Pickleballudstyrレビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Som altid en fremragende oplevelse at handle ved pickleballudstyr.dk! Kenneth har virkelig styr på hans produkter og sender gerne ordren over flere omgange, hvis ikke der lige er på lager. Virkelig... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg vil gerne give en stor tak til Kenneth for hans tid, venlighed og helt ekstraordinære service. Vi startede dialogen over mail, og senere fortsatte vi på sms. Selvom vores samtale begyndte... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Købte et firepersoners sæt - det er et super lækkert produkt. Havde kontakt med firmaet i forbindelse med levering, de var super søde og hjælpsomme.

5つ星のうち5の評価

Helt vildt god oplevelse at handle hos Pickleballudstyr. Flot og professionel side, gode priser - tilmed 10% rabat og god lanceringspris på mit bat - nem betaling og super nemt at afhente privat. Alt... もっと見る

企業情報

1. スポーツ用品店

当該企業による記述

Velkommen til pickleballudstyr.dk – Din nøgle til 6 års ekspertise inden for pickleball. Aktivt involveret i sportens udvikling i Danmark. Vores lager har alt fra begynder til konkurrence. Uanset om du er individuel spiller, repræsenterer en klub eller skole, eller planlægger at introducere pickleball, har vi det perfekte udstyr til dig. Hos os handler det ikke bare om at levere, men om at forme og accelerere pickleballs vækst i Danmark. Udforsk og opdag en verden af pickleball hos pickleballudstyr.dk!

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 73

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Ville købe 2 bat, men i stedet for kommer Kenneth forbi vores træning, hvor vi alle kan prøve forskellige bat inden køb. Kanon service og kan kun anbefale Pickelballudstyr.dk

2024年1月24日

Kære Leif,

Mange tak for din positive anmeldelse! Det glæder os at høre, at du var tilfreds med den personlige service, som vi også leverer ind på, og at I alle kunne prøve forskellige bat under træningen. Vi stræber altid efter at give vores kunder den bedst mulige oplevelse, og det glæder os at høre, at vi har formået at opfylde dine forventninger.

Vi sætter stor pris på din anbefaling af Pickelballudstyr.dk, og vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage ved en anden lejlighed. Hvis du har brug for yderligere assistance eller har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Venlig hilsen,
Kenneth, pickelballudstyr.dk

Super god service

Super god service. Var i tvivl om hvad vi overhovedet havde brug af udstyr, da vi startede pickleball op som ny aktivitet hos os. Men efter kontakt til picklballudstyr.dk, har fået det helt rigtige udstyr som passer til vores behov.

2024年1月20日

Hej Mette,

vi glæder os over at høre, at du har haft en super god oplevelse med vores service! Vi er virkelig glade for at kunne levere ind på jeres pickleball-eventyr.

Det betyder meget for os, at kunne levere vejledning i topklasse, når vores kunder som du, vælger at kontakt os. Det er netop derfor, vi er her – for at hjælpe og sikre, at I får det helt rigtige udstyr, der passer perfekt til jeres behov.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det gør vores arbejde endnu mere meningsfyldt. Hvis der nogensinde er mere, vi kan hjælpe dig med, eller hvis du bare har lyst til at dele flere af jeres pickleball-øjeblikke, så tøv ikke med at kontakte os.

Tak for at vælge os, og vi håber, at jeres pickleball-oplevelser fortsat bringer masser af glæde og sjove stunder!

De bedste hilsner,

Super god service👌

2024年1月18日

Hej Søren,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en super god oplevelse med vores service. Det betyder meget for os at vide, at vores indsats bliver værdsat af vores kunder.
Vi sætter pris på din støtte og ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.
Tak igen for at dele dine positive oplevelser, det gør en stor forskel for os!

Venlig hilsen,

God vejledning

God vejledning
og hurtig service.

2024年1月17日

Kære Karina,

Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores vejledning og hurtige service. Det er altid vores mål at sikre, at vores kunder føler sig godt taget hånd om, og det glæder os at vide, at vi har opfyldt dine forventninger.

Vi sætter stor pris på din støtte og tillid til vores tjenester. Hvis der er noget andet, vi kan hjælpe dig med, er du velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Tak igen og venlig hilsen,

Super oplevelse

Kenneth i pickleballudstyr var super til indledende vejledning af bat-type svarende til mit niveau og spillestil. Hjælpsom med prøveudstyr og senere udvælgelsesproces. Min bedste anbefaling.
Mvh Jacob, 70 år, spiller i ældre motions sammenhæng, 4 timer/uge

2023年10月20日

Pickleballudstyr からの回答

Hej Jacob, tak for den fine anmeldelse. Jeg er glad for i er tilfredse med vores service, vi stræber efter at levere den bedste af slagsen til enhver tid. Pickleballudstyr.dk drives af spillere for spillere. Mvh. Kenneth, pickleballudstyr.dk

5つ星のうち5の評価

Jeg har handlet ved pickleballudstyr 2…

Jeg har handlet ved pickleballudstyr 2 gange. Begge gange med super service. Har købt 2 bats og fået god vejledning. Vi er rigtig tilfredse med vores køb, og vender gerne tilbage hvis der opstår nye behov.

2023年10月8日
自発的なレビュー

Pickleballudstyr からの回答

Hej, og 1000 tak for din anmeldelse. Det betyder rigtig meget for os, at du vil dele den med os og andre. Vi bestræber os nemlig på altid at være de bedste, til det vi gør. Med venlig hilsen, Kenneth - pickleballudstyr.dk

5つ星のうち5の評価

Super service og hurtig levering

Super service og hurtig levering. Så nu skal der gang i Pickel i Ølgod Hallerne :-)

2023年9月11日

Pickleballudstyr からの回答

Hej Lars, tak for jeres fine anmeldelse. Vi krydser fingre for i kommer godt i gang, og er glad for at der kommer endnu en by på landkortet tilbyder pickleball. En dag når vi turnerer rundt, må vi forbi Ølgod også. Mvh. Kenneth, pickleballudstyr.dk

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。