Hjemmeside nem at finde rundt i, men efter kÞb og bestilt levering med PostNord gik der 7 dage fÞr jeg hÞrte fra PostNord - og 2 timer efter sÃ¥ besked om pakken kunne hentes. SÃ¥ mÃ¥ske reelt PostNor... ãã£ãšèŠã
I har sÃ¥ mange skÞnne produkter, som ikke kan fÃ¥s i samme kvalitet andre steder. Vi kan slet ikke leve uden vores dejlige kirsebÊrsten-varmepuder, som vi kÞbte og fik leveret indenfor en uge. Dejlig s... ãã£ãšèŠã
Min vare var forsinket trods det at der stod pÃ¥ hjemmesiden at den var pÃ¥ lager - men jeg giver 4 stjerne alligevel, idet jeg blev inforkeret og fik tilbud om at annullere handlen... Varen kom dereft... ãã£ãšèŠã
PigmÃ¥tten har et spÊndende og stort udbud af varer man ikke lige kan fÃ¥ andre steder. MEN ! NÃ¥r man aldrig fÃ¥r noget svar pÃ¥ mails med spÞrgsmÃ¥l til produkterne bliver det alligevel ikke der j... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
På pigmåtten har vi samlet en buket af produkter, der alle hjÊlpe dit helbred. Se et store udvalg af Pigmåtte og akupressur måtter. Levering lige til dÞren. En pigmåtte kan meget I dag kan det vÊre rigtig svÊrt, at finde tid i kalenderen, til at fokusere og styrke sit helbred og velbefindende. På pigmåtten.dk vil vi derfor isÊr fokusere på nogle enkle og simple principper, der nemt kan indfÞres i dagligdagen. Det krÊver blot, at Êndre på nogle få vaner og rytmer i ens hverdag. Det kan vÊre lige fra, at ligge på pigmåtte i nogle minutter om dagen, skifte ud i de produkter du vasker og smÞrer din krop i, til at Êndre din tankegang.
Tranbjerg Hovedgade 48, 8310, Tranbjerg, ãã³ããŒã¯
- info@pigmaatten.dk
- pigmaatten.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Pakken ankom dagen efter og indeholdtâŠ
Pakken ankom dagen efter og indeholdt en fin hÃ¥ndskrevet âTak for ordrenâ-note .. Tak for en fantastisk god service.
Fantastisk garanti service.Vi senderâŠ
Fantastisk garanti service.Vi sender dig blot en ny vare,hvis varen er itu.Ingen bÞvl med at sende varen ind.Dejlig jysk virksomhed med tilliden iorden.
Det virker
Jeg ved, hvor godt måtter og puder fra Pigmåtten virker, når jeg har smerter i nakke og ryg.
De sendte den forkert o
De sendte den forkerte vare. Har heller ikke svaret på mail henvendelser.
Hvis jeg ikke får svar snart, laver jeg en indsigelse til banken.
Jeg hentede selv mine varer
Jeg hentede selv mine varer, og betalte for fragt. De lovede at fragt belÞbet ville blive tilbagefÞrt til mig. Det skete ikke â¹ïž
Hurtig levering efter påske
Hurtig levering
Meget tilfreds
Jeg modtog ikke den fÞrste pakke der var afsendt, da den åbenbart var blevet vÊk, derfor var jeg lidt skuffet og gav kun 1 stjerne, men jeg må sige at jeg har fået alletiders behandling efterfÞlgende, jeg har fået tilsendt en ny fodruller uden beregning og en virkelig god service, så jeg vender tilbage nÊste gang jeg skal have en ny pigmåtte
Hurtig levering og fine varer
God pris og god sporring.
Hurtig betjening og godt produkt
Rigtig tarvelig oplevelse
Rigtig tarvelig oplevelse. Jeg havde kÞbt et vandspil, som er beskrevet på hjemmesiden med en dejligt beroligende, rislende lyd. Da pakken ankommer, har de sendt et helt forkert vandspil til mig. Da jeg langt om lÊnge modtager det rigtige, er det komplet lydlÞst. Jeg skriver til firmaet, og jeg får at vide, at hende, der driver forretningen godt ved, det er lydlÞst. Hun foreslår et andet, som har mere lyd - jeg forklarer, det virker useriÞst, at de reklamerer med, at det har lyd på, når hun kan informere mig om, at hun godt ved, det ikke er tilfÊldet. Hun tilbyder - efter lang diskussion - at ombytte til et andet. Men vandspillet, hun vil sende, er hverken den farve eller form, jeg har betalt for, og jeg synes slet ikke, det passer ind i mit hjem. Jeg kan nu konstatere, at vandspillet jeg kÞbte, ikke virker som det skal. Det tÊnder og slukker skiftevis, men efter at have skrevet adskillige mails frem og tilbage med Lene, er jeg ikke kommet videre. Jeg kan ikke få mine penge retur, hun besvarer ikke mails, der er intet telefonnummer at kontakte, og hun overholder heller ikke sit lÞfte om at sende et andet. Det er en dybt useriÞs forretning, og jeg går nu til Forbrugerombudsmanden og gÞr indsigelse i banken.
Man skulle nok have tÊnkt sig til, at en forretning uden mulighed for telefonisk kontakt kun kan vÊre fup.
Fantastik god service ved Pigmåtten
Hos pigmåtten er der super god service. Jeg havde en reklamation på en varer inden for de fÞrste 14 dage efter kÞbet. Pigmåtten valgte straks at sende en ny varer uden beregning.
Jeg er yderst tilfreds
Jeg er yderst tilfreds. Pigmåtten blev sendt samme dag som jeg bestilte. Den er lÊkker kvalitet og skÞn at ligge på.
At alt virkede som forventet
At alt virkede som forventet. Bestilling, levering og varen.
Enormt uprofessionelle
Enormt uprofessionelle. Pigmåtten er umulige at komme i kontakt med.