レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

I went to PhysioNordic because of a problem with my knee. Sebastian diagnosed me and planned an effective treatment. After six sessions, I am pain-free. Sebastian had been very kind and professional.... もっず芋る

Jeg vil gerne give Thomas mine varmeste anbefalinger. Jeg er kommet med flere forskellige skader og skavanker, og hver gang er jeg blevet mÞdt med hÞj faglighed og en grundig, professionel tilgang.... もっず芋る

Jeg startede i et forlÞb hos Sebastian grundet knÊproblemer ved lÞb. Undervejs har jeg fÃ¥et hjÊlp til at fÃ¥ styr pÃ¥ min styrketrÊning med Þvelser, der styrker den nÞdvendige muskulatur, og jeg kan... もっず芋る

Jeg har dÞjet med spÊndingshovedpine i over 10 Ã¥r, og jeg er endelig sluppet af med det! Thomas er meget grundig ift. at behandle og at finde Ã¥rsagerne til hovedpinen. Og det virker bare. Udover dé... もっず芋る

䌁業情報

1. 理孊療法クリニック

圓該䌁業による蚘述

Hos PhysioNordic er der ingen begrÊnsninger. Vi tilbyder fysioterapi og personlig trÊning i KÞbenhavn samt online forlÞb i hele Danmark. Vi kan hjÊlpe dig med diagnosticering, forbyggelse og behandling af skader samt smerter. Vi har over 20 års erfaring med vÊgttab, muskelopbygning, generelle livsstilsÊndringer samt fysiske prÞver, indenfor f.eks. politiet og forsvaret.

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

85件のレビュヌ

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Min klare anbefaling

Efter måneders voldsom hovedpine, har Thomas på kun fem behandlinger fået lÞsnet op for mine dybe spÊndinger. Han har arbejdet målrettet med nakken, kÊberne, hovedet, ryggen og generelt mobiliteten og ikke mindst kost og vaner. Behandlingerne har gjort en markant forskel i min hverdag - smilet og overskuddet er tilbage igen.

Nu arbejder vi videre med at lÊre kroppen ikke at falde tilbage i gamle vaner, så jeg proaktivt kan forebygge nye spÊndinger og hovedpine.

Jeg har fÞlt mig tryg gennem hele forlÞbet. Thomas guider, forklarer og sikrer, at man hele tiden forstår, hvad der sker og hvorfor.

2025幎12月11日
自発的なレビュヌ

Efter en lÊngere skades periode

Efter en lÊngere skades periode, var der daglige smerte i specielt hÞjre knÊ. Med fokuseret, og målrettet trÊning er jeg nu i gang med både lÞb og tungere lÞft i fitness centret.
KÊmpe anbefaling af Sebastian her fra 😊

2025幎12月4日

KÊmpe anbefaling herfra

KÊmpe anbefaling herfra! Efter blot fire sessioner hos Thomas har han formået at lÞse mine problemer med lÊnden. Han er utrolig dygtig, grundig og god til at inddrage mig som patient i hele processen. Jeg har fÞlt mig tryg og godt vejledt hele vejen igennem.

2025幎10月14日
自発的なレビュヌ

ENDELIG én, der fandt ind til kernen

Thomas har virkeligt hjulpet mig fri af en mangeårig periode med akutte lÊndehold og rygproblemer. Jeg har cyklet på konkurrenceniveau i mange år og kan nu endelig begynde at trÊne hårdt igen og mÊrker, at min krop kan det jeg vil.

Jeg har tidligere gået til et utal af fysioterapeuter uden resultater og det er fÞrst da Thomas starter sine behandlinger, at jeg forstår, at jeg hidtil har modtaget symptombehandling, der aldrig ville kunne rykke mig noget sted hen.

Thomas’ approach var fra starten at finde frem til roden af problemet og se mere helhedsorienteret pÃ¥ det, hvilket var en regulÊr Ã¥benbaring for mig. Glem bodySDS, glem symptombehandling. GÞr dig selv en tjeneste og brug en osteopat, der baserer sig pÃ¥ videnskab og tÊnker hele kroppen ind i ligningen. KÊmpe anbefaling herfra.

2025幎9月23日

KÊmpe anbefaling

Mine behandlinger med Thomas har hjulpet mig så meget med mine smerter i foden. Som balletdanser sÊtter jeg kÊmpe pris på at få den opmÊrksomhed og stÞtte som gÞr det muligt for mig at komme tilbage på scenen så hurtigt som muligt! Thomas mÞder en med så meget empati og viden som gÞr at jeg fÞler mig set og forstået. Han giver mig en masse gode tips og Þvelser med videre så jeg nu er uden smerter. KÊmpe anbefaling herfra!!

2025幎9月10日
自発的なレビュヌ

Thomas er meget dygtig til at forklare

Thomas er meget dygtig til at forklare hvordan problemer i kroppen hÊnger sammen og det virker meget beroligende. Hans behandlinger er sikre og gode og man har fÞlelsen at at vÊre i kyndige og gode hÊnder på alle måder.
Jeg har fået super gode Þvelser med hjem og fået dem rettet til fra gang til gang. Det har vÊret en stor fornÞjelse og jeg må nu fortsÊtte den gode udvikling der er sat i gang.

2025幎9月2日
自発的なレビュヌ

Fra skinnebensbetÊndelse til 10 km uden smerter!

Fra skinnebensbetÊndelse til 10 km lÞb uden smerter!
Jeg kontaktede Sebastian i håb om at han kunne hjÊlpe med mindske mit skinnebensbetÊndelse. Han tog hånd om mig, imÞdekom mine Þnsker og tilpassede programmet, så det passede hele vejen igennem forlÞbet.
Efter forlÞbet er jeg både smertefri og uden skinnebensbetÊndelse, men har i den grad også fået lÞbeglÊden tilbage. Kan på alle måder anbefale Sebastian, hans kompetencer og gode humÞr!

2025幎6月1日
自発的なレビュヌ

Glad for at jeg har valgt PhysioNordic.

Glad for at jeg har valgt PhysioNordic.
Thomas Boss fysioterapeut, der også er uddannet osteopat, har hjulpet mig i forbindelse med et uheldigt fald.

Faldet medfÞrte stÊrke smerter flere steder i kroppen og hovedpine.

Thomas proffesionele og venlige tilgang, gÞr at man fÞler sig i trygge hÊnder lige fra man trÊder ind ad dÞren.

Thomas baggrund som osteopat, giver en ekstra kvalitet til behandling af smerter, samt til forlÞsning af traumer der sÊtter sig i kroppen efter et fald.

Derudover er Thomas ualmindelig god til at mÞde en hvor man er, og skabe et trygt rum, da et fald kan medfÞre en vis sårbarhed, i forbindelse med at komme tÊt på ens fysisk, og rÞre hvor der sidder smerter, her er han god til at spÞrge ind, plus at vejlede i hvordan han går frem, der gÞr at man bedre kan give slip,
og lade Thomas arbejde med det der skal til, for at få kroppen tilbage i balance.

Samt er han god til, og har tålmodighed med, at vise Þvelser, man skal Þve der hjemme imellem hver gang.

Kan kun give mine varmeste anbefalinger af Thomas Boss.
Er virkelig taknemmelig for den ekspertise og venlighed jeg er blevet mÞdt med.

Anbefaling af
Kathrine Victoria ThorbjÞrg

2025幎8月19日

Kontaktede Physio Nordic pga smerter i

Kontaktede Physio Nordic pga smerter i foden og benet. Kunne ikke lÞbe så meget som 2 km uden smerter.
Jeg kom en gang om ugen i et par mÃ¥neder og fik kompetent hjÊlp i form af styrkeÞvelser og gode rÃ¥d til hvordan jeg kunne trappe op i mit lÞb. Øvelserne blev justeret undervejs sÃ¥ de passede til hvordan det gik med foden/benet.
Efter et par måneder hos Sebastian er jeg nu oppe og lÞbe 30 km om ugen, uden problemer.
Udover at Sebastian er en dygtig fysioterapeut, er han også en rigtig god coach der giver en selvvÊrd og troen på at man kan hvad man vil, og nok skal opnå sine drÞmme!
KÊmpe anbefaling ⭐⭐⭐⭐⭐⭐

2025幎8月18日
自発的なレビュヌ

Strong recommendation especially for running associated injuries!

I can highly recommend Sebastian as a physiotherapist and running coach!🌟
With his knowledge and guidance, I was able to build up more overall strength and especially strengthen my tendons to overcome my foot/ankle pain. This made me run both a half-marathon and my first marathon in Copenhagen in my target time. He was always available via WhatsApp and flexible with appointments, etc!

2025幎5月7日

KÊmpe anbefaling herfra!

Har vÊret i forlÞb hos Sebastian med dÃ¥rligt lÞberknÊ efter anbefaling fra lÞbe-veninde. Han gjorde mig smertefri pÃ¥ ingen tid, og han er super dygtig til at arbejde med mindset og motivation. Jeg glÊder mig til at fortsÊtte vores samarbejde og opnÃ¥ store drÞmme med Sebastian ved min side som lÞbecoach og fysioterapeut☺

2025幎8月1日

Fantastisk hjÊlp hos PhysoNordic

Fantastisk hjÊlp hos PhysoNordic – smertefri efter 4 behandlinger!

Jeg har vÊret igennem fire behandlinger hos PhysoNordic, og jeg kan Êrligt sige, at det har vÊret en kÊmpe lettelse og en gamechanger for mig. Jeg dÞjede med stÊrke smerter i ryggen, som strÃ¥lede helt ned i benene og til tider endda ned i testiklerne – noget der bÃ¥de var fysisk hÊmmende og psykisk belastende.

Fra fÞrste konsultation fÞlte jeg mig tryg og i professionelle hÊnder. De lyttede virkelig til mine symptomer, lavede en grundig undersÞgelse og lagde en behandlingsplan, der var skrÊddersyet til mig. Behandlerne hos PhysoNordic er ikke bare dygtige – de er oprigtigt engagerede og tager sig tid til at forklare, hvad der sker i kroppen, og hvordan behandlingen virker.

Efter blot fire behandlinger er jeg stort set smertefri. Jeg kan igen bevÊge mig frit, sove ordentligt og fungere normalt i min hverdag – noget jeg nÊsten havde opgivet hÃ¥bet om. Jeg kan ikke anbefale PhysoNordic nok til andre, der kÊmper med lignende problemer.

Tusind tak for hjÊlpen – I har virkelig gjort en forskel i mit liv!

2025幎7月14日
自発的なレビュヌ

Det bedste jeg har gjort for mig selv i årevis

Mit forlÞb hos Thomas i PsysioNordic har vÊret yderst positivt på alle parametre. Min problematik er årelang, muligvis forårsaget af fÞdsler, stress eller traumer og mest sandsynligt en kombination, og er igennem tiden forsÞgt afhjulpet af andre osteopater, uden held. Efter fÞrste session oplevede jeg Þget mobilitet i lÊnd og hofter og nu, efter knap et par måneders forlÞb, oplever jeg kun sjÊldent og få smerter, og udelukkende, hvis ikke jeg sÞrger for at gÞre brug af de Þvelser Thomas har vist mig. Thomas er derudover, så behageligt selskab undervejs i behandlingen. Han er fuld af empati, integritet, autenticitet, indlevelse og kÊrligt engagement, ligesom han gerne Þser ud af sin viden og ekspertise, alt sammen på yderst kapabel og professionel vis.
Klinikken og Thomas får udelukkende mine varmeste anbefalinger.
Charlotte

2025幎6月18日

For voldsom trÊning

Jeg henvendte mig for at få hjÊlp til smerter i knÊ. Sebastian gav mig Þvelser som var alt for voldsomme. Der blev ikke taget hensyn til at mine knÊ var tidligere skadet og min alder. Jeg fik en belastning skade som tog mig flere mdr at komme over. Jeg henvendte mig direkte til klinikken med min respons men de har aldrig svaret.

2025幎1月29日
PhysioNordic ロゎ

PhysioNordic からの回答

KÊre Hanne

Jeg genkender ikke beskrivelsen af, at du skulle have fÃ¥et “voldsom trÊning”. Ved konsultationen gennemgik vi dit eksisterende trÊningsprogram og justerede alene pÃ¥ udfÞrelsen med fokus pÃ¥ smertereduktion og tilpasning til dit aktuelle smertebillede. Der blev ikke tilfÞjet nye Þvelser eller Þget belastning.

TvÊrtimod blev der vejledt i at holde trÊningen inden for smertegrÊnsen og undgÃ¥ bevÊgelser, der provokerede knÊet – herunder at vÊlge smertefri bevÊgeudslag fremfor Þvelser, der gav gener.

Det er naturligvis beklageligt, hvis du efterfÞlgende har oplevet forvÊrring. Ved smerteproblematikker kan symptomer variere over tid, sÊrligt ved tidligere skader. Det Êndrer dog ikke på, at intentionen og vejledningen var at tilpasse belastningen konservativt.

Vi har ikke registreret henvendelser fra dig, som ikke er blevet besvaret. Hvis der er sket en fejl i kommunikationen, hÞrer jeg meget gerne fra dig direkte, så vi kan afklare forlÞbet.

Du er velkommen til at kontakte klinikken, så vi kan gennemgå det sammen.

Sebastian

I en annonce stod

I en annonce stod, at PhysioNordic ikke lindrer men helbreder. Jeg henvendte mig med mit dårlige knÊ, og der blev givet en korrekt bedÞmmelse af benet. De fÞlgende Þvelser viste, at Þmheden kunne trÊnes vÊk. Det var helt nyt for mig, at det var muskler og led, der var problemet og ikke skader i selve knÊet. Desuden blev mit blodtryk gennem Þvelserne normalt (helt uden piller). Kan varmt anbefales.

2025幎4月22日
自発的なレビュヌ

I had a fantastic experience with

I had a fantastic experience with Thomas as my physiotherapist. He is incredibly flexible, open, and friendly, creating a comfortable and supportive atmosphere from the very beginning. Throughout the entire process, I felt truly listened to and understood. Thomas has a deep understanding of his patients’ needs and tailors the therapy to fit both their condition and lifestyle. His empathetic and professional approach made a huge difference in my recovery.
I went from having extreme pain and discomfort to been able to train and move as I used too.
I highly recommend him to anyone looking for expert, personalized care!

2025幎3月4日
自発的なレビュヌ

Fra smerte til styrke – kÊmpe anbefaling!

Jeg opsÞgte Thomas hos PhysioNordic med tilbagevendende og daglige smerter i nakke, skulder og arm.
Uden at ane, hvad jeg skulle forvente, gennemfÞrte jeg et 8-ugers tilpasset forlÞb – og sikke en rejse!
Thomas er dedikeret og kompetent og har en holistisk tilgang, hvor han ser hele kroppen som en enhed. Han lytter og tilpasser behandlingen realistisk til min hverdag og kombinerer professionel behandling med målrettet styrketrÊning og Þvelser, der rent faktisk virker.

Efter 8 uger – uden nogensinde at have lÞftet en vÊgt fÞr – fÞler jeg mig stÊrkere end nogensinde. Og vigtigst af alt: smertefri og klar til at “stÃ¥ pÃ¥ egne ben” med troen pÃ¥, at min krop kan mere, end jeg nogensinde selv troede. 🙌🏜

Udover at vÊre skarp fagligt, er Thomas ogsÃ¥ empatisk og imÞdekommende med en positiv energi, hvor jeg altid gÃ¥r derfra motiveret og glad. SÃ¥ Tak! ❀🙏🏜
KÊmpe anbefaling!

2025幎3月24日