringende til kundeservice der straks tog sagen alvorligt og sÞrgede for at forderet blev leveret et par timer efter. God service :)

2025幎10月23日
自発的なレビュヌ

Nu vores faste leverandÞrer af kattemad

Bestilte Mush kattefoder, som blev leveret hurtigt og effektivt, ankom i en frostboks, sÃ¥ man ikke skal tÊnke pÃ¥ om det tÞr op, stillet pÊnt ved dÞren, lige til at slÊbe ind (sÃ¥ meget "lige til" som 18 kg kÞdboller kan vÊre 😄), kommer helt klart til at kÞbe fra dem i fremtiden.

2025幎9月24日

Enestående kundeservice

Jeg finder normalt kun vej ind på tp, når jeg har haft en dårlig oplevelse, men hos Petlux oplevede jeg så fremragende service, at jeg var nÞdt til det alligevel. Jeg elsker, når butikker kan finde ud af det med god kundeservice, og det kan Petlux i den grad.

Jeg bestilte nogle frostvarer en torsdag, og frost sendes normalt mandag, tirsdag og onsdag. En af varerne kunne ikke komme med i flamingokassen, og skulle derfor hentes i Herlev. Det undrede mig lidt, men jeg fik en forklaring på mail, og tÊnkte det var det. Blev så ringet op, hvor medarbejderen tilbÞd at kÞre forbi med den vare, der ikke kunne vÊre i den anden kasse. Jeg var på arbejde, men han sagde det var ikke noget problem, han kunne komme forbi efter kl. 16. Endte derfor med at få leveret hele min ordre samme dag som jeg havde bestilt plus et par pakker ekstra snacks. Det er helt afgjort en af mine allerbedste oplevelser med kundeservice nogensinde!

Tak!

2025幎6月26日

Enestående oplevelse!

Jeg har sjÊldent oplevet så professionel og imÞdekommende kundeservice. En mindre fejl i min bestilling af kattemad ( Forsinket ) blev håndteret med lynhurtig respons, stor venlighed og en generÞs kompensation. Det vidner om en virksomhed, der virkelig sÊtter kunderne fÞrst. Jeg er dybt imponeret og giver mine varmeste anbefalinger!
Mvh.Firas Karbotli

2025幎6月12日

LÃ¥ngsam leverans

Leveranstiden till Sverige Àr orimlig lÃ¥ng. Man undrar ju verkligen hur det kan ta 3 veckor för en leverans att ta sig över Öresundsbron? Man fÃ¥r inte heller nÃ¥got meddelande om att varorna inte finns pÃ¥ lager, utan det fÃ¥r man sjÀlv ringa upp och frÃ¥ga om. DÃ¥ fick jag 1 vara av 4 skickat till mig. Köp hellre frÃ¥n svensk butik.

2025幎5月30日

Fantastisk service

Endnu en fantastisk levering!

Jeg bestilte mandag. DesvÊrre var der sket en systemfejl, så ordren blev sendt retur. Jeg ringede til kundeservice, som var enorm sÞde og professionelle.
De sendte en ny ordre afsted, som jeg modtog onsdag. Dét er god service, der holder på kunderne. Jeg vil fortsat handle hos Petlux.

2025幎5月6日
自発的なレビュヌ

Ingen respons på kontakt forsÞg

Bestilte en relativ stor ordre d. 22/4.
Ordre nr. #100172265
Har endnu ingen opdatering modtaget siden ordrebekrÊftelsen.
Jeg sender en email med Þnske om opdatering d. 27/4 og da jeg intet har hÞrt rykker jeg i går 29/4.
Da jeg stadig intet har hÞrt noget i lÞbet af formiddagen i dag, ringer jeg for at få et svar, men hver gang jeg taster 1 for kundeservice bliver der lagt på efter 15 sekunder. Så forsÞgte jeg at taste ind til en af jeres lokationer, og bliver fortalt at jeg er kommet i kontakt med en butik og de kan ikke hjÊlpe. Men at jeg vil blive ringet op.

Jeg er normalt tålmodig og har også givet jer en uge til at komme med en melding. Men ikke engang en standard email der informere om jeres udfordringer, og ekstra ventetid. Heller ikke på telefon beskeden. Det er for mig uacceptabelt.

0 stjerner for jeres kundeservice! Med levering 1-2 dage, er det mindste man kan gÞre er at informere sine kunder om udfordringen. Og droppe jeres spam reklamer for at få flere ordrer, for i kan tydeligvis håndtere dem i allerede har.

2025幎4月30日
自発的なレビュヌ

2 weeks not deliver or RESPONSE!

I have ordered from Petlux on March 17 and got a confirmation that my order has shipped. I have not received any updated information on when the order will arrive. All my attempts to get in touch with them ( multiple emails and phone message) have gone unanswered. Do not order from them. I am in the process of calling my credit card company to reverse the charges as I am questioning if this company even exists!

2025幎3月17日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。