I went to PhysioNordic because of a problem with my knee. Sebastian diagnosed me and planned an effective treatment. After six sessions, I am pain-free. Sebastian had been very kind and professional.... ãã£ãšèŠã
Jeg vil gerne give Thomas mine varmeste anbefalinger. Jeg er kommet med flere forskellige skader og skavanker, og hver gang er jeg blevet mÞdt med hÞj faglighed og en grundig, professionel tilgang.... ãã£ãšèŠã
Jeg startede i et forlÞb hos Sebastian grundet knÊproblemer ved lÞb. Undervejs har jeg fÃ¥et hjÊlp til at fÃ¥ styr pÃ¥ min styrketrÊning med Þvelser, der styrker den nÞdvendige muskulatur, og jeg kan... ãã£ãšèŠã
Jeg har dÞjet med spÊndingshovedpine i over 10 Ã¥r, og jeg er endelig sluppet af med det! Thomas er meget grundig ift. at behandle og at finde Ã¥rsagerne til hovedpinen. Og det virker bare. Udover dé... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos PhysioNordic er der ingen begrÊnsninger. Vi tilbyder fysioterapi og personlig trÊning i KÞbenhavn samt online forlÞb i hele Danmark. Vi kan hjÊlpe dig med diagnosticering, forbyggelse og behandling af skader samt smerter. Vi har over 20 års erfaring med vÊgttab, muskelopbygning, generelle livsstilsÊndringer samt fysiske prÞver, indenfor f.eks. politiet og forsvaret.
Westend nr 16, 1660, Vesterbro, ãã³ããŒã¯
- kontakt@physionordic.dk
- physionordic.dk
8ugers forlÞb m. fokus på målet om en smertefri hverdag
Jeg har haft et 8ugers forlÞb med Sebastian, med fokus på lÊndesmerter. Smerter som jeg har dÞjet med i 9 år efter en sportsskade.
Takket vÊret en målrettet, effektiv og helhedsorienteret trÊning er jeg i dag ikke kun smerte fri, men også mere energifyldt og mere trÊningsglad.
Jeg takker for humÞrfyldte, hårde (men gode) og inspirerede trÊninger - samt din fleksibilitet, evne til at hÞre på mit til tider brok og dine kompetencer som trÊner og fysioterapeut.
Kan meget varmt anbefales
Jeg er lige blevet fÊrdigt med et 6-ugers forlÞb hos Thomas, og det har simpelthen vÊret en fornÞjelse.
Jeg tog fat i ham da jeg har lÊnge har dÞjet med smerter i lÊnden, og senere har fået spÊndingssmerter i nakke og skuldre. Udover at "knÊkke" mig på plads, så har han også lavet Þvelser med mig. IsÊr Þvelser med vÊgte, som jeg fÞr har undgået netop for ikke at ÞdelÊgge ryggen.
Så udover at hjÊlpe med min ryg på den korte bane, så har han, gennem Þvelserne, også givet mig vÊrktÞjerne til at kunne forebygge fremtidige mén. Og gjort at jeg nu ikke er nervÞs for at hoppe i fitness og lÞfte vÊgte. Da han nu har gennemgået de rigtige Þvelser med mig.
Sidst men ikke mindst så er Thomas en super hyggelig fyr, så man kan også få nogle gode snakke mens man er der. Det er i hvert fald noget jeg sÊtter pris på. Er sikker på at han også vil respektere, hvis man bare vil have stilhed :)
Kan meget varmt anbefales, hvis man går og har ondt, men ikke har kunne tage sig sammen til at gÞre noget ved det.
Super friendly and attentive physical therapy
Very welcoming and attentive physical therapy. Makes personalized workouts and exercises for your goals and needs. Open to suggestion and all questions or concerns. Spends time understanding the problem, and gives you the corrections with guidelines on how to implement them properly.
Jeg har vÊret i forlÞb hos Thomas i 4âŠ
Jeg har vÊret i forlÞb hos Thomas i 4 måneder. Jeg har opnået et kÊmpe udbytte. Jeg kom til Thomas med stÊrke smerter dagligt. Igennem behandling og trÊningsprogram er jeg idag smertefri. Er super tilfreds med sparring og den fokus der har vÊret til mine behov.