レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Elendig service, nektet Ã¥ ta reklamasjon pÃ¥ en seng hvor glidelÃ¥sen har rÞket. Skyldte pÃ¥ at hunden vÃ¥r hadde tygget og revet senga i filler selv om jeg forsikret at det kun var normal bruk. MÃ¥ vÊre e... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Elendig kundeservice som ikke tar en kundes klage pÃ¥ alvor nÃ¥r en man mottar en defekt vare, men legger skyld over pÃ¥ en hund som ikke har tatt i bruk varen. Gratulerer med Ã¥ vÊre den minst profesjo... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Varene jeg bestilte kom utrolig kjapt. Var en feil pÃ¥ den ene varen jeg mottok - sendte en kort chat om feilen med bilde pÃ¥ hjemmesidene til Pets of Norway, fikk svar pÃ¥ minuttet og ny vare ble sendt... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Bestilte ValpegÃ¥rd 13. Juli og har enda ikke fÃ¥tt den, idag er det 4. August. PÃ¥ Nettsiden til dere sÃ¥ stÃ¥r det 2-3 dagers levering, da mÃ¥ en forvente maks en Ukes ventetid. Er for lett Ã¥ skylde pÃ¥ Po... もっず芋る

䌁業情報

1. ペットショップ

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Nettbutikk med hundeutstyr. Fokus på god komfort, kvalitet, kundeservice og priser.

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

STYR UNNA – defekt produkt og useriÞs kundeservice

Dette er uten tvil en av de verste kjÞpsopplevelsene jeg har hatt.

Jeg kjÞpte et produkt som viste seg å vÊre defekt ved normal bruk. Feilen ble oppdaget kort tid etter levering og ble meldt fra om umiddelbart. Likevel valgte butikken å ignorere problemet og skyve ansvaret over på meg som kunde.

Til tross for at produktet er returnert, hevder de nå at «alt fungerer hos dem» etter deres egen testing – uten å fremlegge noen som helst form for dokumentasjon. Det er ikke tilstrekkelig å bare påstå at et produkt fungerer etter retur, når kunden faktisk har opplevd en reell feil i bruk.

I stedet for å lÞse saken på en ryddig måte, har de:

avvist reklamasjonen
forsÞkt å presse gjennom reparasjon i stedet for heving
brukt standardiserte svar og bortforklaringer
unngått å ta ansvar

Dette er ikke i tråd med forbrukerkjÞpsloven.

Saken er nå sendt til Forbrukertilsynet for mekling, da det ikke var mulig å komme til en lÞsning med selger.

I tillegg har Klarna valgt å gjenaktivere fakturaen til tross for at saken er under behandling, noe som gjÞr situasjonen enda mer urimelig.

Når jeg ser gjennom andre anmeldelser, er det tydelig at dette ikke er et enkelttilfelle, men et mÞnster:
problemer med kvalitet, avviste reklamasjoner og ansvarsfraskrivelse.

Jeg anbefaler sterkt å styre unna denne butikken.

Hvis noe går galt, står du i praksis alene.

2025幎10月8日

Hei Daniel
Vi velger å poste vårt svar til Forbrukertilsynet på din anmeldelse av oss.

Til Forbrukertilsynet,

Vi viser til pågående meklingssak vedrÞrende reklamasjon fra kunde knyttet til funksjonaliteten på kameraet tilknyttet en kattedo kjÞpt hos oss.

Kunden tok opprinnelig kontakt og opplyste om at kameraet ikke fungerte som forventet. Som et ledd i god kundeservice og for å avhjelpe situasjonen, sendte vi et nytt kamera til kunden. Kunden opplyste imidlertid at heller ikke dette kameraet fungerte tilfredsstillende.

På bakgrunn av dette valgte vi å ta hele produktet i retur for nÊrmere undersÞkelse. Ved testing av det returnerte toalettet benyttet vi tre ulike kameraer, og i samtlige tilfeller fungerte kameraene helt som de skulle uten feil eller avvik.

Vi kan derfor ikke konstatere noen mangel ved produktet. Kattedoen fremstår som fullt funksjonell og i henhold til spesifikasjoner.

Kunden har i etterkant Þnsket å heve kjÞpet. Vi har imidlertid avslått dette kravet, da vilkårene for heving etter vår vurdering ikke er oppfylt. Produktet er brukt, og ettersom det ikke foreligger noen påvist feil eller mangel, vil det ikke vÊre mulig for oss å selge produktet videre som nytt.

Vi mener derfor at vår håndtering av saken er i tråd med gjeldende regelverk, og at vi har strukket oss langt for å imÞtekomme kunden gjennom både utskifting av komponent og grundig testing.

Vi ber om at ovennevnte tas til etterretning i den videre behandlingen av saken.

Med vennlig hilsen
Pets of Norway AS

Du skriver videre at vi ikke har fremlagt dokumentasjon på at produktet fungerer som det skal. Da ber vi deg sjekke loggen i chatten. Den 28/10 16:35 sendte vi bilder som bekrefter at kameramodulen fungerte slik den skulle til Klaudia.

Aluminiumseng

KjÞpte en aluminiumseng til hunden. Veldig kjapt levert, kunne hente på postkontoret etter 3 dager. Veldig god kvalitet på seng også. Tror malleblandingen skal slite med å Þdelegge denne.

2026幎3月6日

Hei Mona
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Kunder som tar seg tid til å skrive en positiv review verdsettes hÞyt. Tusen takk for tiden du brukte på oss
Pets of Norway

Vetbed

KjÞpte vetbed til valpekasse. De mistet veldig mye lo og rÞyter store dotter, har ikke kunne bruke dem.KjÞpte 2 stk 100x150.Ikke å anbefale.
Rask levering.

2026幎1月3日

Hei Beate
Beklager sen tilbakemelding. Har rett og slett ikke vÊrt klar over at den har blitt publisert.
Vetbed «rÞyter» noe fÞrste gang de brukes. Spesielt der de er kuttet. Hvis det er snakk om store dotter som faller av så skulle vi veldig gjerne hatt bilder slik at vi kan dokumentere dette overfor vår produsent i England

5぀星のうち5の評䟡

Kjapp levering og topp service, anbefales!

Varene jeg bestilte kom utrolig kjapt. Var en feil på den ene varen jeg mottok - sendte en kort chat om feilen med bilde på hjemmesidene til Pets of Norway, fikk svar på minuttet og ny vare ble sendt allerede neste dag. Topp service, anbefale!
Prisene på produktene lå også langt under butikkpris.

2025幎11月24日

Hei Karen
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Og en STOR takk for at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse på Trustpilot.
Ha en super kveld
Pets of Norway

PETKIT Purobot Max

KjÞpte PETKIT Purobot Max. Rask levering, veldig god service. Veldig fornÞyde med kjÞpet! 🀩 testet den nÃ¥ i to uker og alt fungerer helt strÃ¥lende. Hilsen to fornÞyde katteeiere og ikke minst en veldig fornÞyd pusekatt 🐱😊

2025幎8月6日

Pets of Norway からの回答

Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding, Mariya. Det setter vi stor pris på 😊🐈‍⬛

Bare positivt :)

Jeg var veldig skeptisk etter å ha lest anmeldelser, men tok sjansen og bestilte purabot Max pro fra dem. Varen kom 4 virkedager etter bestilling. Godt pakket og i original emballasje. Har ingenting negativt å si. Det er også mulig å betale med klarna for ekstra sikkerhet. 😊

2025幎5月18日

Hei :)
Tusen takk for at du tok deg tid til Ã¥ dele din positive opplevelse pÃ¥ Trustpilot. Tusen Takk 😻☺

5぀星のうち1の評䟡

Aldri kjÞper jeg fra dere

Bestilt varene 04.04, levert 23.04 etter mange eposter ang. leveransen. Ikke fått gyldig sporing nr.
På websiden deres står 'lynrask levering'. Dere må vurdere/ slette det

2025幎4月24日

Hei Adriana

Trist å hÞre du er misfornÞyd med oss. Ja vi mottok din bestilling den 4/4 (en fredag). Sendingen ble registrert og sendt fra oss 7/4 (påfÞlgende mandag) noe kjappere en det greier vi ikke. Hva som skjer mellom 7/4 og 21/4 rår vi dessverre ikke over. Dette er noe som PostNord og Posten må svare på.
Så jeg vil si vi gjorde så godt vi kunne, men vi er avhengig av at andre selskaper også gjÞr jobben sin.
Ha en fin dag videre

Pakken din har blitt levert
23.04.2025 18:38
PÃ¥ lager
23.04.2025 08:42
Pakken var for stor for din postkasse, du vil få melding når pakken er klar for henting
22.04.2025 13:05
Pakken(e) sorteres og gjÞres klar for levering
21.04.2025 08:16
Pakken(e) sorteres og gjÞres klar for levering
15.04.2025 20:58
Vi har mottatt informasjon om pakken(e)
07.04.2025 12:13

5぀星のうち5の評䟡

Fantastisk kundeservice og produkter – jeg forstår ikke de negative anmeldelsene!

Jeg skjÞnner rett og slett ikke de negative anmeldelsene om Pets of Norway – min opplevelse har vÊrt utelukkende positiv! Jeg har handlet der flere ganger, og bÃ¥de produktene og kundeservicen har vÊrt helt topp.

Et av de beste kjÞpene jeg har gjort er Petkit PuraMax 2, en kattedo. FÞrst tenkte jeg at det var litt drÞyt Ã¥ bruke sÃ¥ mange kroner pÃ¥ en kattedo, men etter Ã¥ ha brukt den i noen uker, er jeg overbevist – det er virkelig verdt pengene. Vi har en innekatt, og denne doen anbefaler jeg alle andre med innekatt. Den er enkel Ã¥ bruke, du fÃ¥r oversikt pÃ¥ app rutinene til kattens dobesÞk (nyttig mtp hvis katten gÃ¥r unormalt mye eller lite), det gir en ganske nÞyaktig estimat av kattens vekt og den er ganske kul i seg selv. MÃ¥ Êrlig si at det en den fÞrste kattedoen jeg viser til gjester.

Katten vår ble også komfortabel med den i lÞpet av ca 2 dagers tid. Nå skal det sies at vi har skiftet litt forskjellige kattedoer med tiden, og hun tilvenner seg lett.

Jeg ringte også kundeservice for å få hjelp med monteringen, og de var utrolig hjelpsomme – mye bedre enn jeg hadde forventet. De svarte på alt jeg lurte på, og gjorde prosessen mye enklere. En ekstra hyggelig detalj var at Andreas, som leverte varen, spurte hvordan katt vi hadde, og ble stående å prate litt om katter. Han var genuint interessert, og det gjorde hele opplevelsen enda bedre.

Alt i alt er jeg superfornÞyd med både produktene og servicen fra Pets of Norway. Jeg kommer definitivt til å handle der igjen, og kan virkelig anbefale dem til andre dyreeiere.

2025幎4月3日

Pets of Norway からの回答

Tusen takk, BÃ¥rd for hyggelige ord. Vi setter stor pris pÃ¥ din tilbakemelding. Hyggelig Ã¥ hÞre dere er fornÞyd med kattetoalettet 😻😊

Jeg Þnsker Ã¥ dele min svÊrt positive

Jeg Þnsker å dele min svÊrt positive erfaring med nettbutikken Pets of Norway.

Jeg bestilte en selvrensende kattedo og en drikkefontene. Veldig praktiske lÞsninger som har gjort hverdagen mye enklere.

Prisene var også veldig gode sammenlignet med andre butikker, og jeg opplevde rask og imÞtekommende kundeservice.

Selv om jeg bor utenfor Oslo og valgte vanlig levering, ble varene levert helt til dÞren – noe jeg virkelig satte stor pris pÃ¥. Det viser et ekstra nivÃ¥ av service og omtanke. Bestilte varene 30.03, fikk levert pÃ¥ dÞren allerede dagen etter 31.03.

Alt i alt en flott handleopplevelse. Jeg anbefaler Pets of Norway på det varmeste, og kommer definitivt til å handle der igjen.

2025幎3月31日

ALDRI IGJEN

STYR UNNA! Verste jeg har vÊrt borti. Min bestefar kom dessverre over denne nettsiden. Aldri igjen! Uprofesjonell kundeservice. Forferdelig kvalitet

2024幎11月22日

Hei Teo
Vi setter stor pris på om du kan sende oss ordrenummer på det din bestefar har bestilt.

STYR UNNA! Ødelagt produkt og elendig kundeservice

Dette er uten tvil den verste nettbutikken jeg har hatt med å gjÞre. Jeg kjÞpte et overpriset badekar som viste seg å vÊre defekt skrot - en Þdelagt del til ene benet og en sluk som lekker, noe som gjÞr badekaret fullstendig ubrukelig!

Når jeg prÞvde å reklamere, startet Andreas sin triksing og ansvarsfraskrivelse. Han nekter retur uten originalemballasje, til tross for at dette ikke er et krav verken i henhold til forbrukerkjÞpsloven eller butikken sine egne vilkår. Andreas insisterte på reparasjon, noe jeg selvfÞlgelig ikke er interessert i - hvorfor skal jeg beholde et ubrukelig, billig-produsert produkt som er overpriset?

Jeg nektet reparasjon og truet med å klage til Forbrukerrådet. Da fikk jeg ett arrogant svar fra Andreas om at jeg fikk ta det videre med Forbrukerrådet. Det har jeg nå gjort. Han vet godt at han bryter loven, men satser på at kundene gir opp!

Jeg har sett gjennom flere av de negative anmeldelsene her, mÞnsteret er det samme:
-Overprising av produkter med elendig kvalitet.
-Dårlig kundeservice, skylder på kunden.
-Nekter retur og gir null hjelp.
-Svarer med arrogante bortforklaringer i stedet for å lÞse problemet.

Jeg ser også hvordan han svarer på de negative anmeldelsene - hver gang det kommer kritikk, er det samme mÞnster:
-Skylde på kunden og unngå å ta ansvar.
-Skrive lange, standariserte bortforklaringer for å virke seriÞs.
-Vri seg unna i stedet for å faktisk lÞse problemet.

Det er garantert at han kommer til Ã¥ gjÞre det samme pÃ¥ denne anmeldelsen. Hvis han svarer pÃ¥ denne anmeldelsen, se hva han skriver - jeg tipper det er nok en unnskyldning, ansvarsfraskrivelse eller forsÞk pÃ¥ Ã¥ fremstille seg som rimelige og seriÞse. Men la deg ikke lure - DETTE ER EN USERIØS NETTBUTIKK!

Hvis du vurderer å handle her, ikke gjÞr det - med mindre du vil kaste penger rett i sÞpla og få null hjelp når varen er defekt. STYR UNNA!

2025幎3月21日

Hei Markus
Vi har tilbudt oss 2 ganger og utbedre feilene på produktet. Når du så avslår dette og Þnsker å returnere ordren så må ordren returneres i orginal emballasje til oss.
Vi ser av korrespondansen vi har hatt at det gikk 2 uker fra utleveringsdato til du meldte tilbake til oss om skaden på karet. Du skriver selv at den skadde foten/beslaget ble oppdaget under utpakking og skyldes mest sannsynlig en transportskade. Vi har ikke mottatt informasjon fra PostNord om at det har skjedd en skade på forsendelsen eller bilde fra deg som dokumenterer dette. Vi skulle vÊrt informert umiddelbart om skaden da den ble oppdaget, så hadde det ikke vÊrt et problem. Da kunne du ha benyttet original emballasjen og returnert bestillingen til oss.

-Du valgte å ta i bruk ett defekt produkt og kaste original emballasje
-Du valgte å avslå våre tilbud om å utbedre skadene.
-Du valgte å ikke besvare vår henvendelse om få assistanse med sluket.

Når det kommer til påstanden om "arrogante svar" så tar jeg meg den frihet å dele den innledende korrespondansen vi har hatt her så de som er interessert i denne tråden kan gjÞre seg opp sin egen mening om vi er arrogante

12. mars 2025 kl. 12:15

Hei,

Jeg Þnsker å returnere denne. Sender du retur-informasjon?

12. mars 2025 12:33

Hei

Da sender du den til
Hyggeveien 6D

Husk at produktet må returneres i ubrukt stand og i original emballasje

Andreas Vatle

14. mars 2025 kl. 17:43

Hei,

Da jeg pakket opp pakken, oppdaget jeg at en av delene på beina var Þdelagt - og det var tydelig at pakken hadde fått hard medfart under transport.
I tillegg viser det seg at sluken i badekaret ikke fungerer som den skal - vann lekker ut, noe som gjÞr det ubrukelig.

Jeg ser også at du krever at produktet returneres i originalemballasjen, men dette står det ingenting om i returvilkårene på nettsiden deres.
Emballasjen er allerede kastet, men det endrer ikke det faktum at jeg har mottatt et defekt produkt som jeg ikke kan bruke.

Forventer en lÞsning fra dere. Vennligst send en returetikett slik at jeg kan returnere produktet kostnadsfritt.

14. mars 2025 19:36

Hei Markus

Ja, vi må be om at produktet returneres i original emballasje hvis du Þnsker å returnere det. Var skaden skjedd på benet når du mottok det så sender vi selvfÞlgelig ny del

17. mars 2025 kl. 14:57

Hei,

Sluk fungerte heller ikke. Kvaliteten på badekaret og prisen står dessverre ikke i stil - og jeg Þnsker derfor fortsatt å returnere.

17. mars 2025 16:00

Hei Markus

Det er helt i orden at du Þnsker å returnere, men da må det skje i original emballasje. Vi kan fikse fot og vi kan fikse sluk. (Send oss gjerne bilde av sluket, og hva som er problemet. Men som sagt Þnsker du å returnere må det skje i original emballasje.

19. mars 2025 kl. 12:22

Hei,

Som deres egne kjÞpsvilkår sier, bÞr produktet returneres i originalemballasjen - det sier ikke at det er et absolutt krav.

Videre gjÞr jeg oppmerksom på at dette er en reklamasjonssak, da varen er defekt. IfÞlge forbrukerkjÞpsloven § 27 har jeg krav på å få returnert og erstattet en defekt vare og det stilles ingen krav til originalemballasje i slike tilfeller. Det eneste kravet er at varen pakkes forsvarlig for retur.

Jeg forventer derfor at du umiddelbart sender en returetikett, slik at produktet kan returneres på deres kostnad.
Hvis ikke en tilfredsstillende lÞsning foreligger innen i morgen kl. 12:30, vil saken bli meldt inn til Forbrukerrådet.

19. mars 2025 13:11

Hei Markus

Vi utbedrer gjerne mangelen/feilen på varen noe som vi har en plikt og en rett til å gjÞre. Hvis du ikke Þnsker dette så returneres varen i original emballasje til oss i ubrukt stand slik at vi kan selge produktet videre som nytt etter bytte av defekt del.

5぀星のうち5の評䟡

Rimelig pris for eksklusive produkter og god service

KjÞpte en selvrensende kattedo for en uke siden, er super fornÞyd! Dere er en av de få som tilbyr elektriske dyreprodukter som man kun kan bestille fra utlandet (inkludert toll) for rimelig pris! Tok litt tid med levering men fikk rask svar og er veldig fornÞyd med service også! Sterkt anbefalt!

2024幎12月9日

Pets of Norway からの回答

Hei Linn Vi setter STOR pris pÃ¥ kunder som tar seg tid til Ã¥ skrive positive reviews. Vi gjÞr vÃ¥rt beste for holde prisene sÃ¥ lave som mulig. Ha en riktig God Jul og et Godt Nytt År til deg og dine pelsklinger :)

Super service

Super service, svarte raskt på telefon og fikk god hjelp! De kom til og med og leverte varen jeg kjÞpte uten kostnad. Anbefales på det sterkeste!

2024幎11月25日

Pets of Norway からの回答

Hei Anne Takk for at du tok deg tid til å skrive en anmeldelse av din opplevelse med å handle hos oss :)

If Time Matters to You, Avoid This Store

I am disappointed with the store's service. I ordered a clipper attachment from Andis, but they sent the wrong one, and for a while, I couldn’t get in touch with the store. I was informed that they would only send me the correct attachment once they received the incorrect one back. This struck me as a rather odd practice because, after waiting a long time for the package (they shipped it very late, and the waiting time exceeded two weeks), I received the wrong product, and now to get the correct one, I have to wait twice as long—the time for the package to return to the store and then for the correct one to be sent to me.

My concerns were somewhat justified because instead of receiving the correct product, the store refunded my money without giving me any notification about it. I don’t check my bank account every day, and only after logging into Klarna did I notice the status change and information about the refund. Had I received any notification from the store, I could have ordered the product elsewhere and saved some time.

This is very unprofessional behavior. My advice to potential customers: If you're short on time, absolutely avoid this store. I haven't encountered any dishonest practices from them, but they are so poorly organized and unprofessional in what they do that, for the sake of peace of mind, it’s better to shop elsewhere.

2024幎8月15日

Pets of Norway からの回答

Hi Darth We are so sorry to hear you are not happy with us. We are trying to do our best, but some times we fail. We are sorry!

PetsOfNorway

KjÞpte en vannfontene petkit max hos Pets Of Norway for en rask levering bestilte i går fikk den idag

Alltid god kundeservice. Jeg trives hos PetsOfNorway de tar godt i mot kundene sine og skjÞnner at noen ganger kan de ikke gjÞre noe etter så lang tid,

2024幎9月5日

Takk, Blake :)

KjÞpte 2 leiebÃ¥nd for noen Ã¥r siden å

KjÞpte 2 leiebånd for noen år siden å de er like fine enda,kjempegode bånd,kjÞpte også det minste buret med skyvedÞrer å det var veldig bra å for litt siden kjÞpte jeg samme bur str 5,kjempefine og solide bur,supert med den porten på kortsiden og skyvedÞr på langsiden,jeg bor i nordnorge så frakt tar noen dager lengre men varene kom relativt fort,veldig fornÞyd med produktene jeg har kjÞpt

2024幎7月20日

Hei Jenny
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Vi setter STOR pris på kunder som tar seg tid til å skrive en positiv tilbakemelding :)

5぀星のうち2の評䟡

Pakken ankom snarlig men kvaliteten sto

Pakken ankom snarlig men kvaliteten sto ikke i stil med prisen. Gir 2 stjerner grunnet produket fungerte hele 2-3 t på pelsen til våres cobberdog. Etter kontakt med kundeservice med relativt raske svar konstanterer de at bladet til (Andis - AGC 2-Speed klippemaskin) var forbruksvare etter 2 gangers bruk.

(Kundeservice skriver)
"Dessverre vi kan ikke kompensere for brukte skjÊr. Det er en forbruksvare"

Om du Þnsker og bestille et produkt her i fra får du det garantert, men om det oppstår problemer legger de "skylden på deg"

Har lest noen vurderinger nedover på truspilot og må le. Flere utrykker sine misnÞyen med produkt, kvalitet eller service og svarene man får er lettvinte og kunden får skyllebÞtten.

Dere trenger ikke lage en unnskylding i kommentar. Takk på forhånd

2024幎5月17日

Hei Sondre
Takk for tilbakemelding. Hyggelig Ã¥ lese at du er fornÞyd med tiden det tok fra du bestilte til du mottok varen. Vi gjÞr vÃ¥rt beste i Ã¥ yte god kundeservice :) Dessverre sÃ¥ mÃ¥ vi avslÃ¥ ditt Þnske om kompensasjon for et slÞvt skjÊr. Det er som vi og du skriver en forbruksvare. Ønsker du Ã¥ kjÞpe nytt skjÊr sÃ¥ kan du gjÞre det her:
Hvor lenge et skjÊr varer er avhengig av flere faktorer, som f.eks er pelsen ren, er man flink med å smÞre med olje fÞr, under og etter bruk og type pels hunden har.
Til siste halvdel av kommentaren:
I de tilfeller kunden ikke får det svaret man forventer så ja, det kan kanskje oppfattes som om vi legger skylden på kunden. Hva du legger i ordet skyllebÞtte er vi usikre på. Vi mener vi svarer alle kunder saklig og presist uten å dele ut "skyllebÞtter".
Helt til slutt:
Dette er ingen unnskyldning, Sondre, kun et svar :) Er tilhenger av dialog og ikke monolog ;)
Andreas Pets of Norway

5぀星のうち1の評䟡

Fikk tilsendt en brukt del

Vi fikk tilsendt en brukt del til kattedoen vår. Den var også mÞkkete og hadde synlige tegn på å vÊre brukt. Jeg trodde vi skulle få tilsendt en ny del. Selskapet motsier seg også til 5 års garanti på produkter i Norge som er ment å vare over 5 år. Noe som ikke er greit.

2023幎12月2日

Hei Stina
Trist å hÞre du ikke er fornÞyde med delen du fikk tilsendt. Som vi skrev til deg i mailen så var delen "så og si ny". Det vil si ikke ny, men brukt hvis man velger å se svart-hvitt på det. Vi tok heller ikke betalt for delen du har Þdelagt, kun for frakten. Vi ville bare hjelpe deg.
-----
On 28 Nov 2023, at 09:06, Andreas wrote:

Hei

Som tidligere nevnt i forrige mail så hadde det vÊrt en garantisak hvis den rÞde ringen hadde vÊrt Þdelagt når dere mottok doen. Da hadde vi sendt ny ring på garanti. Nå som den er Þdelagt som fÞlge av ytre påvirkning så er det ikke vårt ansvar å dekke ny. Vi tilbyr deg en så og si ny ring gratis mot at du dekker frakten.
-----

Når det kommer til garanti, så kommuniseres dette også meget tydelig på produktsiden:

• Selges i henhold til norsk kjÞpslov. Privat kjÞp: 2 Ã¥rs garanti/reklamasjonsrett. NÊringskjÞp: 1 Ã¥rs garanti

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。