Jeg har handlet hos dem to gange i lÞbet af 18 måneder og deres service er rigtig god. Fik gode råd med de problemer jeg havde og varen bliver sendt af sted prompte.
Bestilte en bagagerumsmÃ¥tte lÞrdag d. 13/4, modtog mÃ¥tten den d. 16/4. I mellemtiden havde forhandleren af min bil skaffet en mÃ¥tte til mig, sÃ¥ jeg returnerede den jeg kÞbte hos Peugeotshoppen.dk. 2... ãã£ãšèŠã
Hvis alle var som jer. Fantastisk kundeservice er ikke alle steder, men her kan man trygt handle, ogsÃ¥ selvom de skulle tage en for stor tagboks retur som vi ikke havde bestilt, men en mindre. PÃ¥ tro... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
God service God handel Hurtig og ordentlig Fandt tagboksen billigere et andet sted Prisen rettede vi derfor - SÃ¥ kÞbte jeg lige pÃ¥ stedet. De tager ansvar og melder hurtigt tilbage Super... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Erik Maibom A/S har vÊret autoriseret Peugeot forhandler siden 1965, og er i dag en af Danmarks stÞrste Peugeot forhandlere. Udover at drive internethandel, er vi autoriseret Peugeot forhandler i Aalborg. Vi beskÊftiger ca. 65 velkvalificerede medarbejdere. Forretningen har egen salgsafdeling, mekanisk vÊrksted, lager, skadevÊrksted, malervÊrksted, klargÞring og Bonus benzintank. I salgsafdelingen sÊlger vi selvfÞlgelig alt indenfor nye Peugeot biler, både på hvide og gule plader. Derudover sÊlger vi også Peugeot scooterer. Vi har også altid et stort udvalg af nyere brugte biler i alle mÊrker. På mekanisk vÊrksted udfÞres alle opgaver indenfor service og reparationer. PladevÊrkstedet tilbyder reparation af skader på alle typer bilmÊrker, og du får endda en gratis lånebil i reparationsperioden. Alle skader bliver malet på vores eget malervÊrksted. På lageret handler vi udelukkende med originale reservedele og tilbehÞr til Peugeot. Dermed er du sikret, at det passer perfekt til din bil. I klargÞringen kan du få din bil kosmetisk klargjort. Vi klargÞr både for private og erhvervs kunder, og vi klargÞr stort set alle transportmidler, lige fra cykler over til biler og busser. Vi er endvidere Peugeot kvalitetscertificeret, hvilket sikrer dig og din Peugeot et hÞjt kvalitetsniveau og den bedste service. Du kan se mere på www.maibom.dk
PadevÊnget 3, 9000, Aalborg, ãã³ããŒã¯
- 96 31 64 44
- info@peugeotshoppen.dk
- peugeotshoppen.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
God og hurtig service
Super udvalg og service
Super service!
Super service! Kudos til dig Mads Gall Stenbakken. ðð»
Fin oplevelse
Fin oplevelse. Gode priser og hurtig levering. Deres mobilvisning / hjemmeside var ikke fantastisk, men det fungerede.
Perfekt og hurtig levering

Peugeotshoppen.dk - Maibom Peugeot Aalborg ããã®åç
Hurtig levering og alt var som detâŠ
Hurtig levering og alt var som det skulle vÊre. :-)
Som altid hos Maibom
Som altid hos Maibom, en super oplevelse
Super god service

Fantastisk service ð

Peugeotshoppen.dk - Maibom Peugeot Aalborg ããã®åç
God behandling og en god handel
God behandling
God behandling, og hurtig levering.Meget godt tilfreds.
Hurtig og effektiv serviceð
Kunne afhente samme dag
Webside nem at finde rundt i og fikâŠ
Webside nem at finde rundt i og fik hurtigt det som jeg havde bestilt. Handler gerne her igen.
God kvalitet og hurtig levering
Hvis alle var som jer.
Hvis alle var som jer.
Fantastisk kundeservice er ikke alle steder, men her kan man trygt handle, også selvom de skulle tage en for stor tagboks retur som vi ikke havde bestilt, men en mindre. På trods for at det var meget besvÊrligt for firmaet, leverede de service helt i top, og den store blev hentet og vi fik den mindre vi bestilte. Klart varm anbefaling herfra.

Peugeotshoppen.dk - Maibom Peugeot Aalborg ããã®åç
LÊkre ting men jeg kunne godt tÊnke migâŠ
LÊkre ting men jeg kunne godt tÊnke mig lidt stÞrre udvalg