My phone's charging port was not working and I couldnt charge the phone. Took it to the shop, they were super nice and got it all cleaned up in 5 minutes, totally recommended:)
äŒæ¥ãåçããŸãã
Tak for en rigtig god oplevelse Phone Klinik. Jeg havde en super god oplevelse og blev mÞdt af en utrolig rar og serviceminded personale. Jeg ringede 20 min inden lukketid og var ivrig efter at f... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
âââââ Amazing Service at Phone Klinik in Fisketorvet! I had an excellent experience at Phone Klinik in Fisketorvet! My phone screen was completely shattered, and they fixed it within 30 minutes w... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Afleverede min MacBook, som skulle have skiftet skÊrm, til reparation. Det tog under 2 timer og til en fair pris. Har besÞgt 5 andre butikker, som ville tage dobbeltpris. God service.
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç

Phoneklinik ããã®åç
God kvalitet til en god pris â kan varmt anbefales.

Phoneklinik ããã®åç
Dejligt med smilende medarbejdere! Jeg fik repareret min iPhone skÊrm d. 15/09 og alt spiller bare

Phoneklinik ããã®åç
Det var rigtig godt service og hjÊlpe mig med vores mobiler ð±

Phoneklinik ããã®åç
Super hurtig service, venligt smilende personale.

Phoneklinik ããã®åç
Fantastisk service og gode priser. Min telefon fik skiftet skÊrm og batteri hurtigt. Alt spillede bare!

Phoneklinik ããã®åç
Fik skiftet bagsiden af mine telefon og det gik i stykker efter 1 uge og da jeg reklamerede fik jeg at vide det ik var deres problem

Phoneklinik ããã®åç
En usÊdvanlig venlig og tålmodig hjÊlp med telefon-problem - og ovenikÞbet gratis!

Phoneklinik ããã®åç
Super oplevelse hos Phone Klinik. FÞrst afleverede jeg en iPad Pro til skÊrmudskiftning og kiggede efterfÞlgende forbi for at få sat panserglas på. Meget venlig og smilende betjening og hele teamet er kompetente og servicemindede. Tak for en rigtig god oplevelse til fornuftige priser!

Phoneklinik ããã®åç
Skulle bruge en ny bagside til min kones iphone, tog kun 40 min, det var rigtig fint.

Phoneklinik ããã®åç
Jeg havde en super god oplevelse hos Phoneklinik. Min telefon havde smadret skÊrmen, og jeg var virkelig nervÞs for, hvor lang tid det ville tage at få den lavet, men de klarede det på under 30 minutter! Personalet var venlige, imÞdekommende og professionelle hele vejen igennem. De gav mig også gode råd til, hvordan jeg bedst passer på telefonen fremover. Priserne er meget rimelige, og kvaliteten af arbejdet er i top. Jeg kan varmt anbefale Phoneklinik til alle, der har brug for hurtig og pålidelig mobilreparation

Phoneklinik ããã®åç
Havde problemer med software på min iphone 14 Pro. og fik simpelt hen den bedste service og vejledning af ejer og personalet i PhoneKlinik. Såvel service og hjÊlp var fantastisk. Kan varmt anbefales.

Phoneklinik ããã®åç
Rigtig god service og venligt personale!
Jeg kom for at få repareret min telefon og blev mÞdt af en utrolig sÞd og imÞdekommende medarbejder. Jeg fÞlte mig godt taget imod fra starten, og hele processen var både hurtig og professionel. Reparationen blev klaret samme dag, og resultatet var helt perfekt, telefonen virker bedre end fÞr!
Servicen var i top, prisen var fair, og der blev taget tid til at forklare, hvad der skulle laves. Det er tydeligt, at de går op i kundetilfredshed og kvalitet.
Kan varmt anbefale Phone Klinik, hvis du har brug for hurtig, pålidelig og venlig hjÊlp til din telefon!

Phoneklinik ããã®åç
Ekspedient påstår, at kÞbeloven ikke gÊlder i butikken
Jeg påpegede det på dagen i butikken
Og fik den ydelse - reklamation - som loven siger.
Og her efter blev der sagt, at jeg fik min vilje den ene gang - men så skulle vi ikke komme tilbage med en reklamation over mere.

Phoneklinik ããã®åç
âââââ Amazing Service at Phone Klinik in Fisketorvet!
I had an excellent experience at Phone Klinik in Fisketorvet! My phone screen was completely shattered, and they fixed it within 30 minutes while I did some shopping. The staff was super friendly, professional, and knowledgeable. They even gave me a warranty on the repair, which gave me extra peace of mind..
If you need a quick and reliable phone repair, I highly recommend Phone Klinik at Fisketorvet. Will definitely be coming back if I ever need help again!