We zijn zo blij dat we Petmates hebben ontdekt. Al meer dan 40 jaar ervaring met kattenbakken en alle mogelijkheden. Nú eindelijk al een jaar abonnement op Petmates wat enorm zuinig in gebruik is en... もっと見る

企業が回答しました
Na verscheidene kattenbakvullingen getest te hebben komt dit product “kattenbaktofu” als kwalitatief het best naar voor. Iets minder prijzig zou het helemaal top maken ook al gaat het product lan... もっと見る
企業が回答しました
De tofugrint is geweldig! Ik heb gelijk een abonnement genomen voor mijn twee katten. De bezorging door DHL vond ik lastig, ik had aangegeven bij DHL dat ze op woensdag moeten bezorgen want dan kan ik... もっと見る
当該企業による記述

通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

PetMates からの回答
Tijdig word je op de hoogte gebracht. Tevreden over het product

Vlotte levering
Abonnement kattegrit zonder problemen wordt keurig optijd geleverd

PetMates からの回答
Omdat het lekker ruikt en gemakkelijk door te spoelen is in de wc. 1 nadeel : de zak is erg zwaar .

PetMates からの回答
Beste kwaliteit kattenbakvulling ooit .
Stuift niet, geurtjes worden langer vastgehouden en het loopt minder uit .

PetMates からの回答
Ik gebruik deze kattenbakvulling nu al een tijdje en over het algemeen ben ik echt wel tevreden. De korrels werken prettig en houden geurtjes goed tegen, zelfs met twee katten die samen één grote kattenbak gebruiken. Ik heb nog een tweede bak geprobeerd, maar daar doen ze gewoon niks mee, dus ik ben overgestapt op één grote bak. En eerlijk: zelfs met twee katten gaat een zak best lang mee.
Ik moet er wel bij zeggen dat ik fanatiek schep (2 tot 4 keer per dag), dus dat helpt natuurlijk ook mee.
Wat ik minder vind: de verzendkosten. Zeker als je een bundel koopt, voelt het alsof je korting weer een beetje verdwijnt door die kosten. Bij andere partijen is verzending vaak gratis, en dat zou hier echt een pluspunt zijn.
Daarnaast merk ik dat de vulling na verloop van tijd wat sneller gaat stoffen en een beetje verpulvert. Dat vind ik wel jammer.
Maar goed, qua geurabsorptie en gebruiksgemak ben ik gewoon tevreden. Daarom blijf ik het ook gebruiken.

PetMates からの回答
Prima site om vlug en gemakkelijk je producten te vinden en te bestellen. De bezorging ging fantastisch, bezorger bracht het zware pakket binnen.

PetMates からの回答
Zeer tevreden over PetMates! De tofu kattenbakvulling klontert goed, is vrijwel stofvrij en houdt geurtjes echt goed tegen. Daarnaast blijft het nauwelijks aan de pootjes plakken, waardoor je veel minder uitloop hebt. Je doet er ook lang mee, dus uiteindelijk is het nog voordelig ook. Snelle levering en duidelijke communicatie. Zeker een aanrader!

PetMates からの回答
Beste korrels die ik tot nu toe heb gebruikt. Doorspoelbaar en milieuvriendelijk!

PetMates からの回答
Ik heb nog nooit zo een goede kattenbakvulling gehad!!! Super zuinig in gebruik en blijft geurloos ! Niemand ruikt dat ik een kattenbak heb staan ! Gebruik het nu 6 maanden en zou niet anders meer willen!!
Wat ik toch ook nog wil vermelden is de klantvriendelijkheid van Petsmates!!

PetMates からの回答
Goed product, snelle levering, wat dat betreft niets op aan te merken.
Alleen geen vijf sterren omdat PetMates één dag na ontvangst van mijn bestelling een mail stuurde om te vragen of het niet weer eens tijd werd om te bestellen; dat ervoer ik een beetje als vreemd.

PetMates からの回答
Eigenlijk bijna alles. Ik heb Main coons. Ten eerste ,het is schoon het ruikt heerlijk het kan door de w.c maar met kleine hoeveel heden. Bij mij raakt hij gauw verstopt. En maar dit komt niet door de kattengrind het blijft onder hun pootjes plakken. En dat is helaas vervelend. Maar ik ben er heel blij mee. Groetjes Loes. 2 april 2026

PetMates からの回答
Product is goed de katten eten het graag en de abonnement werkt goed

PetMates からの回答
Trustworthy, quick shipping, and fast responding customer service. The product is good quality and packaged well. I ordered 2x bags of litter and a comb. The comb was a bit faulty and didn’t function very well. They offered me a refund and I don’t need to ship the product back. The litter is exactly as described, it works really well for my cat and it’s very cost effective.

PetMates からの回答
Klontert goed en is heel fijn voor in de automatische reinigingkattenbak.👍

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。