We zijn zo blij dat we Petmates hebben ontdekt. Al meer dan 40 jaar ervaring met kattenbakken en alle mogelijkheden. Nú eindelijk al een jaar abonnement op Petmates wat enorm zuinig in gebruik is en... ãã£ãšèŠã

äŒæ¥ãåçããŸãã
Na verscheidene kattenbakvullingen getest te hebben komt dit product âkattenbaktofuâ als kwalitatief het best naar voor. Iets minder prijzig zou het helemaal top maken ook al gaat het product lan... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
De tofugrint is geweldig! Ik heb gelijk een abonnement genomen voor mijn twee katten. De bezorging door DHL vond ik lastig, ik had aangegeven bij DHL dat ze op woensdag moeten bezorgen want dan kan ik... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Een heel goed product (Weinig uitloop, zeer weinig stof en dito geur.)Ik nam een abonnement en wou dit wijzigen...geen probleem.Geweldige communicatie via whatsapp! Tip:Hou jullie prijs en verzendin... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°

ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Zeer tevreden van hun kattenbakvulling en van hun snelle verzending en sterke verpakking .

PetMates ããã®åç
Zeker de moeite waard om dit te proberen. Ik heb al heel wat kattenbakkorrels geprobeerd en ik wil niet weer anders dan dit.
Je spoelt zo de klont urine en de keuteltjes door de wc heen. Geen gedoe met stinkende ontlasting of urine klonten in je afval.
Ik heb een abonnement dus ik krijg elke maand of één keer in de 2 maanden een zak thuis gestuurd en kom ik tekort, dan kan ik altijd een mailtje sturen en dan sturen ze het eerder naar mij op. Super service en een superproduct! ððŒð€©

PetMates ããã®åç
Mijn katten en ik zijn superblij met dit.
Fantastisch.

PetMates ããã®åç
Vriendelijk geholpen. Ook bij aanpassingen. Geweldige artikelen. De katten stenen zijn een uitkomst voor mijn 5 main coons. Geen stank meer in huis.

PetMates ããã®åç
Was voor mij belangrijk stofvrij en de kat vind het ook goed dus een top product

PetMates ããã®åç
Snelle leverkng, fijn product, erg zuinig in verbruik, goede prijs kwaliteit verhouding.
Absolute aanrader om je snoezepoes fijn toilet bezoek te laten ervaren.

PetMates ããã®åç
Correcte levering van een abonnement van dit super goed product.

PetMates ããã®åç
Bijna volledig tevreden , de eerste keer kregen we een dubbele doos als verpakking , de tweede keer een enkele waardoor de kattenbakvulling dus bijna op straat lag. Verder alles goed.

PetMates ããã®åç
Ik gebruik de korrels alweer een tijdje en ben zeer tevreden.
Ondanks dat onze oude kater zijn poep niet meer goed begraaft is er toch weinig stank, de korrels klonten goed samen en zijn gemakkelijk op te scheppen.
Ook blijft er weinig aan de pootjes hangen.
Kortom ,niet de goedkoopste maar zeker de fijnste keus.

PetMates ããã®åç
Perfecte behandeling ondanks wijziging levering

Supergoed soja kattenbakvulling.
Onze katten zijn er superblij mee...veel minder rommel dan bij het normale kattenbakgrid. Tevens komt er ook minder geur vanaf als de behoefte in de bak ligt. Ik haal elke dag de ontlasting (mooi droog) en de urine (klont) eruit en 1x per maand de bak volledig schoonmaken. 1 zak kan ik met 2 katten (2 bakken) makkelijk mee doen totdat de volgende levering komt.
Het mooie van het abonnement is dat er altijd op tijd weer een nieuwe levering voor de deur staat. Ik hoef daar niet meer over na te denken.

PetMates ããã®åç
Het is zo fijn dat er iedere maand een zak tofu kattenbak vulling netjes op tijd wordt geleverd!

PetMates ããã®åç
Alleen maar goede ervaringen mee en een fijne klantenservice

PetMates ããã®åç
het kattenzand is zeer zuinig in gebruik. alleen werd mijn rekening al betaald op maandag en kwam de levering pas een dikke week later, mogelijk wel gevolg van de poststakingen

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã