SkÞnt stedððœð
Jeg blev tatoveret der med min veninde for fÞrste gang. Vi blev tatoveret af skÞnneste Elisa mega sÞd og virkelig dygtig tatovÞr. Kan helt klart anbefalesððœ
Rigtig dygtige, behagelig folk med en flot butik.
Kan helt klart anbefale Elisa som jeg har haft fornÞjelsen af.
Vil gerne give hende fem stjerne for hendes fantastiske stykke arbejde.
SÃ¥dan en fantastisk kunstner, er vild med hende og hendes arbejde.
LÊkkert, rent og harmonisk studieð€©
Kommer helt sikkert igen og vil dele min oplevelse med omverden
Tak for en fantastisk oplevelse og virkelig god og professionel behandling og service. bestemt ikke sidste gang jeg kommerâ¥ïž
Min fÞrste tatovering, og sikke en positiv oplevelse.. SÃ¥ sÞde og dejlige mennesker og fantastisk dygtig kunstner tatovÞr. Er sÃ¥ stolt af min tatovering... Total top karakter herfrað¥°
Fantastisk sted og dygtige artister ððð»
Jeg er blevet tatoveret 3 gange af Elisa, som altid er klar til at vejlede, sÃ¥ man fÃ¥r det bedste resultat ððð»
Elisa er sÊrlig dygtig til fine line og detaljer, synes jeg ðªð
Jeg har nu vÊret kunde og fulgt dem siden start.
Supert hyggeligt lokale, og rigigt sÞde artister, der altid levere et perfekt stykke arbejde!
Kan kun anbefales!
Fantastisk sted - personalet i top. Jeg fÞlte mig virkelig velkommen. Fik lavet svaler og rose af Elisa. Virkelig over alle forventninger.
Klar anbefaling herfra - vi ses helt sikkert nÊste gang der skal tegnes
Super fedt sted Klart 10/10
Super hyggeligt personale
Laver et virkelig fedt stykke arbejde
Og kan kun sige tak til Michelle
For en super fed oplevelse
Kommer 100 % igen
ð€©ð€©ð€©
En helt igennem god oplevelse da jeg i dag var oppe og få lavet to nye tatoveringer.
Flot og rent sted, de sÞdeste ejere som oprigtigt Þnskede at man fik en god og tryg oplevelse. Jeg fÞlte virkelig at der var tid til mig og resultatet blev over alt forventning.
Jeg vil helt sikkert fÃ¥ lavet mine fremtidige tatoveringer der ð€
Super dejlige mennesker, som har sans for detaljen og besidder god faglig stolthed.
10/10 would do again
Fantastisk resultat. Fantastisk tattovÞr. Super oplevelse.
Tak Elisa og fÞlge.
Vil til en hver tid anbefale Jer.ð
De er sindsygt dygtige. Virkelige prof. Super sÞde enormt kreative og hjÊlper gerne med ideer . 1 klasses kunstnere. Fik lavet hos Michelle .
Fantastisk oplevelse. Super god og professionel service. Sidst men ikke mindst og nok det vigtigste, utroligt flotte resultater.
Pro ink kan virkelig deres håndvÊrk. Det er ikke sidste gang jeg kommer der.
Super dygtige og altid en fornÞjelse ð
Vil helt sikkert anbefale demâŠ
Fik lavet min Þvre ryg på 8 timer, fantastisk arbejde af Elisa, og det blev virkelig godt.
De bedste tatovÞrer elsker mine resultater hvergang jeg er gået der fra de lytter efter Þnsker man kommer med uden set hvad er pro-ink my go to place når jeg skal have mere blÊk i huden