Fjernelse af PMU
Jeg er flyttet til denne klinik midt i et forlÞb med fjernelse af pmu.
Jeg bliver mÞdt af rolig atmosfÊre og en imÞdekommende og rar "vÊrtinde". Grundig og tryg behandling hos Rikke ð¥°

Picolounge ããã®åç
Hos Pico Lounge er vi specialister i tatoveringsfjernelse og du er i sikre hÊnder. Vi anvender Pico Laser Ultra 2025, den nyeste og mest avancerede laser på markedet. Denne teknologi giver: Mere effektive resultater Mindre ubehag FÊrre behandlinger end traditionelle lasere
Allehelgensgade 10, 4000, Roskilde , ãã³ããŒã¯
Jeg er flyttet til denne klinik midt i et forlÞb med fjernelse af pmu.

Rigtig god oplevelse.
Guider en godt igennem - og er fleksibel med tiderne.
Bliver et godt forlÞb

Picolounge ããã®åç
Super flink service minded behandling, kommer ind en times tid i forvejen og får smertestillende creme på.
Det gÞr stadig hammer nas.

Picolounge ããã®åç
Meget venlig og imÞdekommende.. Rigtig god og grundig information om behandlingen inden start.
SÞd, imÞdekommende og professionel behandling. Kan kun anbefales. Jeg fik fjernet begge mine tatoverede Þjenbryn med super resultat.
Jeg er startet med at fÃ¥ fjernet 2 tatoveringer hos Pico Lounge og er virkelig tilfreds! Jeg fik en hurtig tid, godt informeret om forlÞbet. Personalet er bÃ¥de sÞde og imÞdekommende. Hele forlÞbet fÞltes trygt og professionelt â kan klart anbefales.