WykupiÅem pakiet 2 marca i powinienem pÅaciÄ rachunek 1 -2 kaÅŒdego miesiÄ ca,a teraz to muszÄ pÅaciÄ za usÅugi 30go kaÅŒdego miesiÄ ca. Pewnie niedÅugo bÄdÄ zmuszony przez system placiÅ 29 kaÅŒdego miesiÄ ... ãã£ãšèŠã
Dziekuje za uszczesliwiajacy dostep do rozrywki i telewizji. Ogladam w autobusie zamiast Netflixa. Podoba mi sie rubryka 'polecane'. DziaÅajcie
PilotWP nie dziaÅa na moim telewizorze,pomimo zapewnieÅ,ÅŒe aplikacja jest moÅŒliwa do pobrania. Po konsultacji, wp zdecydowaÅo siÄ oddaÄ pieniÄ dze za niedziaÅajÄ ca telewizjÄ,ale od 2 tygodnii nie reagu... ãã£ãšèŠã
KupiÅam dostÄp jednorazowy do filmu (czyli wypoÅŒyczyÅam film), tuÅŒ po tym wyÅwietliÅ siÄ na ekranie do niego dostÄp, ale postanowiÅam siÄ wylogowaÄ i obejrzeÄ film później, poniewaÅŒ byÅo napisane, ÅŒe... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Uwaga na zlodzieji
Uwaga na zlodzieji. Za wejscie na strone zrobiÄ Ci subskrybcjÄ. Nawet nie wiedzialem ÅŒe przez 2 mies brali mi z konta po prawie 20 zl. Skandal to maÅo powiedziane
Brak kontaktu z biurem usÅugi !!!
Okradanie klientów
Od kilku lat jestem klientem WP Pilot. PodpisaÅam zgodÄ na pakiet podstawowy za 25.00 zÅ. Po jakimÅ roku zaczÄto mi pobieraÄ 10 zÅ wiÄcej mimo ÅŒe oferta za pakiet podstawowy nie zmieniÅa siÄ. Dodam ÅŒe obecnie po kilku latach wynosi ona 20zl a za pakiet rozszerzony 30. SkÄ
d wiÄc kwota 35 zÅ???
Do tego od kilku miesiÄcy nie mogÄ oglÄ
daÄ telewizji bez reklam. PisaÅam maila w tej sprawie ale w odpowiedzi dostaÅam informacjÄ ÅŒe nie majÄ
takiego klienta, mimo to pÅatnoÅci schodzÄ
z mojego konta regularnie.
WysÅaÅam kolejnego maila z potwierdzeniem przelewu ale tu juÅŒ nie dostaÅam odpowiedzi.
Nie wiem jak skoÅczy siÄ to przykre zdarzenie ale nie polecam tego dostawcy.
Mafia wyÅudzajÄ ca dane osobowe
PrzecieÅŒ ta strona to mafia wyÅudzajÄ ce dane osobowe. Po udostÄpnieniu kilka lat temu (okolice 2018 roku) dowodu do weryfikacji, by oglÄ dac za granicÄ kraju, od dwóch lat nie da siÄ wogóle oglÄ daÄ juÅŒ po powrocie do Polski. Jak nie ciÄ gÅe problemy z poÅÄ czeniem to to faÅszywe komunikaty ÅŒe oglÄ dam gdzieÅ indziej (ale gdzie, ip, kraj, miasto to nie podaje) to po minucie czy dwoch owocnego nadawania zrywa poÅaczenie i wyswietla komunikat ÅŒe dana transmisja jest juz nie dostÄpna. Omijac szerokim Åukiem.
Przez rok byÅo ok, przez ostatnie zmiany rezygnujÄ
UÅŒywaÅem ich najwyÅŒszego pakietu przez ponad rok, czasami siÄ zawieszaÅa ich aplikacja, ale bardzo rzadko, byÅem do teraz bardzo zadowolony. Niestety czar prysÅ, w momencie kiedy przedwczoraj wprowadzili nowe kanaÅy z grupy TVN, przestaÅy dziaÅaÄ kanaÅy: TVN7, TVN24, TTV itd. ale np. TVN dziaÅa.
Pomimo podjÄtej próby kontaktu z obsÅugÄ
na czacie poinformowano mnie, ÅŒe to wina wprowadzenia "nowych zabezpieczeÅ" przez TVN i dlatego kanaÅy z grupy TVN mogÄ
nie dziaÅaÄ, podczas gdy sam zwykÅy TVN normalnie dziaÅa, na pytanie co z tym dalej?
ObsÅuga odpowiedziaÅa, ÅŒebym sobie telewizor wymieniÅ, bo te w tym przypadku kanaÅy nie bÄdÄ
u mnie dziaÅaÄ - Åmieszne, bowiem strumieÅ od TVN idzie normalnie, gdyby grupa Dicovery wprowadziÅa nowe zabezpieczenia, to wszystkie kanaÅy by mi nie dziaÅaÅy.
Na tÄ
chwilÄ uwaÅŒam, ÅŒe firma kÅamie a ja nie zamierzam dalej korzystaÄ z ich usÅug, skoro nie sÄ
w sposób jasny wyjaÅniÄ pewnych nie do koÅca "spójnych" okolicznoÅci, które towarzyszÄ
bÅÄdom ich aplikacji, bo to wÅaÅnie ich aplikacja ma bÅÄdy a nie TVN :-)
Zaczynam szukaÄ alternatywy, a subskrypcjÄ juÅŒ anulowaÅem, nie zamierzam siÄ z nimi tÅuc, tylko zÅoÅŒyÄ reklamacjÄ i pociÄ
gnÄ
Ä temat dalej, aby nie oszukiwali dalej swoich klientów.
Cena taka sama a kanaÅy zniknÄÅy!!
Cena taka sama a kanaÅy zniknÄÅy!!! JuÅŒ nigdy tej telewizji!!!!
NIE POLECAM NIKOMU !
NIE POLECAM NIKOMU !
1 dzien po zakupie zlozylismy reklamacje o zwrot kosztow z powodu zlej jakosci , brak czesci kanaÅow oraz wyskakujace okna wrecz mozna powiedziec wymuszanie wylaczenia VPN gdzie uzywamy go non stop ze wzgledu bezpieczenstwa. nie jestesmy w stanie ogladac tej telewizji w ogole!! Co WP Pilot na to? ze kupujac zaakceptowali panstwo regulamin itp i ze pieniedzy nie zwroca! nawet takie powody ze ich telewizja nie dziala jak powinna do nich nie dicieraja, zrobia wszystko by tych pieniedzy nie oddac! SZOK!
Najgorsza strona z polskÄ telewizjaâŠ
Najgorsza strona z polskÄ telewizja online. Gorszego Åcierwa nigdy nie widziaÅem. TrzymaÄ siÄ z dala...
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã