レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jeg startet året 2026 med mål om å begynne med systematisk styrketrening (i tillegg til løping), og tenkte at dette programmet var verdt et forsøk. Jeg har nå vært med i to måneder, og merker forbedri... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Sterkere programmet med Pia er en gavepakke med et skikkelig bra treningsprogram, gode instruksjonsvideoer og masse digge oppskrifter på sunn og god mat. Jeg har fått bedre tak på styrketreningen min,... もっと見る

5つ星のうち5の評価

STERKERE kom inn i livet mitt for ca halvannet år siden og jeg ser meg aldri tilbake. Jeg er mye mer selvsikker på gymmet, og forsåvidt utenfor også. I sterkere får du høy og bred faglig kompetanse, d... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Hjelper meg å komme meg på trening. Har alltid ein plan og får det gjennomført fordi Pia har laga strukturen. Bare å følge og gjere. Slepp og tenke.

企業情報

1. フィットネスと栄養のサービス

当該企業による記述

Mitt mål er enkelt; hjelpe deg til å nå ditt. Både som trener, påvirker og instruktør ønsker jeg å bidra til at du blir mer selvstendig i ditt eget helseliv - #blidinegenpt!

連絡先

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Ikke tenk, bare gjennomfør

Pias programmer er helt supre. Gode gjennomgangsvideoer av alle alternativene, lett tilgang til veiledning en-til-en, supert fellesskap i appen og veldig gode muligheter til å tilpasse øvelsene slik at programmet blir ditt eget. STERKERE har gjort meg til en som trener styrke og ikke «lapskaus»

2025年1月30日

Sterkere

Nå har jeg kun vert medlem i Sterkere i en måned, men på den korte tiden har jeg både opplevd ny motivasjon og masse mestring.
Øktene er varierte og enkle å følge. Fellesskapet gjør meg skikkelig glad, alle heiaropene hjelper skikkelig på motivasjonen😍

2025年1月30日
5つ星のうち5の評価

Enkelt, variert, allsidig og gøy.

Trent er et bra og enkelt verktøy for å få inn trening i en hektisk hverdag. Jeg har langt å kjøre til treningsstudio, og ender ofte opp med å ikke trene. Appen er enkel å bruke og øktene i trent er varierte, allsidige og tar kun 30-45 minutter. Jeg har gått fra å trene 0-1 ganger i uken, til å trene 2-4 ganger i uken. Det er gøy å se framgang og ikke minst gøy å kjenne at man blir sterkere.

2024年10月16日

Ett år med Pia og STERKERE

Jeg er 57 år og har vært medlem av STERKERE i et år nå! Det er altså en suverent bra reise! Det å komme på trening og vite hva du skal gjøre er helt gull 😊 jeg er veldig nær min første pull up takket være dette programmet. Jeg øker hver uke i basisøvelser som knebøy og markløft. Før programmet trente jeg styrke men ante ikke noe om effekten av å øke vekter og reps. Anbefales til alle voksne damer 🤩

2024年10月9日

ANBEFALES! ⭐️ Elsk på dette opplegget 🤩🏋🏼‍♀️

En investering jeg skulle gjort lenge før jeg gjorde.. Har snart vært medlem ett år i STERKERE og for en reise det har vært og fortsatt er 🏋🏼‍♀️ Med en fast treningsplan å følge som også forandrer seg etter 8 uker ish bare digger jeg - da slipper man å gå lei også er det noen som gjør den jobben for deg 😅💪🏼 Man trenger ikke tenke. Bare gjøre. Appen er også veldig oversiktlig. Man logger alt og historikken er til enhver tid tilgjengelig så man har full oversikt over hva man har løftet tidligere. Liker spesielt at det er en drøss av alternativer til hver øvelse sånn at øktene kan utføres uansett hvor man er. Man er derfor ikke avhengig av ett gym til enhver tid 👏🏼 Man kan trene både med og uten utstyr. Dette er noe alle kan bli med på, fra utrent til trent. Det er også en stor sosial fin gjeng der inne som heier hverandre frem. Man kan stille spørsmål og dele både ups and downs; både fra trening og livet generelt. Vi er en gjeng som virkelig støtter hverandre, uansett hva. I tillegg finner man mobilitetsøvelser, tøying, oppvarming, tips/triks ++ samt en mat-del med masse snadder. Er du usikker? Prøv! Og heller meld deg ut igjen etter tre måneder. Du har ingenting å tape 🩷 igjen, elsk på dette!

2024年10月7日
5つ星のうち5の評価

Har nettopp blitt med i STERKERE

Har nettopp blitt med i STERKERE, og gleder meg virkelig til å komme skikkelig i gang.
Appen er veldig oversiktelig. Det er god (og mye) informasjon. Øktene er veldig varierte, og det er flott at det er tatt med alternativer. Veldig kjekt at man kan følge egen progresjon.

2024年10月7日

Det beste med TRENT-portalen

Det jeg liker aller best med TRENT-portalen er å kunne trykke play åsså er vi igang. Jeg trenger ikke tenke, bare følge med på skjermen. I tillegg er det er stort utvalg av ulike typer økter. Føler ikke det er et stort press om prestasjon, men heller at kontinuitet vektlegges.
I samfunnet vi lever i nå er tidsklemma reell og da er det for meg tidseffektiv å trene hjemme.
Liker oppsetter to do uke for uke og chatten hvor vi kan dele aktivitet som gjøres. Det er inspirerende.
Syns vi får mye for pengene.

2024年10月6日

Elsker

Elsker, elsker, elsker STERKERE! Det er som et kinderegg! Du får et fantastisk treningsprogram som du kan justere innenfor visse rammer, du får veiledning og hjelp og du får et community som støtter, backer å heier på deg hele veien💙

2024年10月5日

1 års jubileum

1 års jubileum, Pia har gitt meg treningsglede og det beste av alt-jeg har blitt sterkere💪🏼 Jeg er så fornøyd med program, app og resultatene man har oppnådd.

5つ星のうち5の評価

Pia leverer styrkeprogram av høy…

Pia leverer styrkeprogram av høy kvalitet, månede etter månede. Variasjon i øvelser, men uten at det blir for mye "dill dall". Godt loggsystem i app + oppfordring til tester gir godt innblikk i egen progresjon. Støttende nettverk i appen som heier på hverandre, og kommer med tips og triks. Har trent styrke i mange år, og jobber med trening, men har allikevel hatt god nytte og gode resultater av Sterkere!

Elsker TRENT- bitt av treningsbassilen

Har vært medlem i TRENT det siste året, og har ikke angret. Jeg har til og med trent på ferie og det har jeg aldri gjort før. Variert trening og herlig fokus. Pia setter ting i perspektiv, har gode tilbakemeldinger og er motiverende gjennom øktene. Lært meg å sette pris på å stille opp for meg selv på denne måten, med den dagsformen jeg har og gjøre det beste ut av det! Blir så å si alltid bra ❤️

5つ星のうち5の評価

Veldig fornøyd med opplegget hos Pia!

Veldig fornøyd med opplegget hos Pia!
Stort sett vært aktiv medlem i TRENT siden covid.
Variert, god trening. Pia som instruktør er helt gull. Menneskelig, jordnær, dyktig og alltid godt humør. Liker den uformelle fremtoningen hennes.
Håper jeg etterhvert kan ta i bruk «trening for gravide» og tar da en pause fra «trent».
Hilsen et stykk fornøyd og treningsglad medlem

Veldig fornøyd med kurset

Veldig fornøyd med kurset, det hjalp meg med å holde meg aktiv gjennom graviditeten. Endte opp med noen favorittøkter som ble fast rutine, og særlig den for bekken hjalp meg med å forebygge bekkensmerter men også håndtere smertene etter en lang dag med jobb/løping etter 2-åringen😊

Deilig å kunne skru på en økt og bare følge opplegget som var tilpasset mine behov😊 anbefales på det varmeste, og kommer til å kjøpe meg tilgang på nytt ved eventuelle fremtidige graviditeter.

2023年7月1日
5つ星のうち5の評価

Har blitt en som trener hver uke!

Har vært med siden desember og jeg elsker programmet! Jeg har trent mye tidligere, men sliter med å holde det over tid og har hatt lett for å skippe økter/gjøre det jeg føler for den dagen. Jeg trenger noe som forplikter meg, noe som gjør det lett å dra på trening de dagene jeg ikke vil og noe som kan tilpasses. Jeg har fått trent minst to, men ofte tre-fire økter i uken siden desember. Trente til og med på julaften! 😅 Jeg kjenner at jeg har mer muskler, løfter tyngre og ser mer atletisk ut. Pia er svært aktiv i appen, og deler tips, samt svarer på spørsmål daglig. Gleder meg til fortsettelsen!

2024年4月9日

Trustpilot エクスペリエンス