Banner for PetMates

1,124
TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

We zijn zo blij dat we Petmates hebben ontdekt. Al meer dan 40 jaar ervaring met kattenbakken en alle mogelijkheden. Nú eindelijk al een jaar abonnement op Petmates wat enorm zuinig in gebruik is en... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Na verscheidene kattenbakvullingen getest te hebben komt dit product “kattenbaktofu” als kwalitatief het best naar voor. Iets minder prijzig zou het helemaal top maken ook al gaat het product lan... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

De tofugrint is geweldig! Ik heb gelijk een abonnement genomen voor mijn twee katten. De bezorging door DHL vond ik lastig, ik had aangegeven bij DHL dat ze op woensdag moeten bezorgen want dan kan ik... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Een heel goed product (Weinig uitloop, zeer weinig stof en dito geur.)Ik nam een abonnement en wou dit wijzigen...geen probleem.Geweldige communicatie via whatsapp! Tip:Hou jullie prijs en verzendin... もっず芋る

䌁業情報

1. ペットショップ

PetMates に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Over PetMates

PetMates helpt katten en hun baasjes met hoogwaardige tofu kattenbakvulling. Onze kattenbakvulling wordt gemaakt van plantaardige ingrediënten (erwten) en is ontwikkeld om het leven van zowel katten als hun baasjes makkelijker, hygiënischer en duurzamer te maken.

Sterke absorptie en geurcontrole

De PetMates tofu kattenbakvulling heeft een zeer sterk absorberend vermogen. Urine wordt snel opgenomen en vormt stevige, compacte klontjes die eenvoudig uit de kattenbak te scheppen zijn. Door deze snelle absorptie worden onaangename geuren direct geneutraliseerd. Dit zorgt voor een frisse kattenbak en een fris huis.

99% stofvrij en minder uitloop

Onze kattenbakvulling is 99% stofvrij, waardoor er nauwelijks stof vrijkomt bij het vullen of schoonmaken van de kattenbak. Door de stevige klontvorming is er weinig uitloop en blijven er nauwelijks korrels aan pootjes of vacht plakken.

Milieuvriendelijk en praktisch

De klonten die je uit de kattenbak schept zijn volledig oplosbaar en kunnen veilig door het toilet worden doorgespoeld. De schone korrels (zonder urine en kattenuitwerpselen) mogen daarnaast in de GFT-container.

Langere gebruiksduur

Door het sterke absorberende vermogen doe je met onze tofu kattenbakvulling gemiddeld tot drie keer langer dan met traditionele kattenbakvulling. PetMates tofu kattenbakvulling is biologisch afbreekbaar en verpakt in gerecycled papier.

Onze belofte

圓該䌁業による蚘述

Kwaliteit en service voor katten en hun baasjes
Bij PetMates staat kwaliteit voorop. Onze tofu kattenbakvulling is 99% stofvrij, sterk absorberend en neutraliseert onaangename geuren, waardoor de kattenbak fris blijft en je huis schoon. We doen er alles aan om onze klanten vriendelijk, snel en zorgvuldig te helpen.

連絡先

Promotion box for PetMates

Frisse kattenbak, fris huis

Sterk absorberende en 99% stofvrije tofu kattenbakvulling.

優良

(1,124)

過去12か月のレビュヌ数: 573ä»¶

レビュヌを曞く

Superproduct en super service

Zeker de moeite waard om dit te proberen. Ik heb al heel wat kattenbakkorrels geprobeerd en ik wil niet weer anders dan dit.
Je spoelt zo de klont urine en de keuteltjes door de wc heen. Geen gedoe met stinkende ontlasting of urine klonten in je afval.
Ik heb een abonnement dus ik krijg elke maand of één keer in de 2 maanden een zak thuis gestuurd en kom ik tekort, dan kan ik altijd een mailtje sturen en dan sturen ze het eerder naar mij op. Super service en een superproduct! 👍🏌🀩

2026幎4月23日
自発的なレビュヌ

PetMates からの回答

Fijn om te horen dat je zo tevreden bent en dat je na het proberen van verschillende kattenbakkorrels bij ons bent gebleven! 😊
Mooi dat het doorspoelen en het ontbreken van geur zo goed bevalt en dat ook het abonnement en de service naar wens zijn.

Dank je wel voor het delen van je uitgebreide ervaring!

Vriendelijk geholpen

Vriendelijk geholpen. Ook bij aanpassingen. Geweldige artikelen. De katten stenen zijn een uitkomst voor mijn 5 main coons. Geen stank meer in huis.

PetMates からの回答

Fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent, ook bij aanpassingen!
Geweldig dat onze tofu kattenbakvulling zo goed werkt voor je 5 Maine Coons en dat de geurproblemen zijn verdwenen.

Dank je wel voor het delen van je ervaring! 😊

Goede communicatie

Goede communicatie, snelle levering, goed product.

2026幎4月15日

PetMates からの回答

Fijn om te horen, dank je wel voor je mooie review!

Mooi dat zowel de communicatie, levering als het product goed bevallen 😊

5぀星のうち5の評䟡

Snelle leverkng, fijn product, erg zuinig in verbruik, goede prijs kwaliteit verhouding.
Absolute aanrader om je snoezepoes fijn toilet bezoek te laten ervaren.

PetMates からの回答

Fijn om te horen, dank je wel voor je mooie review!
Mooi dat je de snelle levering en het zuinige verbruik zo positief ervaart, dat is precies wat je mag verwachten van onze tofu kattenbakvulling. En leuk om te lezen dat je kat er ook blij mee is 😊

Vlug geleverd

Vlug geleverd, zorgvuldig verpakt en een uitstekend produkt

PetMates からの回答

Fijn om te horen, dank je wel voor je review!

Mooi dat de levering snel en zorgvuldig was en dat het product goed bevalt 😊

5぀星のうち5の評䟡

Correcte levering van een abonnement

Correcte levering van een abonnement van dit super goed product.

PetMates からの回答

Fijn om te horen dat de levering goed verloopt en dat je tevreden bent over het product, dank je wel voor je review!

Mooi dat alles rondom het abonnement ook soepel gaat 😊

Top product !

Ik ben zowel van het product als de bezorgdienst zeer tevreden !

PetMates からの回答

Fijn om te horen dat je zo tevreden bent, dank je wel voor je mooie review!

Mooi dat zowel het product als de bezorging goed bevallen 😊 Daar doen we het voor.

5぀星のうち4の評䟡

Bijna volledig tevreden

Bijna volledig tevreden , de eerste keer kregen we een dubbele doos als verpakking , de tweede keer een enkele waardoor de kattenbakvulling dus bijna op straat lag. Verder alles goed.

PetMates からの回答

Fijn om te horen dat je (bijna) volledig tevreden bent, dank je wel voor je review!

Goed dat je dit aangeeft over de verpakking, dat hoort natuurlijk niet te gebeuren. We nemen dit mee zodat we dit in de toekomst kunnen voorkomen.

Mooi dat verder alles goed bevalt 😊 Mocht je nog vragen hebben, laat het gerust weten!

5぀星のうち5の評䟡

Ik gebruik de korrels alweer een tijdje

Ik gebruik de korrels alweer een tijdje en ben zeer tevreden.
Ondanks dat onze oude kater zijn poep niet meer goed begraaft is er toch weinig stank, de korrels klonten goed samen en zijn gemakkelijk op te scheppen.
Ook blijft er weinig aan de pootjes hangen.
Kortom ,niet de goedkoopste maar zeker de fijnste keus.

PetMates からの回答

Fijn om te horen dat je zo tevreden bent, dank je wel voor je mooie review!

Goed dat je aangeeft dat er ondanks alles weinig geur is, dat is precies waar onze tofu kattenbakvulling sterk in is. Ook mooi dat de klontvorming en het geringe uitloop goed bevallen.

En helemaal eens: misschien niet de goedkoopste in aanschaf, maar door het verbruik en gemak uiteindelijk vaak juist wel 👍

Mocht je nog vragen hebben, laat het gerust weten!

Perfecte behandeling ondanks wijziging

Perfecte behandeling ondanks wijziging levering

2026幎4月13日

PetMates からの回答

Super bedankt voor je review! 🙌

Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over de behandeling, ook al moest de levering aangepast worden. Dat is precies zoals we het willen doen: gewoon goed meedenken en meebewegen met de klant.

We stellen je feedback enorm op prijs. Veel plezier met je bestelling,

Supergoed soja kattenbakvulling.

Supergoed soja kattenbakvulling.
Onze katten zijn er superblij mee...veel minder rommel dan bij het normale kattenbakgrid. Tevens komt er ook minder geur vanaf als de behoefte in de bak ligt. Ik haal elke dag de ontlasting (mooi droog) en de urine (klont) eruit en 1x per maand de bak volledig schoonmaken. 1 zak kan ik met 2 katten (2 bakken) makkelijk mee doen totdat de volgende levering komt.
Het mooie van het abonnement is dat er altijd op tijd weer een nieuwe levering voor de deur staat. Ik hoef daar niet meer over na te denken.

2026幎3月18日

PetMates からの回答

Wat ontzettend leuk om te lezen! 😻

Superbedankt voor deze uitgebreide en enthousiaste review. Wat fijn dat het abonnement voor jou precies zo werkt als het bedoeld is: gewoon op tijd aan de deur, zonder erover na te hoeven denken. Dat is precies wat we willen bereiken.

We stellen je feedback enorm op prijs!

5぀星のうち5の評䟡

Het is zo fijn dat er iedere maand een

Het is zo fijn dat er iedere maand een zak tofu kattenbak vulling netjes op tijd wordt geleverd!

2026幎4月10日

PetMates からの回答

Wat fijn om te horen, dank je wel! 😊

Precies dat gemak is waar we het voor doen: elke maand op tijd in huis, zonder omkijken. Mocht je ooit iets willen aanpassen in je abonnement, laat het gerust weten!

Correcte info

Correcte info ivm met betaling abo en levering producten

2026幎4月10日

PetMates からの回答

Fijn om te horen, dank je wel! 😊

Goed om te weten dat alles rondom betaling en levering duidelijk en correct verloopt. Mocht je ooit nog vragen hebben, laat het gerust weten!

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering en erg goed spul

2026幎4月9日

PetMates からの回答

Snelle levering en erg goed spul — fijn om te horen, dank je wel! 😊

Dat is precies waar we voor gaan: goede kwaliteit en snel in huis. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, laat het gerust weten!

5぀星のうち5の評䟡

Alleen maar goede ervaringen mee en een

Alleen maar goede ervaringen mee en een fijne klantenservice

2026幎4月9日

Bedankt voor je review!

Fijn om te horen dat je alleen maar goede ervaringen hebt en tevreden bent over de klantenservice 😊

Veel plezier met onze tofu kattenbakvulling!

5぀星のうち4の評䟡

het kattenzand is zeer zuinig in

het kattenzand is zeer zuinig in gebruik. alleen werd mijn rekening al betaald op maandag en kwam de levering pas een dikke week later, mogelijk wel gevolg van de poststakingen

2026幎4月2日

Bedankt voor je review!

Fijn om te horen dat je merkt dat het zo zuinig in gebruik is 😊 Jammer dat de levering wat langer duurde, dat kan inderdaad te maken hebben gehad met de poststakingen. Normaal gesproken wordt je bestelling de volgende dag bezorgd.

Veel plezier met onze tofu kattenbakvulling!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。