レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

My phone's charging port was not working and I couldnt charge the phone. Took it to the shop, they were super nice and got it all cleaned up in 5 minutes, totally recommended:)

䌁業が回答したした

Tak for en rigtig god oplevelse Phone Klinik. Jeg havde en super god oplevelse og blev mÞdt af en utrolig rar og serviceminded personale. Jeg ringede 20 min inden lukketid og var ivrig efter at f... もっず芋る

䌁業が回答したした

⭐⭐⭐⭐⭐ Amazing Service at Phone Klinik in Fisketorvet! I had an excellent experience at Phone Klinik in Fisketorvet! My phone screen was completely shattered, and they fixed it within 30 minutes w... もっず芋る

䌁業が回答したした

Afleverede min MacBook, som skulle have skiftet skÊrm, til reparation. Det tog under 2 timer og til en fair pris. Har besÞgt 5 andre butikker, som ville tage dobbeltpris. God service.

䌁業情報

レビュヌ䟝頌の蚘録がありたせん

この䌁業は顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞2週間以内に回答

Super hurtig reparation af min bagskÊrm

Super hurtig reparation af min bagskÊrm på iPhone. Kan kun anbefales

2026幎4月20日

Phoneklinik からの回答

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at du havde en god oplevelse med vores service. Din anbefaling betyder meget for os, og vi ser frem til at hjÊlpe dig igen i fremtiden!

The service was fast and well done

The service was fast and well done! Overall very happy!

2026幎4月20日

Hurtig fixing af computer

Hurtig fixing af computer, lav pris og godt service

2026幎4月10日

God service 👍

2026幎4月9日

Nemt

2026幎3月31日

Phoneklinik からの回答

Rigtig god service og skift af skÊrm

2026幎3月30日

Afleverede min MacBook

God service.

2026幎3月24日

Phoneklinik からの回答

Great service and well furnished store

Great service and well furnished store! Always doing the best to help

2025幎10月6日

Serviceminded og rar personale

Tak for en rigtig god oplevelse Phone Klinik.

Jeg havde en super god oplevelse og blev mÞdt af en utrolig rar og serviceminded personale. Jeg ringede 20 min inden lukketid og var ivrig efter at få fikset min telefon. Han tog rigtig pÊnt imod mig selvom jeg kom 10 min inden lukketid. Han var villig til at få skiftet min skÊrm selv udenfor lukketid. Dette kaldes for service og sans for venlighed. Indenfor 1 min fiksede han et systemisk fejl på telefonen og min aften var reddet.

Jeg anbefaler stÊrkt andre at få repareret deres telefoner hos dem, de har helt klart service i den fineste orden og jeg kunne ikke vÊre mere glad end den oplevelse.

2026幎3月3日

Phoneklinik からの回答

Rigtig hurtig og god service

Rigtig hurtig og god service!
Jeg tabte for nylig min iPhone 12 Pro i vandet og fik den repareret på under 30 minutter.
Det er faktisk anden gang, jeg har vÊret ude for det, og de har begge gange fikset den hurtigt og professionelt.
FÞrste gang var det også hos Phone Klinik.
Jeg kan varmt anbefale dem til alle mine venner og mit netvÊrk 😊

2026幎1月16日

Very nice service.

Very nice service.
I replace my iphone screen it was very quick service and friendly technician

2025幎12月1日

Phoneklinik からの回答

Very friendly service and quick repair

I have repaired my charging issue on my iphone 14 pro. It ia charging perfectly after repair.

2025幎11月14日

Meget tilfreds!

Jeg fik skiftet mit telefonbatteri hos denne mobilklinik, og servicen var hurtig og venlig. Min telefon fungerer perfekt nu, nÊsten som ny. Kan varmt anbefales!

2025幎11月22日

Phoneklinik からの回答

Quick repair and very helpful

I have a problem with my phone screen. Touch was not working properly. They fix the new screen within 1 hours when i was shopping In Fisketorve. Staff were very friendly and nice.

2025幎11月22日

Phoneklinik からの回答

Bedste service og overkommelig pris

Min iPhone opladede ikke ordentligt, og det blev virkelig frustrerende. Jeg tog den til Telefonklinikken, og de fiksede det hurtigere end jeg forventede. Personalet var venligt og forklarede alt på en enkel måde. Min telefon oplades perfekt nu.

2025幎11月21日

NÊgter at tage ansvar

Jeg afleverede mit (vandafvisende) iWatch til reparation hos phoneklinik, hvor de skulle skifte min skÊrm og batteriet. Kommunikationen med ekspedienten var minimal, da han nÊsten ikke kunne nok dansk til kundeekspedition. En minimal dialog om afhentning blev udfÞrt via en person som sad ved siden af ekspedienten. Jeg fik ingen information om at reparationen ville betyde, at mit iWatch ikke lÊngere ville vÊre vandafvisende. Heller ikke da jeg hentede uret, fik jeg noget information, at jeg ikke skulle udsÊtte uret for vand. Jeg når at bruge mit ur i 5 dage hvorefter det går i sort umiddelbart efter at have vÊret i kontakt med vand. Uvidende om, at dette skyldes kontakten med vand, tager jeg tilbage til virksomheden, som også konstaterer, at der er trÊngt vand ind i uret. I lÞbet af vores snak fastholder de, at reparationen ikke har noget at gÞre med skaden. Ikke på noget tidspunkt tager de ansvar for, at de har pligt til at oplyse om, at uret efter reparationen ikke lÊngere er vandafvisende. Hvis jeg var gjort opmÊrksom på dette, havde jeg ikke handlet som jeg har og faktisk heller ikke valgt at få uret repareret. Jeg bliver derefter "tilbudt" en yderligere reparation for egen regning på 800 kroner, som med lidt god vilje kunne reduceres til 600 kroner.
Efter denne oplevelse er jeg blevet opmÊrksom på, at denne type reparationerne ikke engang udfÞres af Apple selv, fordi det er svÊrt at garantere vandafvisningen herefter. Hvis jeg havde vidst det, havde jeg ikke handlet som jeg gjorde. IfÞlge kÞbeloven skal sÊlger af ydelsen oplyse om et så vÊsentligt forhold. Noget som Phoneklinik rent faktisk også skriver i et svar på en dårlig anmeldelse her på Trustpilot. Hvorfor de ikke synes samme gÊlder for min situation, er jeg ret forundret over.
Det har ikke vÊret muligt at få en konstruktiv dialog med virksomheden, hvor de rent faktisk tager stilling til eget ansvar i sagen, nemlig manglende oplysning. Det viser sig, at den jeg taler med den pågÊldende dag er ejer, som slet ikke tager ansvar for, at sandsynligheden for, at man ikke har oplyst mig om er ret stor, eftersom hans medarbejdere hverken er tilstrÊkkelige kommunikative og nÊsten ikke dansktalende. Selv da jeg efterfÞlgende rettede skrifligt henvendelse til phoneklinik forholder de sig ikke til min klage og deres oplysningspligt. Derfor har jeg nu rettet en officiel klage til ForbrugerklagenÊvnet. Skriver her for at gÞre andre opmÊrksom på hvordan Phoneklinik har behandlet mig efter jeg har betalt 1.200 kroner til reparation af mit vandafvisende ur. Som de i Þvrigt forsÞgte at bilde mig ind, slet ikke er vandafvisende. At jeg bare havde vÊret heldig med, at jeg uden problemer har brugt uret til svÞmning i pool. Og til trods for at Apple selv skriver, at uret er vandafvisende i op til 50 meter.

2025幎10月26日

KÊre kunde,
Tak for din henvendelse og for at dele din oplevelse.
Vi vil gerne prÊcisere, at vi fÞlger Apples egne retningslinjer i forhold til vandafvisning ved reparation af Apple Watch. Apple skriver tydeligt:
“Apple Watch er vandafvisende, men ikke vandtÊt.”
“VandtÊthed er ikke en permanent tilstand og kan forringes over tid.”
“Reparationer kan pÃ¥virke enhedens vandtÊthed negativt.”
(Kilde: Apple Danmark – support.apple.com)
Apple udfÞrer ikke selv denne type reparation (skÊrm- og batteriskift på Apple Watch), da vandafvisningen ikke kan garanteres efter enheden har vÊret åbnet. Som uafhÊngig reparatÞr kan vi derfor heller ikke give denne garanti efter udfÞrt reparation.
Du oplyste os ikke om, at du fortsat ville bruge uret under vand efter reparationen, og derfor havde vi ingen mulighed for at vejlede dig om risikoen for vandindtrÊngning ved denne form for brug.
VÊskeskader opstår som fÞlge af kontakt med vand eller fugt efter reparationen og kan ikke henfÞres til en fejl i udfÞrelsen af arbejdet. Derfor er skaden ikke omfattet af garanti eller reklamationsret, jf. kÞbelovens § 75a, stk. 1, idet der er tale om en skade forårsaget af ydre påvirkning efter reparationstidspunktet.
Vi Þnsker dog stadig at finde en lÞsning, som er fair for begge parter. Derfor tilbyder vi fortsat en reduceret pris på en eventuel ny reparation eller en alternativ lÞsning og står til rådighed for dialog, så sagen kan afsluttes på bedst mulig måde.
Phoneklinik

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。