Piet van Walsem BV レビュヌ

1,811
TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Wij hadden een mooie wandklok besteld en ondanks de zorgvuldigheid waarmee deze was verpakt en duidelijk als breekbaar was gemerkt heeft de koeriersdienst kans gezien deze kapot af te leveren. Na tele... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち3の評䟡

Redelijk snel ontvangen , ondanks verwarring , gesticht door DPD. Eerst een mail , dat het niet kon worden afgeleverd omdat ik volgens hen niet thuis was , met de boodschap dat het pakket retour is... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Ik had een klein maar essentieel onderdeel nodig voor mijn Ferm luchtcompressor, de manometer. Die vond ik bij Piet van Walsem op de website. Besteld, betaald en de volgende dag geleverd. Uitstekend!... もっず芋る

䌁業情報

6. 工具店

Piet van Walsem BV に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Piet van Walsem B.V.
Al ruim 50 Jaar een begrip in de regio, door de toegenomen activiteiten inmiddels bekend door heel Nederland. Bekijk snel onze website om onze diensten en producten te bekijken.

Klanttevredenheid
Piet van Walsem richt zich al méér dan 50 jaar op klanttevredenheid. Dankzij onze ervaren en vakkundige medewerkers kunnen wij een gerichte klantenservice verlenen. Doordat PietvanWalsem.nl oorspronkelijk voortkomt uit onze dorpswinkel, staat onze aandacht en dorpse benadering nog altijd voorop. Klanttevredenheid is voor ons dan ook het eerste uitgangspunt.

Bezorging
Bestellingen vanaf €50,- worden gratis thuisbezorgd. Voor producten welke op voorraad zijn, hanteren wij een levertijd van op werkdagen voor 16:00 besteld is de volgende dag in huis. De levertijd staat per product vermeldt.

Winkel
Piet van Walsem beschikt over een échte fysieke winkel waar u ook een groot gedeelte van ons assortiment kunt bekijken. Kom je ook een keer langs? Ons adres: Dorpsstraat 2a, 4043KK, Opheusden.

Veilig online winkelen
Bij pietvanwalsem.nl bestel je eenvoudig en veilig met de wel bekende betaalmethodes zoals iDeal, Riverty, Paypal en nog meer.

Bereikbaarheid
Neem gemakkelijk contact met ons op via de chat, telefoon of mail. Open de chat op onze website, of bel naar 0488-441317 of mail naar webshop@pietvanwalsem.nl

Prijs
Wij proberen altijd een zo voordelig mogelijke prijs te hanteren.

連絡先

(1,811)

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

Prima!

Snel verzonden en heel goed verpakt.

2023幎4月24日

Hi Mevr. Lenders,

Wij zijn blij met deze positieve review! Uiteraard doen we ons best om de bestelling zo zorgvuldig mogelijk in te pakken. Veel plezier van de bestelling!

5぀星のうち5の評䟡

Snelle, complete levering. Telefonisch vriendelijk te woord gestaan.

2023幎4月24日

Ha Willem,

Bedankt voor de positieve feedback! Wij zijn blij dat u tevreden bent over onze service. Veel plezier met de bestelling!

5぀星のうち5の評䟡

Klok werd stuk geleverd maar het werd

Klok werd stuk geleverd maar het werd heel snel opgelost.
Nieuwe klok snel binnen.

2023幎4月16日

Beste E. Bosschaart,

Hartelijk bedankt voor de positieve review! Helaas was de klok niet op voorraad toen u de kapotte klok kwam terugbrengen bij ons in de winkel. Gelukkig kwam deze klok wel dezelfde dag nog binnen en hebben we er alsnog voor kunnen zorgen dat deze snel bij u in huis was.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak, en heel veel plezier van de klok gewenst!

Goed verzorgde levering

Betaling via website een beetje verwarrend.
Laarzen keurig geleverd. Goede kwaliteit.

2023幎4月11日

Beste Willem,

Goed om te horen dat het bijna alles naar wens is! Wij hebben u nog een mailtje gestuurd over de betaling via de website, met de vraag hoe we dit kunnen verbeteren. Alvast bedankt voor de reactie!

Erg snelle verzending

Erg snelle verzending. Erg goede kwaliteit

2023幎4月9日

Ha Olga,

Hartelijk bedankt voor de 5 sterren review! Bij Piet van Walsem bieden we inderdaad kwaliteitsproducten aan. Wij zijn blij dat om te horen dat u ook tevreden bent over de verzending! Daar doen we natuurlijk ons uiterste best voor.

5぀星のうち5の評䟡

prima product voor een geschikte prijs

prima product voor een geschikte prijs en snel geleverd.

2023幎4月9日

Beste meneer Boom,

Bedankt voor de positieve review! Wij doen altijd ons uiterste best om de producten aan te bieden tegen een juiste prijs. Ook is het voor ons een missie om het product zo snel mogelijk te leveren. Daarom hanteren wij voor voorraad producten op werkdagen voor 16:00 besteld = de volgende dag in huis.

Vriendelijke groetjes,

5぀星のうち4の評䟡

Extra sloten voor extra beveiliging benodigd?

De 2 extra sloten op mijn nieuwe achtertuindeur tussen het normale slot met wat ruimte werken uitstekend in ook nog eens gunstige prijs-kwaliteitsverhouding!

2023幎3月14日

Piet van Walsem BV からの回答

Hi Harrie, bedankt voor je review! Ook weer een stukje veiliger! Goed om te lezen, veel plezier met de extra vergrendeling!

Mooie bel

Mooie bel, en bijna helemaal compleet. Alleen het touwtje/draadje, nodig om de bel in beweging te krijgen, bleek niet te zijn meegeleverd. Dat is dan weer jammer; je moet dan tijdens de montage op zoek naar een geschikt touwtje.

2023幎3月21日

Piet van Walsem BV からの回答

Ha Wilma, bedankt voor de review! We gaan kijken of we daar nog wat aan kunnen doen. Veel plezier met de bel!

5぀星のうち3の評䟡

Redelijk snel ontvangen . Helaas met DPD

Redelijk snel ontvangen , ondanks verwarring , gesticht door DPD.
Eerst een mail , dat het niet kon worden afgeleverd omdat ik volgens hen niet thuis was , met de boodschap dat het pakket retour is gestuurd naar de leverancier.
Daarna een mail , dat het naar een DPD punt is gebracht .
In totaal 11 mailtjes ontvangen voor deze ene bestelling

2023幎2月9日

Piet van Walsem BV からの回答

Spijtig om te horen! Gelukkig is het pakket dan wel alsnog in huis. Veel plezier van uw bestelling!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。